Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 1:46:13 μμ
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 22:46

Επιμελητήριο Κιλκίς: Αισιοδοξία για ανάπτυξη με συνεργασία-συστράτευση το 2018

Σε κλίμα αισιοδοξίας, με πνεύμα συστράτευσης και συνεργασίας για την οικονομική πρόοδο του τόπου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς.
   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Βασίλειος Σεργιαννίδης” του Επιμελητηρίου. Πρώτη στο βήμα προσήλθε η Αν. Γ. Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Αναπτυξιακής Συνεργασίας του Υπουργείου Εξωτερικών, κα. Κυριακή Τεκτονίδου, η οποία συνεχάρη τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για το έργο της και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων τώρα που ο στόχος της εξόδου από την κρίση είναι πλέον ορατός.

 

Η κα. Τεκτονίδου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα στήριξης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων η οποίες συμβάλουν με καθοριστικό τρόπο στην αντιμετώπιση της ανεργίας.
   Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Κυριακίδης Δ, Ο Βουλευτής Κιλκίς κ. Παραστατίδης Θ, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Ζορπίδης Μ, ο και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Η. (Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Αμανατίδης δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση και απέστειλε χαιρετισμό)
   Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παύλος Τονικίδης ο οποίος στη σύντομη ομιλία του καυτηρίασε την εσφαλμένη αντίληψη της πολιτείας η οποία αντιμετωπίζει τους επιχειρηματίες εχθρικά. Τόνισε πως τη νέα διοίκηση διαπνέει πνεύμα σύμπνοιας και συνεργασίας για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου “Είμαστε όλοι μαζί μία αγκαλιά και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο”
   Κλείνοντας ο κ. Τονικίδης αναφέρθηκε στο έργο του Φορέα που κατάφερε μέσα στα χρόνια τις κρίσης να φέρει επενδύσεις στον τόπο, οι οποίες συμβάλουν στη μείωση της ανεργίας δίνοντας παράλληλα το μήνυμα αισιοδοξίας, με τη γνωστοποίηση της έναρξης λειτουργίας μιας νέας επιχείρησης της “Real Tobacco SA” που πρόκειται να δώσει εργασία σε εκατοντάδες άνεργους συμπολίτες μας, το στίγμα της οποίας κατέθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της κ. Ian Vava.
   Στην κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο πατήρ Επιφάνειος, τυχεροί ήταν: Η κα. Ευδοξία Δημητριάδου και ο κ. Αντρέας Δαμακούδης – Αμφότεροι μέλη του Επιμελητηρίου Κιλκίς