Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 20:58

Με μεγάλη επιτυχία το 2ο Street Football

Παιδικές χαρούμενες φωνές, χαμόγελα και πολύ παιχνίδι και ποδόσφαιρο είχε το ...μενού της Κυριακής για τους μικρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές του Κιλκίς. Και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης. Στην πλέον πολυσύχναστη οδό ,στην 21ης Ιουνίου και ανάμεσα στη Λέκκα και Καπέτα τα παιδιά έδωσαν χρώματα ζωής παιχνιδιού και ποδοσφαιρικής χαράς.

 

Οι παρέες έγιναν ομάδες, οι περαστικοί έγιναν φίλαθλοι και θεατές και όλοι μαζί συμμετείχαν στη γιορτή που διοργάνωσαν , υπό την αιγίδα του Δήμου και στα πλαίσια της ετήσιας εμποροπανήγυρης, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητή της Ακαδημίας κ Βασίλη Παμπορίδη ο οποίος είχε τον πρώτο οργανωτικό ρόλο όπως επίσης σε όλη την προπονητική ομάδα της Ακαδημίας αποτελούμενη από τους κκ Βασίλη Ορμανίδη, Κώστα Τσακιρίδη, Γιάννη Ιασωνίδη και Παναγιώτη Γιαξή να έχ Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς ευχαριστεί επίσης θερμά τον κ. Τσουτσουλίγκα Γιάννη για την πολύτιμη βοήθεια όπως επίσης και στους ποδοσφαιριστές της Β' Ομάδας του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά την Ακαδημία Ατερμων για την παρουσία και συμμετοχή τους. Η οικογένεια του κ Μεταλλίδη, ο κ Σάββας Κωφίδης και κυρίως οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ατέρμων εμπλούτισαν σεομορφιά την εκδήλωση. Το ποδόσφαιρο ενώνει και προάγει τις αξίες του αμοιβαίου σεβασμού και της αποδοχής.