Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 23:18

Τιμή και δόξα στον Βασίλη Καλογερίδη

Στη μαυρίλα των ημερών και των καιρών γενικότερα, ιδού που ένας δικό μας παιδί, ο Κιλκισιώτης πιλότος Βασίλης Καλογερίδης, με την εξαιρετική διάκρισή του γεμίζει με υπερηφάνεια και ελπίδα τις ψυχές μας.
Καλύτερος πιλότος του ΝΑΤΟ αναδείχτηκε η δικός μας Βασίλης Καλογερίδης, επιβεβαιώνοντας  αυτό που γνωρίζουν όλοι στον κόσμο: Έχουμε τους καλύτερους πιλότους και μια πανίσχυρη πολεμική αεροπορία που είναι ικανή να αντιμετωπίσει κάθε επιβουλή.


Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που ένας έλληνας πιλότος αναδεικνύεται ο καλύτερος σε σχετικές ασκήσεις που γίνονται στα πλαίσια του ΝΑΤΟ είτε στην Ευρώπη είτε στην Αμερική.
Είναι η άριστη ποιότητα του έμψυχου δυναμικού των ενόπλων μας δυνάμεων που
λειτουργεί  ως πολλαπλασιαστής της ισχύος τους.
Και περιποιεί  εξαιρετική τιμή στο Κιλκίς ότι ένας ιπτάμενος σμηναγός, θρέμμα του Κιλκίς αναδεικνύεται ως ο άριστος των αρίστων.
Ενώνουμε την χαρά και την περηφάνια μας, όπως και όλων τω Κιλκισιωτών  σε εκείνη των γονιών του.
Να τον έχει ο Θεός γερό και να τον προστατεύει εκεί ψηλά στον ουρανό του Αιγαίου όπου καθημερινά αποτελεί τον φύλακα της εθνικής μας αξιοπρέπειας.

 

Οι αγρότες στον Αποστόλου
Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου επισκέπτεται την Παρασκευή το Κιλκίς και οι αγρότες - κτηνοτρόφοι του νομού ζήτησαν συνάντηση μαζί του για να συζητήσουν τα προβλήματά τους.
Από τον οργανωτή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς απάντησαν πως ο υπουργός θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, στις 6:30μ.μ., και εκεί θα τους δοθεί ο λόγος για να αναπτύξουν τα επιχειρήματα και τις ερωτήσεις τους.
Οι αγρότες όπως μας ενημέρωσαν, θα είναι στην ομιλία Αποστόλου.

Θα είμαστε κι εμείς εκεί και θα ενημερώσουμε για όσα θα διαμειφθούν.