Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 15:32

Ανάρτηση πινάκων για πληρωμή βιολογικών 2014

Ολοκληρώθηκε εκ νέου δημιουργία πληρωμής 2014 της ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ  και την Τρίτη 11/7/2017 αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων  της Δ.Α.Ο.Κ ΠΕ Κιλκίς η Αναλυτική Κατάσταση Πληρωμής Δικαιούχων και  η Κατάσταση Απορριπτόμενων προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να ενημερωθούν ώστε να καταθέσουν τυχόν ενστάσεις μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες από την ημέρα της ανάρτησης δηλαδή μέχρι την Τρίτη 18/7/2017.

 

Η ΔΑΟΚ ΠΕ Κιλκίς προχώρησε στην εκ νέου δημιουργία πληρωμής για το έτος 2014 ακυρώνοντας την προηγούμενη πληρωμή και τις αντίστοιχες παρτίδες πληρωμής που είχε αποστείλει στις 7/7/2017 στον ΟΠΕΚΕΠΕ .Στην ενέργεια αυτή προέβει η υπηρεσία μετά από ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την αστοχία να μην συμπεριληφθεί ο κωδ. 59101 στον διασταυρωτικό 16 με βάση τον οποίο δημιουργούνται οι πληρωμές του 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής  Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε Κιλκίς , Ανδρέα Παπανδρέου 3, 1ος όροφος, Τηλ. 2341350113, -115, -123, -126 Ηλ. δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..