Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:39:21 μμ
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 20:17

Το 5ο Δημ. Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εδώ και μερικά χρόνια το Σχολείο μας διακρίνεται για τις καινοτόμες εκπαιδευτικές του δράσεις, που υλοποιούνται μέσω των πιο σύγχρονων, βιωματικών μεθόδων προσέγγισης της γνώσης και της μάθησης. Αναμενόμενη και απαραίτητη η χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων, που δεν παρέχονται, δυστυχώς, από κανέναν κρατικό φορέα.

 

Είμαστε τυχεροί που έχουμε γονείς και κηδεμόνες να υποστηρίζουν οικονομικά τις προσπάθειές μας, είτε προσωπικά, είτε ως Σύλλογος Γονέων/κηδεμόνων.
Η σχολική κοινότητα του 5ου Δ. Σ. Κιλκίς, στην παρούσα φάση, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στις κυρίες: Ιορδανίδου – Μουρχουτά Χριστίνα, Γαλεΐδου - Τσεκούρα Μαρία, Καναροπούλου – Σπανουδάκη Θεοδώρα, Αμοιρίδου – Ηλιάδου Τατιάνα και τους κυρίους Βιολιτζή Κωνσταντίνο και Μαυρογενίδη Παναγιώτη για την συμβολή τους στην αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού και τεσσάρων σετ ρομποτικής για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Σχολείου. Ακόμη ευχαριστούμε θερμά τον κ. Θάνο Καρτσόγλου και την εταιρεία του Seagull, για την δωρεάν παροχή υπηρεσιών του επαγγέλματός του, που είναι η φωτογράφηση και η κινηματογράφηση, εδώ και τρία χρόνια.