Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, 7:58:06 πμ
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 19:50

Ferryhopper: Η νέα πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για hop on-hop off στα νησιά

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Φολέγανδρος ή Τήνος; Κάσος ή Πάτμος; Κρήτη ή Άνδρος; Ή μήπως θέλετε να περάσετε μια βόλτα από όλα.

Η νέα πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Ferryhopper.com δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες εκτός από τα κανονικά απευθείας δρομολόγια, να αναζητήσουν όλες τις ανταποκρίσεις πλοίων για όλα τα νησιά καθώς και να κλείσουν πολλαπλά ταξίδια σε μια κράτηση.

Η νέα πλατφόρμα συνεργάζεται με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες και σε άμεσο χρόνο εμφανίζει όλες τις πιθανές επιλογές .

Το Ferryhopper.com σχεδιάστηκε για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύμαμε μέχρι σήμερα με πλοίο και να κάνει τις διακοπές τόσο εύκολες, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, από την σχεδίαση του ταξιδιού μέχρι και την επιστροφή στο σπίτι και το άδειασμα της βαλίτσας.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα πλήρως φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, το Ferryhopper.com:
• Κάνει τη μετακίνηση μεταξύ νησιών εύκολη υπόθεση, παρουσιάζοντας όλες τις συνδέσεις μεταξύ νησιών και επιτρέπει στους ταξιδιώτες να κλείσουν εισιτήρια ακόμα και για νησιά που δεν συνδέονται απευθείας μεταξύ τους.

• Επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάζουν πολλαπλά ταξίδια και να κλείνουν τα εισιτήριά τους για όλες τις διαδρομές σε μία και μόνο κράτηση.

• Βάζει τέλος στην αναμονή στο γκισέ, προσφέροντας την επιλογή e-ticket για όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που το υποστηρίζουν.
• Προσφέρει τη δυνατότητα σύγκρισης δρομολογίων και τιμών, επιτρέποντας στους χρήστες να αγοράσουν ακτοπλοϊκά εισιτήριά στην καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
• Δίνει την επιλογή online διαχείρισης της κράτησης μέσω της υπηρεσίας “η κράτησή μου”. O χρήστης μπορεί να έχει την εποπτεία της κράτησής του, να ζητήσει ακύρωση του ταξιδιού του με ένα κλικ ενώ σύντομα θα μπορεί να πραγματοποιεί αλλαγές δρομολογίων.

Πηγή: Το Βήμα