Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020, 5:55:27 μμ
Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 10:15

Έξι υπουργοί-υφυπουργοί την Παρασκευή στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κλιμάκιο της κυβέρνησης θα επισκεφθεί την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου την πόλη του Κιλκίς. Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Πιερρακάκης μαζί με τον Υφυπουργό κ. Ζαριφόπουλο, ο Υφυπουργός Υποδομών, κ. Κεφαλογιάννης καθώς και ο Υφυπουργός Εργασίας, κ. Μηταράκης, συνοδευόμενοι από τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργο Γεωργαντά θα επισκεφθούν τη Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς, όπου θα έχουν συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης της ΔΙΒΙΠΕΚ.

 

Το βασικό θέμα της συζήτησης αναμένεται να είναι η άμεση σύνδεση της Βιομηχανικής περιοχής με το σιδηροδρομικό δίκτυο, αίτημα ετών που η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να λύσει.

Επίσης, θα υπάρξει συνάντηση του κλιμακίου των  Υπουργών με τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας, καθώς και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα επισκεφθεί το Κιλκίς η Υφυπουργός, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία, συνοδευόμενη από τον Υφυπουργό, κ. Γεωργαντά, θα μεταβεί  στο εγκαταλελειμμένο, από την προηγούμενη κυβέρνηση, έργο του νέου γηροκομείου Κιλκίς. Θα ακολουθήσει συνεργασία της Υφυπουργού με θεσμικούς φορείς.