Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:19:08 μμ

Κόσμος

Σκληρή είναι η μάχη που δίνουν δύο γυναίκες για την προεδρία της Βραζιλίας την επόμενη τετραετία. Η νυν πρόεδρος Ντίλμα Ρουσέφ έχει εξασφαλίσει σαφέστατο προβάδισμα στον πρώτο γύρο, έναντι της Μαρίνα Σίλβα, ενώ στον β' γύρο είναι πλέον ισόπαλες.
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 04:32

Ουκρανία: Πυρά στο Ντόνετσκ, σε δοκιμασία η εκεχειρία

Γράφτηκε από τον
Τη μεγαλύτερή της πρόκληση από τότε που τέθηκε σε ισχύ αντιμετωπίζει η συμφωνία εκεχειρίας στην Ουκρανία, καθώς αναφέρονται πυρά και επιθέσεις στις βόρειες συνοικίες της πόλης Ντόνετσκ, όπως και στην περιοχή του αεροδρομίου.

Λίγες ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα στη Σκωτία φαίνεται ότι το ποσοστό των πολιτών οι οποίοι τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας μειώνεται σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της Survation για λογαριασμό της εκστρατείας των ενωτικών Better Together.

Ο Όσκαρ Πιστόριους γλίτωσε τα ισόβια για τον θάνατο της συντρόφου του, Ρίιβα Στίινκαμπ και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι να βγει η απόφαση για την ποινή του (13/10) που θα είναι κάτω από 25 χρόνια.
Oι πλημμύρες που έχουν σαρώσει τις τελευταίες ημέρες τη βόρεια Ινδία και το Πακιστάν έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 480 ανθρώπους, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, ενώ 200.000 και πλέον άνθρωποι παραμένουν σήμερα εγκλωβισμένοι από τα νερά στο Ινδικό Κασμίρ.
Σελίδα 3301 από 3301