Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 22:44

Όπου πήγε ο Κυριάκος σάρωσε ο Παύλος

Ευτυχώς που ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε πριν λίγους μήνες το Κιλκίς και μάλιστα πήγε και σε ορισμένες βιομηχανίες.
Κι όπως έλεγε στέλεχος του συνδυασμού Βιολιτζή, όπου πήγε ο Πρόεδρος, σάρωσε ο Παύλος Τονικίδης..!

 

 

Δεν τον άκουσαν
Φώναζε του κάκου ο Κώστας Ζώτος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς: μην πάρετε απόφαση να παραδώσετε τους κατεστραμμένους κάδους, μεταλλικούς και πλαστικούς, χωρίς αντίτιμο. Έχουν μεταπωλητική αξία.
Δεν τον άκουσαν.
Κι ύστερα ανακάλυψαν ότι ο Ζώτος είχε δίκιο. Και μάλλον θα ξαναφέρουν το θέμα για νέα απόφαση.

 

Τώρα τουλάχιστον τρέξτε
Κι αφού εκλέχτηκε νέα διοίκηση στο Επιμελητήριο, μήπως είναι καιρός να ασχοληθεί και με το φλέγον θέμα του Φυσικού Αερίου;
Λέμε μήπως; Διότι τα διπλανά επιμελητήρια έχουν "γράψει πολλά χιλιόμετρα" προωθώντας το αίτημα των τοπικών κοινωνιών τους.
Εμείς καθεύδουμε και αναμένουμε τα πάντα από άλλους.

 

Αδόκιμες συγκρίσεις
Έκανε ένα ταξίδι πρόσφατα στο Βόλο ο διευθυντής του Επιμελητηρίου Κιλκίς Γιώργος Ηλιάδης και επέστρεψε κατηφής. Όχι γιατί δεν του άρεσε η πρωτεύουσα της  Μαγνησίας. Ίσα ίσα είχε να το λέει για την ομορφιά της, αλλά και την προετοιμασία των τοπικών τους αρχών ενόψει της εορταστικής περιόδου.
Λουλούδια και δέντρα φυτεύτηκαν σε ακάλυπτους χώρους και σε παρτέρια σε όλη την παραλιακή ζώνη, άνθισε η πόλη, συμμαζεύτηκαν όσες "πληγές" στα πεζοδρόμια και δρόμους,  ο Βόλος φόρεσε τα γιορτινά του.
Κι ύστερα ο φίλος Γιώργος Ηλιάδης μαγεύτηκε από τα νιάτα που κατακλύζουν την όμορφη πόλη. Χιλιάδες φοιτητές από ολόκληρη την Χώρα που ζουν και σπουδάζουν σε κάποια από τα δεκάδες τμήματα των πανεπιστημιακών  σχολών.
Τέλειωσε το ταξίδι κι επέστρεψε στο Κιλκίς.
Κι άντε τώρα να κάνεις συγκρίσεις. Με το καθ' ημάς Κιλκίς.  
Του ενός παραρτήματος ΤΕΙ που κι αυτό πνέει τα λοίσθια. Και μιας πόλης που ένα μεγάλο πάρκο διαθέτει κι αυτό συναγωνίζονται όλοι ποιος θα το "φτύσει" περισσότερο.
Μελαγχολία.