Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017, 5:27:55 μμ

Πολιτική

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώθηκε σήμερα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Β. Σοφίας 15, Αθήνα), η ημερίδα παρουσίασης της πρόσφατης μελέτης του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.). Η μελέτη, με τίτλο «Μελέτη Ανίχνευσης Αναγκών Γυναικών Προσφύγων που διαμένουν σε Δομές Προσωρινής Φιλοξενίας», διεξήχθη σε πανελλαδική κλίμακα από το Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών «ΔΙΟΤΙΜΑ».

Ερώτηση προς τον Υπουργό  Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε σήμερα ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς  σχετικά με τις παραιτήσεις  των απλήρωτων ανταποκριτών του ΕΛΓΑ.
   «Μέσα στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος τελευταία η Κυβέρνηση προσέθεσε και ένα ακόμα

Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς επελέγει από τη Νέα Δημοκρατία να συμμετάσχει σε διμελή αποστολή της Βουλής στις προπαρασκευαστικές διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών που θα πραγματοποιηθούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Οργανισμού στη Νέα Υόρκη στις 24-25 Ιουλίου.

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, για τα όσα είπε η κυρία Γεροβασίλη στην διημερίδα για την καταπολέμηση της διαφθοράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Παρασκευή, 14 Ιούλιος 2017 09:11

ΔΗΜΑΡ Κιλκίς : Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση

Γράφτηκε από τον

Από τη Ν.Ε. Κιλκίς της ΔΗΜΑΡ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Η πρόσφατη ανακοίνωση του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας για μεταφορά της έδρας του παραρτήματος Κιλκίς στις Σέρρες έχει προκαλέσει εύλογα ερωτήματα και ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΙΚΑΣ εκλέχθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης καταστατικής Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29/6/2017, την Αίθουσα της Συγκλήτου του ΑΠΘ με την ενεργή υποστήριξη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μετά από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Σάββατο, 08 Ιούλιος 2017 19:21

Η ομιλία του Γιώργου Φραγγίδη στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ.

Γράφτηκε από τον

Φίλες και φίλοι,
Όλο και περισσότερο στους  Έλληνες πολίτες  γίνεται φανερό πως η χρεοκοπημένη κυβέρνηση των Τσίπρα – Καμμένου-μια κυβέρνηση βυθισμένη στις ιδεοληψίες της και στο πελατειακό κράτος, έχει αποδείξει ότι δε μπορεί σε καμία περίπτωση  να μας βγάλει από την κρίση.  Όλοι πια συνειδητοποιούν ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν καταστρέφει μόνο το σήμερα, αλλά υποθηκεύει και το αύριο.

Την προγραμματική Διακήρυξή του με τίτλο «Ριζοσπαστικό Μανιφέστο για τη Νέα Ελλάδα» θα παρουσιάσει αμέσως μετά το καλοκαίρι το Δίκτυο Ελλήνων Ριζοσπαστών (ΔΕΡΙ), στο οποίο μετέχουν, μεταξύ των άλλων, οι πρώην υπουργοί Νίκος Τσιαρτσιώνης και Σάββας Τσιτουρίδης.
Για την ολοκλήρωση της προγραμματικής Διακήρυξης εργάζονται πολίτες που υιοθετούν την Ιδρυτική Διακήρυξη της 7ης Μαρτίου 2017 του ΔΕΡΙ και συνδέονται με την κοινή θέληση για τη λύση κοινών προβλημάτων. Η προγραμματική Διακήρυξη θα υπηρετεί το στόχο για ασφάλεια και ευημερία όλων των Ελλήνων.

Τετάρτη, 05 Ιούλιος 2017 10:46

Γεωργαντάς προς Τσιρώνη: Φτάνουν πια τα ψέμματα

Γράφτηκε από τον

Από το Πολιτικό Γραφείο του βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Στις 11 Μαΐου 2017 συζητήθηκε στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση μου προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναφορικά με την καθυστέρηση πληρωμής των βιοκαλλιεργητών.

Ευτυχώς που υπάρχουν γραπτά κείμενα και ανακοινώσεις για να θυμίζουν σε κάποιους την πορεία των πραγμάτων. Στις 19 Φεβρουαρίου 2017 η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ είχε βγει με μια διθυραμβική ανακοίνωση-δέσμευση σύμφωνα με την οποία το Τμήμα Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης «θα λειτουργούσε από την 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις «νέες του εγκαταστάσεις».

Σελίδα 1 από 259