Τρίτη, 22 Μαΐου 2018, 5:32:32 πμ

Ελλάδα

Για προστασία επωνύμων από τους ελέγχους που διενεργεί έκανε λόγο ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής, ενημερώνοντας την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την έκθεση πεπραγμένων του 2013.
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 09:50

Τι σημαίνει η επίσκεψη Τσίπρα στο Βατικανό

Γράφτηκε από τον
Τη στιγμή που στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει οι «τροχιοδεικτικές» βολές, με σαφείς ενστάσεις στελεχών όπως ο Κ. Λαπαβίτσας και οι Ρούντι Ρινάλντι, Ελένη Σωτηρίου και Ελένη Πορτάλιου (από το ίδιο μάλιστα διαδικτυακό βήμα του iskra.gr), ο Αλ.
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 09:50

Μαξίμου: Επιθετική πολιτική έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από τον
Σαφή δείγματα μιας πιο επιθετικής πολιτικής έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η κυβέρνηση με την προσωπική «σφραγίδα» του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ εκδηλώνονται πρωτοβουλίες για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα της τελευταίας περιόδου.
«Καμία από τις 15 περίπου φιάλες ασετυλίνης, υγραερίου και προπανίου δεν είχε εκραγεί στο εσωτερικό του καταστήματος στο Παλαιό Φάληρο όπου βρήκε τραγικό θάνατο, την περασμένη Παρασκευή, ο 32χρονος πυροσβέστης στην προσπάθειά του να διασώσει μία 44χρονη γυναίκα που έχασε επίσης τη ζωή της.
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 09:00

Solidarity Now: Δωρεές ως €750.000 για στήριξη της απασχόλησης

Γράφτηκε από τον
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για τη στήριξη της απασχολησιμότητας στην Ελλάδα, το δίκτυο Solidarity Now προχωρεί σε δωρεές, ύψους έως 750.000 ευρώ, για την υλοποίηση νέων προγραμμάτων που αποσκοπούν στο να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των υψηλών ποσοστών ανεργίας και της υποαπασχολησιμότητας στη χώρα μας.
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 09:00

Πράσινο Ταμείο διά... πάσαν χρήσιν

Γράφτηκε από τον
Απέχει ακόμη παρασάγγας η εκπλήρωση του βασικότερου στόχου του Πράσινου Ταμείου, ο οποίος αφορά την προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Οι «κουτσουρεμένες» επιτρεπόμενες δαπάνες, αλλά και η στροφή σε χρηματοδοτήσεις έργων χωρίς περιβαλλοντικό χαρακτήρα δημιουργεί ερωτηματικά για το μέλλον του.
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 09:00

«Βάση» τηλεφωνικών παρακολουθήσεων στη Γλυφάδα

Γράφτηκε από τον
Ενα γραφείο-«βάση» παράνομων επικοινωνιών και παρακολουθήσεων αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας στην Αθήνα φαίνεται να εντοπίστηκε το τελευταίο πενθήμερο στη Γλυφάδα ύστερα από έρευνες των δικαστικών αρχών.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Βήματος», το γραφείο αυτό ανακαλύφθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου, ύστερα από πολύμηνες έρευνες του 3ου ανακριτή κ.
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 02:50

Παρελήφθη από το ΔΝΤ η επιστολή Αθανασίου

Γράφτηκε από τον
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, μέσω εκπροσώπου του, επιβεβαίωσε την παραλαβή της επιστολής του υπουργού Δικαιοσύνης, Χαράλαμπου Αθανασίου, προς τη γενική διευθύντρια του Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Financial Times υποστήριξε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της όταν είχε θίξει το θέμα της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 02:50

Υπόθεση ΤΤ: Εκδόθηκε το βράδυ της Τετάρτης το ζεύγος Γριβέα

Γράφτηκε από τον
Στην Ελλάδα έφαθσε το βράδυ της Τετάρτης ύστερα από ενεργοποίηση της διαδικασίας έκδοσης από τη Βρετανία το ζεύγος Γριβέα που εμπλέκεται στις παράνομες δανειοδοτήσεις από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί διοικήσεως Αγγελου Φιλιππίδη.
Τετάρτη, 17 Σεπτέμβριος 2014 02:50

Μια ακόμα ευκαιρία για τους επιμελείς «αιώνιους» φοιτητές

Γράφτηκε από τον
Μια ακόμη ευκαιρία δίνουν σε περιπτώσεις επιμελών φοιτητών, που έχουν όμως παρατείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις σπουδές τους, αρκετά πανεπιστήμια της χώρας, ενώ φαίνεται ότι με τη λύση αυτή, η οποία αφορά περιπτώσεις από δω και στο εξής, θα συμφωνήσει και το υπουργείο Παιδείας.