Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2017 23:06

Στην καρδιά της Αθήνας και με φιλικές τιμές (επιπλέον για τους Κιλκισιώτες)

Στη σκιά της Ακρόπολης, από την πλευρά του Θησείου και στην καρδιά της Αθήνας, ένας Κιλκισιώτης, ο Νίκος Ανθρακίδης, γιος του γιατρού Θεόδωρου Ανθρακίδη, αξιοποιώντας μοντέρνες  χρηματοδοτικές πηγές από την Ε.Ε. δημιούργησε μια πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα που προσφέρει φιλοξενία υψηλού επιπέδου.
Αντιγράφουμε την περιγραφή του όπως παρουσιάζεται στο διαδίκτυο.


"Το Be My Guest Athens βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην Αθήνα, κοντά στις γραφικές συνοικίες του Θησείου και των Πετραλώνων και σε απόσταση 4 λεπτών με τα πόδια από την οδό Αποστόλου Παύλου. Το ξενοδοχείο διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με θέα στο Αστεροσκοπείο και μερική θέα στον Παρθενώνα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.
Τα δωμάτια και οι σουίτες στο Be My Guest έχουν μινιμαλιστική διακόσμηση με μάρμαρο Νάξου και ξύλο πεύκου. Διαθέτουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης 43 ιντσών και περιλαμβάνουν μοντέρνο μπάνιο με πλακάκια και καμπίνα ντους. Κάποιες από τις μονάδες έχουν καθιστικό για την άνεσή σας, ενώ ορισμένες ανοίγουν σε βεράντα ή μπαλκόνι.
Στις εγκαταστάσεις λειτουργεί μπαρ, όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας. Η ρεσεψιόν του καταλύματος λειτουργεί όλο το 24ωρο.
Το Be My Guest ειναι δυναμικότητος 37 κλινών, διαθέτει 14 δωμάτια, εκ των οποίων 5 τρίκλινα, 7 δίκλινα και 2 διαμερίσματα-σουίτες. Άνοιξε στα μέσα του Ιουλίου και έκτοτε η πληρότητα ξεπερνά το 90%. Οι επισκέπτες προέρχονται από όλο τον κόσμο και το έχουν βαθμολογήσει σε ιστοσελίδες στο διαδύκτιο (booking.com) ως ‘’εξαιρετικό’’ με βαθμολογία 9,4/10."

Κι επειδή είναι "δικό μας παιδί" και βέρος Κιλκισιώτης ο Νίκος Ανθρακίδης προσφέρει" Για τους φίλους και συμπολίτες από το Κιλκίς, ισχύουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές της τάξεως του -30%."

Για τηλεφωνικές κρατήσείς μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2130449929.
Διεύθυνση: Νηλέως 33, Αθήνα, τ.κ. 11851 (Θησείο)
Ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: www.bemyguestathens.gr

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υπότιτλος: Ένας Κιλκισώτης, ο Νίκος Ανθρακίδης, ανοίγεται στον ξενοδοχειακό τομέα στην Αθήνα