Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 1:42:18 μμ

Ελλάδα

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 02:50

Προφυλακίστηκε ο Κ. Δαφέρμος για μίζα σε εξοπλιστικά

Συντάκτης:
Δύο στοιχεία - φωτιά από την Ελβετία και την Αυστρία με ποσό που φθάνει τα 1,7 εκ. δολάρια «έκαψαν» τον επιχειρηματία Κ. Δαφέρμο, ο οποίος άρχισε την απολογία του το απόγευμα της Παρασκευής.

Τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης στα μέτωπα των μεταρρυθμίσεων και της επανεκκίνησης της οικονομίας, αναφέρθηκαν στη συνάντηση που είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης και ο υφυπουργός Αλέξης Χαρίτσης, με αντιπροσωπία από τις ΗΠΑ, με επικεφαλής τέσσερις γερουσιαστές του Δημοκρατικού Κόμματος, που επισκέφθηκε σήμερα το υπουργείο.

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 01:50

Προφυλακίστηκε ο Κ. Δαφέρμος για μίζες σε εξοπλιστικά

Συντάκτης:
Δύο στοιχεία - φωτιά από την Ελβετία και την Αυστρία με ποσό που φθάνει τα 1,7 εκ. δολάρια «έκαψαν» τον επιχειρηματία Κ. Δαφέρμο, ο οποίος άρχισε την απολογία του το απόγευμα της Παρασκευής.
Τους λόγους για τους οποίους έθεσε υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ ανέλυσε σε ομιλία του σε ξενοδοχείο στην Πάτρα ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Είμαι υποψήφιος γιατί μπορώ να απελευθερωθώ από τους κομματικούς συσχετισμούς, γιατί ξέρω να διεκδικώ μεγάλες, συλλογικές πολιτικές νίκες που αγκαλιάζουν την κοινωνία», τόνισε αρχικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ απαντώντας στην προεκλογική συνθηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ είπε:
Συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Γιαν Άσελμπορν και τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλο θα έχει στις 09.00 το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, καθώς και οι συναρμόδιοι υπουργοί για το προσφυγικό ζήτημα.
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 00:50

Προτάσεις Κυριάκου Μητσοτάκη για το μέλλον της ΝΔ

Συντάκτης:
Η προστασία των αδύναμων πρέπει να είναι προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση στο κέντρο πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», εν όψει των εκλογών για την ηγεσία της Ν.
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Φρανσουά Ολάντ θα βρεθεί στην Αθήνα για μια ξεχωριστή περίσταση: την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μια ακόμη οριζόντια περικοπή τιμών που γεννά ερωτήματα και ανησυχίες ετοιμάζεται, με αφορμή αυτή τη φορά το πολυνομοσχέδιο, επισημαίνει το Ποτάμι και προσθέτει ότι η τιμολογιακή πολιτική για τα φάρμακα δεν μπορεί και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με πρόχειρο και αποσπασματικό τρόπο, υπό καθεστώς πίεσης εκ μέρους των δανειστών και με οριζόντιες λογικές.
Οι μικροοφειλέτες των οποίων το ύψος της κύριας οφειλής δεν ξεπερνάει τα 5.000 ευρώ, εξαιρούνται από την προσαύξηση του επιτοκίου στη ρύθμιση των 100 δόσεων αν πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, διευκρινίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΙΚΑ.
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια συμμετείχε σε ύποπτες συναντήσεις στις φυλακές Κορυδαλλού με κρατούμενους για την υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης που μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα με το φορτηγό πλοίο «Noor 1».