Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 3:53:17 μμ

Εκπαίδευση

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 14:40

Ανθοέκθεση στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

anthoektheshΤην Παρασκευή 26 Απριλίου, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με αφορμή την τελευταία μέρα των μαθημάτων και εν όψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε  Ανθοέκθεση στο προαύλιο του Σχολείου.

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 21:40

Ανθοκομική έκθεση στο 1ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

anuokomikh-ekthesh-1ou-dhmΟ Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς,  διοργανώνει την Δευτέρα 22 και Τρίτη 23 Απριλίου 2013

fassosΟι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στα πλαίσια της διαθεματικής εργασίας τους με θέμα "Τα εκατό χρόνια από τη μάχη του Κιλκίς", προσκάλεσαν στην τάξη τους τον κ. Λύσσανδρο Φάσσο,

dendrofyteyshΤο 5ο δημοτικό σχολείο Κιλκίς συμμετέχει στο τριετές περιβαλλοντικό πρόγραμμα των Eco Schools και της ΕΕΠΦ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 22:01

Το 2ο Λύκειο Κιλκίς βρέθηκε στην Ιταλία μέσω Comenius

Γράφτηκε από τον

2o-lykeioΟι καθηγητές του 2ου  Γενικού Λυκείου Κιλκίς, Ιωαννίδου Γεωργία, Λιαρετίδου Ελένη, Αλμαλιώτης Ιωάννης καθώς και 18 μαθητές από την Α’ και Β’ τάξη  στο πλαίσιο της συμμετοχής τους στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Comenius” πραγματοποίησαν επίσκεψη στην πόλη Riccia της Ιταλίας.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 15:39

Δράση Comenius στο Ειδικό Σχολείο

Γράφτηκε από τον

eidiko-sxoleioΕικοσιένα εκπαιδευτικοί από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες (Πολωνία, Αγγλία, Ρουμανία και Τουρκία)  φιλοξενήθηκαν από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius, με τίτλο “Fan way to independence”. 

eeekΤην Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου οι  μαθητές-τριες  μαζί με τους καθηγητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς επισκέφτηκαν το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, με την ευκαιρία της λαογραφικής έκθεσης που διοργανώνεται, στο πλαίσιο  περιβαλλοντικού  προγράμματος με τίτλο «Από το χθες στο σήμερα»

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 22:57

Άνοιξη, αισιοδοξία, χαρά στο σχολείο Μαυρονερίου!

Γράφτηκε από τον

sxoleio-mauroneriouΟι μαθητές του Δημ. Σχολείου  και Νηπιαγωγείου Μαυρονερίου μαζί με τους δασκάλους βγήκαν στους δρόμους να καλωσορίσουν την άνοιξη  ξαναζωντανεύοντας ένα παλιό έθιμο της Χελιδόνας.

2o-dhmotiko-sxoleio-kilkisΜε την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς και με αφορμή τα 100 χρόνια από τη μάχη του Κιλκίς τα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς αποφάσισαν να ασχοληθούν με ένα πρόγραμμα τοπικής Ιστορίας. Σκοπός τους είναι να μάθουν οι νέοι του Κιλκίς την ιστορία της πόλης τους και να γνωρίσουν τα αξιοθέατά της.

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 17:45

Το Λύκειο Καμπάνη στην Πορτογαλία μέσω Comenius

Γράφτηκε από τον

kampanh1Στο πλαίσιο  της υλοποίησης από τον Σεπτέμβριο 2012 έως τον Ιούνιο 2014 Ευρωπαϊκού Προγράμματος Comenius με θέμα European School Radio – The voice of young Europeans, πραγματοποιήθηκε από τις 18 έως τις 25 Ιανουαρίου 2013 επίσκεψη ομάδας μαθητών και καθηγητών του Γενικού Λυκείου Καμπάνη στο σχολείο, «Ε Β2 και Β3», στην πόλη Vialonga, της Πορτογαλίας.