Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2017 20:59

Υποδοχή των παιδιών του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς στη νέα σχολική χρονιά

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, από την ίδρυση του και μέχρι σήμερα, παραμένει διαχρονικά αφοσιωμένος στην ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας με κινητήριο δύναμη τους Εθελοντές του. Η εθελοντική αλληλέγγυα προσφορά του Κινήματός μας είναι η βάση της ύπαρξης και της δραστηριότητάς μας. Οι Εθελοντές προσφέρουν το χρόνο, την ενέργεια, τις γνώσεις και, πάνω από όλα, την αγάπη τους προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, κάνοντας καθημερινά πράξη τα ιδεώδη του Ερυθροσταυρισμού. Αλλά ο Ε.Ε.Σ. τίποτα δε θα μπορούσε να πετύχει, αν πλάι στους εθελοντές δε βρίσκονταν οι ανώνυμοι κι επώνυμοι συμπολίτες μας, που ηθικά αλλά κυρίως υλικά, συνδράμουν με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο που έχουμε ν' αντιμετωπίσουμε στην εποχή μας.


Έτσι, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε διανομή σχολικού υλικού στα παιδιά του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς. Η πρωτοβουλία για τη δράση αυτή (συλλογής σχολικών ειδών) ανήκει στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών της Αποστολίδου Αλεξάνδρας, που μας έδειξε μ' αυτή την ενέργεια, για μια ακόμη φορά, ότι η κοινωνία της μικρής μας πόλης ήταν , είναι και θα είναι αρωγός στον αγώνα μας.
Γι' αυτό σύσσωμο το Δ.Σ. νοιώθει επιτακτικά την ανάγκη ν' απευθύνει ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς:
• Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών της Αποστολίδου Αλεξάνδρας που όχι μόνο είχε την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης δράσης, αλλά συγκέντρωσε και μεγάλο μέρος σχολικού υλικού.
• Στο Δήμο Κιλκίς για την παραχώρηση της αίθουσας.
• Στο πολυκατάστημα Jubo για την προσφορά σχολικού υλικού.
• Στο βιβλιοπωλείο "Επιλογές" του Κακαβέλα Νικόλαου για την προσφορά σχολικού υλικού.
• Στο βιβλιοπωλείο του Ηλιάδη Χρήστου για την προσφορά σχολικού υλικού.
• Στο βιβλιοπωλείο "Πάπυρος" για την προσφορά σχολικού υλικού.
• Στο βιβλιοπωλείο "Σύμμετρο" της Συγγουρίδου Μαρίας για την προσφορά σχολικού υλικού.
• Στο βιβλιοπωλείο "Ψάλτου" της Ψάλτου Δροσούλας για την προσφορά σχολικού υλικού.
Όσο υπάρχουν συμπολίτες μας που είτε με τις πρωτοβουλίες τους, είτε με τις προσφορές τους δείχνουν την αλληλεγγύη τους, τότε υπάρχει ελπίδα να ξεπεράσουμε την κρίση, γιατί απλά υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.