Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018, 9:43:46 μμ

Ελλάδα

Ο επικεφαλής του διερευνητικού τομέα της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ , Λούκα Μπερτέλι, δήλωσε ότι «οι υποθαλάσσιες γεωτρήσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα, μπορεί τελικά να φέρουν περισσότερες εκπλήξεις».

Μιλώντας στο συνέδριο Eastern Mediterranean Gas στην Λευκωσία, ο κ.
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Πρωθυπουργός για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 22 και 23 Μαρτίου, με τις πρόσφατες εξελίξεις με την Τουρκία να αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι των συνομιλιών της Συνόδου Κορυφής.
"Κατα λάθος έγινε, ήταν ατύχημα. Το παιδί έκλαιγε γιατί δεν ήθελε να την κάνω μπάνιο. Την πήρα αγκαλιά και της έκλεισα το στόμα για να μην ξυπνήσει τον γιο μου...Χωρίς να το καταλάβω το παιδί έχασε την αναπνοή του.
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 21:50

Δεν θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ ο Καμμένος

Γράφτηκε από τον
Χωρίς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν, η εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και αυτό γιατί η πτήση Αθήνα - Νέα Υόρκη της Emirates, που θα μετέφερε τον υπουργό στις ΗΠΑ, ακυρώθηκε εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην αμερικανική πόλη.
Την πρότασή της να κληθεί στην εξεταστική επιτροπή που ερευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία, επανέλαβε η Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Ο κ. Νικολοπούλου, με αφορμή νέες αναφορές που έκανε για την ίδια ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφέρει τα εξής:
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 21:50

Φακέλωμα στους επιβάτες με το νέο νομοσχέδιο της ΕΕ

Γράφτηκε από τον
Το νομοσχέδιο που νομιμοποιεί το... φακέλωμα των επιβατών που ταξιδεύουν από και προς την Ευρώπη, άρχισε ήδη να ψηφίζεται από πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (αφού υπάρχει κοινοτική οδηγία για την ψήφισή του).
Σύζυγος κρατουμένου, γεωργιανής καταγωγής, προσήλθε σήμερα στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων προκειμένου να τον επισκεφθεί και να του παραδώσει τέσσερα παντελόνια. Κατά τον έλεγχο, ωστόσο, ο υπεύθυνος σωφρονιστικός υπάλληλος εντόπισε, επιμελώς κρυμμένα στα παντελόνια, σαράντα δύο (42) γραμμάρια ηρωίνης.
Ξεκίνησαν την λειτουργία τους οι πρώτες «Σχολές Γονέων», σε τέσσερις παιδικούς σταθμούς στο δήμο Λαρισαίων, ενώ αναμένονται να λειτουργήσουν άλλοι δυο.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Λαρισαίων, με βάση τον τον σχεδιασμό του δήμου, αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν να λειτουργούν «Σχολές Γονέων» και σε σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τους διευθυντές και τους συλλόγους των γονέων και κηδεμόνων.
Με ιατρούς - οπλίτες θητείας θα καλυφθούν οι κενές θέσεις που υπάρχουν στα περιφερειακά ιατρεία και Κέντρα Υγείας που βρίσκονται σε άγονες περιοχές της χώρας, έπειτα από απόφαση που πήρε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, υλοποιώντας τα σχετικά αιτήματα του υπουργείου Υγείας.
Ποινή κάθειρξης 13 χρόνων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε άνδρα, 41 ετών, ο οποίος κατηγορείτο για ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Ο κατηγορούμενος, γιατρός στο επάγγελμα, κρίθηκε κατά πλειοψηφία ένοχος (5-2) για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, ενώ το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής, υπό τους όρους της μη προσέγγισης της κόρης του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.