Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019, 1:37:33 μμ
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 22:06

Στην Αnatomic Help η Ομάδα Ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη βιομηχανία ANATOMIC HELP επισκέφτηκε η ομάδα ρομποτικής της Στ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, για να γνωρίσει από κοντά τα προϊόντα της και τα υλικά που χρησιμοποιεί.

Η εταιρεία Anatomic Help στη Νέα Σάντα Κιλκίς εξειδικεύεται στην παραγωγή ορθοπεδικών – αθλητιατρικών προϊόντων και τα εξαιρετικά υλικά που χρησιμοποιεί προκύπτουν από τις έρευνες της NASA για την καλύτερη καθημερινότητα των αστροναυτών στα διαστημόπλοια. Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίο πως η εταιρεία εξάγει ανταγωνιστικά τα προϊόντα της σε όλον τον κόσμο.


Η ενημέρωση έγινε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Παναγιώτη Γιαννούλη. Μέσα σε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα ο κ. Γιαννούλης παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας, ξενάγησε τους μαθητές στο χώρο του εργοστασίου, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τόσο τα υλικά όσο και τα μηχανήματα και τον τρόπο που κατασκευάζονται τα παραπάνω προϊόντα. Με απαράμιλλη ευγένεια και υπομονή απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών, απλά και κατανοητά.
Τα παιδιά κατενθουσιάστηκαν κατά την περιήγησή τους στον άριστα οργανωμένο εργοστασιακό χώρο. Είδαν από κοντά πώς παράγονται τόσο τα ορθοπεδικά προϊόντα, όσο και τα στρώματα και τα μαξιλάρια anatomic memory από αφρώδες υλικό, με τα οποία η εταιρεία διασφαλίζει έναν ποιοτικό ύπνο.
Το ζεστό χαμόγελο και η φιλοξενία τόσο της Ελένης και του Παναγιώτη Γιαννούλη ήταν απαράμιλλη και θα μείνει αξέχαστη τόσο στα παιδιά όσο και στις εκπαιδευτικούς Ευαγγελία Νατσιοπούλου και Ζήνα Κωνσταντινίδου.
Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους μικρούς μαθητές, που μάλιστα είχαν την τύχη να αποχαιρετίσουν τον κ. Γιαννούλη κρατώντας στα χέρια τους από ένα ανατομικό μαξιλάρι που ο βιομήχανος είχε την απλοχεριά να τους δωρίσει, επιβεβαιώνοντας γι’ άλλη μια φορά την εξαιρετική του κοινωνική προσφορά και ευαισθησία.