Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 20:42

Επικίνδυνος ο… διεθνής δρόμος

Μπορεί ο δρόμος Κιλκίς-Δοϊράνης να συνδέει την ενδοχώρα με δυο Τελωνεία, Δοϊράνης και Προμαχώνα, να χρησιμοποιείται από τα φορτηγά διεθνών μεταφορών, που συνήθως είναι και υπέρβαρα, όμως η κατάστασή του μόνο… διεθνή δρόμο δεν θυμίζει.
Σε ορισμένα σημεία του δρόμου έχει καταστραφεί τόσο πολύ το οδόστρωμα, ώστε να είναι άκρως επικίνδυνα για τους οδηγούς. Γνωρίζουμε πως η Περιφέρεια έχει δείξει το ενδιαφέρον της για το δρόμο αυτό, όμως η κατάστασή του δεν αντέχει άλλη αναμονή. Κοντά στη διασταύρωση προς Ακρίτα η καθίζηση του οδοστρώματος είναι πρωτοφανής και επικίνδυνη.


Να παρθούν άμεσα μέτρα γιατί κάποιος θα βρεθεί εκτός της πορείας του και θα θρηνήσουμε θύματα!

 

Εύστοχοι οι Έφεδροι
Είναι… θεσμικά κατοχυρωμένο από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του φορέα να βραβεύονται και να τιμώνται πρόσωπα και φορείς που προσφέρουν με τη δράση τους στην τοπική κοινωνία.
Και οι επιλογές που κάνει η διοίκηση του Συνδέσμου για τους τιμώμενους είναι κατά γενική ομολογία εύστοχες. Και πως θα μπορούσαν, έφεδροι να… αστοχούν;
Φέτος, και στην εκδήλωση που θα γίνει το πρωί της Κυριακής 14 Ιανουαρίου, ο Σύνδεσμος θα τιμήσει το ζεύγος Γεωργιάδη, που κατοικεί στη Ρόδο, και με πρωτοβουλίες του εστάλησαν πολύτιμα υλικά στο Νοσοκομείο και στο Γηροκομείο Κιλκίς, τον κιλκισιώτη γιατρό Γιώργο Συμπιλίδη, πρώην διευθυντή του «Θεαγένειου», και το Σύλλογο «Αγιος Τρύφων» Γουμένισσας.