Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 23:19

Τα νέα του Αλέξανδρου Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση επέκτασης του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς που επενδύει στην ποιότητα , βελτιώνοντας συνεχώς τις συνθήκες της προπονητικής διαδικασίας. Οι άνθρωποι του Συλλόγου  με τα παιδιά ως το επίκεντρο της αγάπης τους προς το ποδόσφαιρο,προχωράνε σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα ανάπτυξης του, μέσα από ιδιόκτητες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών.

 

 

Ο Οτάριο μαζί μας
Τα ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ με μεγάλη χαρά καλωσορίζουν  στην εκπαιδευτική τους  ομάδα  τον Οτάριο Μελικιάδη.
Για τους μικρούς φίλους που αγαπάνε τις πολεμικές τέχνες, ο γνωστός και καταξιωμένος στο χώρο του ΚΑΡΑΤΕ, Οτάριο, ήταν η έκπληξη που τους επιφυλάσσανε.
Τα μαθήματα θα γίνονται 3 φόρες την εβδομάδα στους χώρους των αδειοδοτημένων δομών για παιδιά από 5-12 ετών, είτε μέσω του προγράμματος, είτε όχι.

Δυναμικό το ξεκίνημα της Ακαδημίας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Κιλκίς
Η πολλή μεγάλη προσέλευση παιδιών ήταν ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά στην έναρξη του φετινού ετήσιου κύκλου προπονήσεων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Ο αριθμός των εγγραφών ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία και συνεχίζεται να αυξάνει . Τα παιδιά στελεχώνουν τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα για τα οποία φρόντισαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και ήδη ολοκλήρωσαν με περίσσια διάθεση τον πρώτο εβδομαδιαίο κύκλο προπονήσεων. Η οργάνωση, οι άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις και το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό εγγυώνται άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά με αυξημένα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προπονητικής διαδικασίας. Μέσα από αυτήν αναπτύσσεται όχι μόνο η αμιγώς ποδοσφαιρική εκπαίδευση ενός ποδοσφαιριστή αλλά θα επιτευχθούν και οι πνευματικοί, ψυχοκινητικοί και κοινωνικοί στόχοι που δομούν την ολοκληρωμένη προσωπικότητα ενός αθλητή. Έννοιες όπως ο σεβασμός, το ομαδικό πνεύμα, η επιμονή, οι αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, το τίμιο παιχνίδι και η αθλητική πειθαρχία είναι μοναδικής αξίας στην καλλιέργεια του χαρακτήρα ενός παιδιού. Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του παιδικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Σας περιμένουμε !!

«Με το δεξί» μπήκε ο Σεπτέμβρης για την ομάδα των επιτυχιών,και στην κολύμβηση!
Τα δελφίνια του Αλέξανδρου Κιλκίς εντυπωσίασαν αυτή τη φορά το κοινό του Λαγκαδά,την Παρασκευή πρώτη του μήνα!Επιδεικνύοντας άριστη τεχνική κατάρτιση,αθλητικό πνεύμα ευγενους άμιλας,και πάνω από όλα ήθος και πάθος,σάρωσαν τα μετάλλια:5 χρυσά,5 αργυρά και 4 χάλκινα!  
Οι γονείς,οι φίλοι και όλοι οι παριστάμενοι παρακολούθησαν μια άψογη διοργάνωση,της οποίας την ευθύνη είχε ο Κένταυρος Λαγκαδά.
Η διοίκηση του Αλέξανδρου Κιλκίς,άοκνος αρωγός ΚΑΙ στο κολυμβητικό τμήμα,εξασφλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες για το άθλημα και παρέχοντας  υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συγχαίρει τους αθλητές και καμαρώνει για τους καρπούς των πέντε χρόνων κολύμβησης.
Την αποστολή αποτελούσαν:
Αμοιρίδου Ελ,Τσάτση Χρ:,Τσάτσης Στ:,Χούρης Γ:,Χούρη Ανρ,Παρασκευάς Στ.,Σακαρέλη Μ.,Δημητριάδου Μαρ.,Τριανταφυλλίδου Σ.,Καραφουλίδου Ε.,Κουλίδης Νικ.,Κουλίδου Αμ.,Τριανταφυλλίδης Σωκρ.,Παρασκευοπούλου Κ.,Χνιτίδης Σ.,Τσιμπουσλής Πασχ.,Τσιμπουσλή Μ.,Κουτσιμάνης Αστ.,Μαυρίδης Αθ.,Ξανθοπούλου Μ.,Μούσμουλα Μαρ.
 Συνόδευε ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων του Αλέξανδρου Κιλκίς,καθηγητής φυσικής αγωγής,Χρήστος Γιοβάς.