Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018, 1:10:53 μμ

Πολιτική

Η ομιλία του Γιώργου Φραγγίδη στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής.

Συντρόφισσες και σύντροφοι, Φίλες και φίλοι,
Στις εκλογές του Νοεμβρίου 210 .000 προοδευτικοί πολίτες μας έστειλαν ένα μήνυμα.
Aνανέωση- Ενότητα-Διεύρυνση-Ανατροπή.
Ανανέωση γιατί πρέπει να αλλάξουμε λογική και νοοτροπία.

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεόδωρος Παραστατίδης επισκέφθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 τον Δήμο Παιονίας όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Γκουντενούδη προκειμένου να ενημερωθεί, έπειτα από δική του πρωτοβουλία, για θέματα που αφορούν τον Δήμο ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Κεντρικής Μακεδονίας που διοργανώνει η Κυβέρνηση.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 23:50

Σεμινάριο ΚΕΘΙ για δημοσιογράφους

Γράφτηκε από τον

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, στην Αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου, το πρώτο από τα Επιμορφωτικά Σεμινάρια για  επαγγελματίες των Μ.Μ.Ε, που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) του Υπουργείου Εσωτερικών, με πρόεδρο την Ειρήνη Αγαθοπούλου.

Την περασμένη εβδομάδα κυβερνητικό κλιμάκιο πραγματοποίησε στο Κιλκίς συναντήσεις με μια σειρά φορείς, για να καταγράψει τα αιτήματα και τις προτάσεις τους, με σκοπό την προετοιμασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.
Μέσα από τέτοιες διαδικασίες, μακριά από τον ίδιο το λαό και τα πραγματικά του προβλήματα, η κυβέρνηση συνεχίζει τις «αναπτυξιακές» της φιέστες, προσπαθώντας να πείσει την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα και τη νεολαία της περιοχής, ότι «τα μνημόνια τελειώνουν», ότι «από την ανάπτυξη που έρχεται θα βγουν όλοι κερδισμένοι».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τους λόγους που συνηγορούν στην αναστολή εφαρμογής της υποχρέωσης αναγραφής του Α.Τ.ΑΚ. στις δηλώσεις ΟΣΔΕ απαριθμεί ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς με επιστολή του στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγ. Αποστόλου.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Σελίδα 1 από 288