Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 20:27

Πολλαπλές αναγνώσεις

Τελικά στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής πήγε όποιος ήθελε και μπορούσε!    
Κάπως σαν "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".  Μια ανάγνωση είναι πως 'Όλοι οι καλοί χωράνε".
Μια δεύτερη θα την άλλαζε σε "ελάτε να φανούμε πολλοί"
Και μια τρίτη "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι"
Διαλέχτε.

 

 

Ψαλμοί Φλωρίδη
Κάτι τέτοια διέγνωσε ο Γιώργος Φλωρίδης εξαρχής και αρνήθηκε να συμμετάσχει στο εγχείρημα. Και  σε πρόσφατες δηλώσεις του έψαλε τον ...εξάψαλμο στους διοργανωτές. Ακούς εκεί συνέδριο χωρίς εκλογή συνέδρων και εκλογή του ανώτατου οργάνου ηγεσίας.
Τότε γιατί μαζεύτηκαν; Για να πει ο καθένας τα δικά του, να μετρήσει την ένταση των χειροκροτημάτων και να απέλθει;

 

Ιδού το ψηφοδέλτιο!
Και με την ευκαιρία: Τώρα που θα ξεκινήσει η φιλολογία περί συνδυασμών, η στήλη εισφέρει τα φώτα της  για το ψηφοδέλτιο του ν. Κιλκίς: Γιώργος  Φραγγίδης, Θανάσης Τσιραμπίδης,  Στέφανος (τυπογράφε πρόσεχε, Στέφανος όχι Θόδωρος) Παραστατίδης κι ένα στέλεχος από την Παιονία. Θα λέγαμε και τον Φλωρίδη, και θάταν το καλύτερο ψηφοδέλτιο στο νομό, αλλά τα είπαμε και ...νωρίτερα.

 

Με τη σφραγίδα
του Βασίλη Ιωαννίδη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο  η ενημερωτική για τα επιτραπέζια σταφύλια ημερίδα Crimson  από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς  και την Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Κ. Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Κ. Μακεδονίας.
Μια θαυμάσια πρωτοβουλία που οφείλει τα πάντα σε έναν επιστήμονα γεωπόνο και δημόσιο υπάλληλο που ο νομός και οι αμπελουργοί του, του οφείλουν πολλά, τον Βασίλη Ιωαννίδη.
Απέραντη γνώση, αμείωτο επιστημονικό ενδιαφέρον και συνεχής διάθεση προσφοράς.