Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 1:52:34 πμ

Πολιτική

Συνηθισμένη στις τακτικές αντιπερισπασμού, για να κρύψει την ολοφάνερη γύμνια της και τα μεγάλα πολιτικά αμαρτήματά της στα ζητήματα ανάπτυξης του τόπου μας, η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ παρεμβαίνει για να παραστήσει το ''δίκαιο τιμωρό'' και να με επαναφέρει στην πολιτική τάξη κατηγορώντας με για χειραγώγηση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Δυναμικό ξεκίνημα που ξεπέρασε ακόμη και τις προσδοκίες των διοργανωτών έκανε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς με το Κίνημα Αλλαγής, ο γιατρός Γιώργος Φραγγίδης.

Κατάμεστο το Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του υποψήφιου βουλευτή, όπου το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Φραγγίδη έκοψε και τη βασιλόπιτά του.

Τον Γιώργο Φραγγίδη προλόγισαν έξι προσωπικότητες του νομού πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, από το Κιλκίς, την Αξιούπολη, τη Γουμένισσα και το Πολύκαστρο.

Στην ομιλία του ο Γιώργος Φραγγίδης καταχειροκροτήθηκε πολλές φορές από τους συγκεντρωμένους, που αξίζει να σημειωθεί πως δεν ήταν μόνο από το χώρο του ΚΙΝ.ΑΛ., γεγονός που αποδεικνύει τη μεγάλη αγάπη και προσωπική εμβέλεια του πολιτικού προσώπου και επιστήμονα.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση θα έχουμε σε νεώτερη ανάρτησή μας.

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 22:38

Αύριο Κυριακή η μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Φραγγίδη

Γράφτηκε από τον

Αύριο, Κυριακή 20 Ιανουαρίου, στις 11:30 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρου του Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση του Γιώργου Φραγγίδη, του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς με το Κίνημα Αλλαγής.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση-ομιλία θα κοπεί και η Βασιλόπιτα του πολιτικού γραφείου του κ. Φραγγίδη.

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 20:28

Ι. Φαχουρίδης: Η μάχη (και) στο Δήμο Κιλκίς είναι πολιτική

Γράφτηκε από τον

Η Λαϊκή Συσπείρωση δια των υποψηφίων δημάρχωνβ της στο Κιλκίς Γιάννη Φαχουρίδη και στην Παιονία Αναστάσιου Βασιλακάκη παρουσίασε την προγραμματική της διακήρυξη ενόψει των δημοτικών εκλογών σε εκδήλωση που οργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου.

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 19:32

Ο Σύριζα Κιλκίς για τη "Συμφωνία των Πρεσπών"

Γράφτηκε από τον

Την ώρα που άναρθρες κραυγές και συνθήματα περί "προδοτών", "μειοδοσίας" και "ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας" εκτοξεύονται από διάφορες αφετηρίες και προκαλούν τη νοημοσύνη μας, την ώρα που εκλεγμένοι βουλευτές απειλούνται και εκβιάζονται με την κάλυψη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκαλώντας εύλογη ανησυχία σε κάθε δημοκρατικό πολίτη, ανεξάρτητα των πολιτικών του επιλογών, οι Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας -χωρίς απόφαση των Δημοτικών Συμβουλίων- καλούν σε "πανστρατιά" αντίδρασης στη Συμφωνία των Πρεσπών και δωρεάν μετάβαση στο Σύνταγμα για το "πατριωτικό" συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία.

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 19:07

Στο Euro Channel ο Κώστας Κιλτίδης

Γράφτηκε από τον

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 4:00 και 5:00 το απόγευμα ο πρ. Βουλευτής – Υφυπουργός Κωνσταντίνος Κιλτίδης θα σχολιάζει την Πολιτική Επικαιρότητα στο Euro Channel στην εκπομπή “Στην Αρχή και στο Τέλος της Εβδομάδας».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 22:45

Πατριωτισμός στην Σύγχρονη Εποχή: Πως ορίζεται;

Γράφτηκε από τον

Το ΚΕ.ΑΣ.Μ. σας καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση στην πόλη του Κιλκίς με κεντρική θεματική τον ‘’Πατριωτισμό Σήμερα’’. Θα γίνει παρουσίαση, από το πάνελ, της οικονομικής, κοινωνικής και διπλωματικής υπόστασης του Πατριωτισμού ως Ιδέα και Κίνημα. Με σεβασμό στις βαθιές μας ρίζες, μα και με το βλέμμα μας στο αύριο.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς