Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 3:11:02 μμ
Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2011 19:36

Το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου στο ΚΠΕ Κιλκίς

dim_sxoleio_xersou


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς στο Ν. Γυναικόκαστρο επισκέφτηκαν οι τάξεις Ε1, Ε2 και Γ συνοδευόμενες από τις δασκάλες τους τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες του προγράμματος που υλοποιεί φέτος το ΚΠΕ "τι θα φάμε σήμερα, τι θα τρώμε αύριο", ένα πρόγραμμα που θέλει να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά σε βασικά θέματα διατροφικής υγείας.
Η όλη δράση εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος αγωγής υγείας "διατροφή από το χτες στο σήμερα" που εξελίσσεται  στο Σχολείο από τις προαναφερόμενες τάξεις.
Η όλη παρουσίαση του προγράμματος από τους εκπαιδευτικούς του ΚΠΕ Κιλκίς ήταν τόσο μεστή και άψογη, που η διεύθυνση του σχολείου εκφράζει τη δημόσια ευχαριστία της.

Ο συγγραφέας
Βαγ. Ηλιόπουλος
Ο γνωστός συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και της σειράς βιβλίων με ήρωα τον "Τριγωνοψαρούλη"  Βαγγέλης Ηλιόπουλος θα είναι στο Σχολείο του Δημοτικού Σχολείου Χέρσου, την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011, και ώρα 18.00. Θα μιλήσει και θα γνωριστεί με τους γονείς και τους μαθητές του Σχολείου σε ένα όμορφο λογοτεχνικό απόγευμα. Παράλληλα θα λειτοργήσει και έκθεση βιβλίων του συγγραφέα.