Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018, 9:43:39 μμ

Ελλάδα

«Απαιτείται να συνεχιστεί ο αγώνας για ηθικοποίηση του συστήματος υγείας, απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς» ανάφερε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, στην ομιλία στο συνέδριο για «Το Μέλλον του Συστήματος Υγείας στην Ελλάδα».

«Η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι απέναντι στην κυβέρνηση στο σκοπιανό. Είναι απέναντι στον τρόπο που διαπραγματεύεται με μυστική διπλωματία ο κ. Κοτζιάς με εντολή του κ. Τσίπρα, ενώ διαφωνεί ο κ.

Δύο στους τρεις καταναλωτές νηστεύουν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ένας στους έξι όλη τη Μεγάλη Σαρακοστή, όπως προκύπτει από έρευνα καταναλωτών που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 14:00

Η ΕΕ μαζί με την Ελλάδα και απέναντι στην Τουρκία

Γράφτηκε από τον
Οι ευρωπαίοι ηγέτες θα καταδικάσουν αυστηρά τις «παράνομες ενέργειες» της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπως αναφέρεται στο σχέδιο δήλωσης το οποίο συντάχθηκε για τη σύνοδο κορυφής.
Φραστική επίθεση στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, αναφορικά με την Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου της ΕΕ για τα δημόσια έργα.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη, η ΝΔ στις περιόδους 2000-2004 και 2009-2011 ήταν στην αντιπολίτευση και είχε κατ' επανάληψη ασκήσει σκληρή κριτική σε σχέση με την πολιτική στα δημόσια έργα.
Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 13:50

Δύο νέα «χτυπήματα» σε ΑΤΜ σε Σαρωνίδα και Ίλιον

Γράφτηκε από τον
Συνεχίζονται τα «χτυπήματα» σε μηχανήματα ΑΤΜ, παρά την εξάρθρωση δύο πολυμελών σπειρών.

Αυτή τη φορά οι άγνωστοι δράστες ανατίναξαν, στις 4:00 τα ξημερώματα, πιθανότατα με διοχέτευση αερίου, ΑΤΜ που βρίσκεται σε τράπεζα στη Σαρωνίδα.
Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 13:50

Τραγικό τέλος για 80χρονο κτηνοτρόφο που βρέθηκε νεκρός

Γράφτηκε από τον
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός ηλικιωμένου στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, νεκρός βρέθηκε ο 80χρονος από τον Αετόλοφο Αγιάς που αναζητούνταν από τις αρχές, από χθες το πρωί όταν οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 13:50

Εκπαίδευση στελεχών ΟΛΠ σε θέματα ασφάλειας

Γράφτηκε από τον
Ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που σχετίζεται με την ασφάλεια και την εκπαίδευση των στελεχών της ΟΛΠ Α.Ε. με την επωνυμία «AUGGMED», ολοκληρώθηκε με την τρίτη κατά σειρά πιλοτική του επίδειξη στον λιμένα του Πειραιά.
Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 13:50

«Οχι» Αντώνη Σαμαρά στην Προανακριτική Novartis:

Γράφτηκε από τον
Την απόφασή του να μην παραστεί στη συνεδρίαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης κάνει γνωστή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή που απέστειλε την Πέμπτη στην ειδική επιτροπή.
«Υπό την απειλή του Αρχιεπισκόπου με απέπεμψε ο Πρωθυπουργός από το Υπουργείο Παιδείας», δήλωσε την Πέμπτη ο Νίκος Φίλης.

«Αυτός με απέπεμψε και όχι ο κ Καμμένος, γιατί ο κ Τσίπρας δεν ήθελε να απαντήσει στην επιθετικότητα του Αρχιεπισκόπου με την ίδια στάση, διατηρώντας εμένα στη θέση μου», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.