Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 10:44:49 μμ
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 22:46

Διμέτωπος κατά "στρατηγικού" και "ιστορικού" αντιπάλων

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η πολιτική πρόταση της σοσιαλδημοκρατίας απέναντι στον στρατηγικό αντίπαλο της  "υποτιθέμενης  αριστεράς" και στον "ιστορικό πολιτικό"  αντίπαλο της Δεξιάς παραμένει ζητούμενο και στο Κίνημα Αλλαγής ευελπιστούν ότι θα την επεξεργαστούν και θα την παρουσιάσουν στους πολίτες στο επικείμενο συνέδριό τους.
Τη θέση αυτή εξέφρασε η κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, υπεύθυνη Τύπου του Κινήματος που μαζί με τους κ. Παύλο Συλβιστόπουλο, Χρόνη Μακρίδη και Λ. Τελίδη επισκέφθηκαν το νομό και μίλησαν σε εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στο Επιμελητήριο Κιλκίς.


Νωρίτερα τα στελέχη αυτά μαζί με στελέχη του νομού πραγματοποίησαν επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες (εργοστάσιο μανιταριών Κεχαγιά στο Πεδινό, οκτώ γυναίκες του Π. Γυναικοκάστρου που ασχολούνται με το γάλα) για να στείλουν το μήνυμα της στήριξης σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας με άξονα την περιφέρεια.
Επίσης επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλο Τονικίδη στο γραφείο του ο οποίος τους ενημέρωσε για τις παραγωγικές δυνατότητες του νομού που μπορεί να απογειωθεί αν η κεντρική διοίκηση εφαρμόσει ένα μοντέλο που αντί να δημιουργεί προσκόμματα θα ενισχύει την περιφερειακή ανάπτυξη, μέσω και της ενίσχυσης του ρόλου των επιμελητηριων.
Η προσέλευση πολιτών δεν ήταν ιδιαίτερα εμφατική στην αίθουσα του Επιμελητηρίου και μετά τις εισηγήσεις των τεσσάρων στελεχών ακολούθησε διάλογος που αναλώθηκε και σε γκρίνια για τις διαδικασίες ανάδειξης των συνέδρων.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ν. Κιλκίς την προσεχή Κυριακή ήταν να εκλεγούν 15 σύνεδροι, 10 από το δήμο Κιλκίς και πέντε από την Παιονία.

Τελικά, το Κίνημα αποφάσισε πως όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι σε όλη τη χώρα θα είναι και σύνεδροι χωρίς εκλογική διαδικασία!