Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 23:42

Ιδιωτικού δικαίου το ΚΕΘΙ, οπότε μπορεί να είναι υποψήφια η Ειρήνη

Επανορθώνουμε την ...επανόρθωση! Η Ειρήνη Αγαθοπούλου δεν προϊσταται νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, ώστε να ήταν υποχρεωμένη να παραιτηθεί μέχρι τις 20 Μαρτίου για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε βουλευτικές εκλογές.


Το ΚΕΘΙ είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου, οπότε η πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Κιλκίς έχει κάθε δικαίωμα να είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές, οψέποτε προκηρυχθούν.
Και θα είναι παρούσα η πρώην βουλευτής του Κιλκίς.

 

Πάει και το Εμπορευματικό!
Θυμάστε την (παλιά) ιστορία με την κατασκευή και λειτουργία Εμπορευματικού Κέντρου στον άξονα της ΠΑΘΕ και στα όρια του δήμου Παιονίας; Που να τη θυμάστε. Η ιστορία αυτή είναι τόσο παλιά που ξεκινά από την εποχή Χρήστου Σακαρίδη στο Επιμελητήριο του Κιλκίς! Ξεκίνησε καλά τότε η διεκδίκηση και μάλιστα με συμμάχους τους Θεσσαλονικείς, αλλά στην πορεία στράβωσε και χάθηκε η υπόθεση.
Είχαμε πρώτοι γράψει για τα άσχημα μαντάτα, πως το Εμπορευματικό φεύγει για Θεσσαλονίκη, αλλά κάποιοι στο Κιλκίς μας έλεγαν, «τι είναι αυτά που γράφετε»!
Διεθνή διαγωνισμό προκήρυξε, λοιπόν, η ΓΑΙΑΟΣΕ για το έργο με τίτλο: «Διεθνής Διαγωνισμός με ανταγωνιστικό διάλογο για την Ανάθεση Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου: Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση Εμπορευματικού Κέντρου στον Χώρο του Πρώην Στρατοπέδου Γκόνου στη Θεσσαλονίκη».

 

Χωρίς θυρωρό
Από το σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομέιο Κιλκίς καταγγέλλεται ότι:
Στο Νοσοκομείο Κιλκίς από τις 08/05/2017 μέχρι σήμερα (1 χρόνος)  Θυρωρός - τηλεφωνητής με απόφαση της διοίκησης  υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο  και ως εκ τούτω  η είσοδος στο Νοσοκομείο ατόμων με παραβατική συμπεριφορά είναι πανεύκολη

 

Ζητείται φιλότιμο
Είναι δημόσια υπηρεσία και μάλιστα προσφάτως αναβαθμισμένη. Δέχεται επισκέπτες στο κτήριό της και μάλιστα σε ένα τομέα ενδιαφέροντος ιδιαίτερα σημαντικό.
Και η εικόνα της είναι αποκαρδιωτική. Στον αύλειο χώρο της η εικόνα εγκατάλειψης "βγάζει μάτια". Τα φυτά στις γλάστρες ξεράθηκαν γιατί κανείς δεν φροντίζει να ρίξει λίγο νεράκι. Και στον εσωτερικό χώρο  κρέμονται ...αράχνες.
Ερώτημα: Πόσο φιλότιμο λείπει άραγε ώστε να μην πάρει κάποιος εκ των εκεί εργαζομένων ένα σκουπόξυλο και να κατεβάσει τις αράχνες; Ή να ρίξει λίγο νερό στις γλάστρες;
Είπαμε, σχεδόν σε όλες τις υπηρεσίες λείπει προσωπικό. Αλλά γιατί να λείπει και το φιλότιμο; Και στο κτήριο υπάρχουν φύλακες όλο το 24ωρο!