Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017, 12:06:30 μμ

Ελλάδα

Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 04:31

Παπούλιας-Γκάουκ: Επιστροφή στο μέλλον

Γράφτηκε από τον

Το μέλλον δεν είναι εντελώς άπιαστο. Μπορεί να «πιαστεί», έστω και λίγο, αν υπάρχει ο κατάλληλος και επαρκώς χρηματοδοτούμενος προγραμματισμός. Σαν αυτόν που παρουσίασαν την Παρασκευή στο Βερολίνο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και ο γερμανός ομόλογός του Γιόακιμ Γκάουκ κατά τη συνάντησή τους στο προεδρικό μέγαρο Schloss Bellevue.

Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 04:31

Μαλλιά-κουβάρια τα στελέχη του ΠαΣοΚ

Γράφτηκε από τον
Εκτός ελέγχου οδηγήθηκε η σύσκεψη στο ΠαΣοΚ,το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από την εμπρηστική παρέμβαση του Μιχ. Χρυσοχοΐδη η οποία προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ευ. Βενιζέλου.

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ είχε συγκαλέσει σύσκεψη 24 στελεχών του ΠαΣοΚ για να συζητήσουν σχετικά με το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης αλλά και για να δώσει οδηγίες στους υπουργούς του ΠαΣοΚ επειδή θα απουσιάζει την ερχόμενη εβδομάδα από την Αθήνα.
Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 04:31

Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής

Γράφτηκε από τον
Η Ελλάδα στη δίνη του φαύλου κύκλου πολιτικής και οικονομίας
Παιγνίδια εξουσίας... στη σκιά της Αμφίπολης
Η έκρηξη των βουλευτών για τον ΕΝΦΙΑ και η οργή Σαμαρά
Παροχές-μαμούθ 13,5 δισ.
Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 04:31

Μυστική επίσκεψη Στρος Καν στην Κύπρο για επενδύσεις

Γράφτηκε από τον
Το ενδιαφέρον του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και σήμερα γκουρού επί των οικονομικών Ντομινίκ Στρος - Καν και της εταιρείας που είναι πρόεδρος, προκάλεσε η Κύπρος και οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για επενδύσεις.
Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 04:31

Συναντήσεις Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον
Με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του κόμματος, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε τα περίπτερα.

Πρώτος σταθμός ήταν το περίπτερο 15 όπου βρίσκονται τα σταντ διεθνών συμμετοχών, οργανισμών και φορέων.
Εν μέσω έντονης πολιτικής αντιπαράθεσης για το θέμα της μη μετάδοσης της ομιλίας του, βρίσκεται, Σάββατο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει το βράδυ του Σαββάτου από το Βελλίδειο, όπου και θα παρουσιάσει τις προγραμματικές δεσμεύσεις του κόμματός του.
Σάββατο, 13 Σεπτέμβριος 2014 04:31

Βούλτεψη: Ο κ. Τσίπρας εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα»

Γράφτηκε από τον
«Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ», ήταν το πρώτο σχόλιο της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη για την ομιλίου του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.
Σελίδα 4280 από 4280