Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:20:32 μμ

Πολιτική

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 19:26

Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Γιώργος Γεωργαντάς

Γράφτηκε από τον

Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς συμμετέχει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών.

Η συμμετοχή του κ. Γεωργαντά στο νέο κυβερνητικό σχήμα, όπως αναμένονταν από την πορεία του ως Τομεάρχης του κόμματος όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους κιλκισιώτες τιμή και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα πως ο νομός Κιλκίς μπορεί να περιμένει περισσότερα πράγματα.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 14:01

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη

Γράφτηκε από τον

Ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των κατοίκων του Νομού μας για την αγάπη και την θερμή ανταπόκριση που έδειξαν στην υποψηφιότητα μου στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής. Κατά την προεκλογική μου εκστρατεία είχα την χαρά και την τιμή να ανταμώσω με μεγάλη μερίδα του λαού του Νομού μας, να επικοινωνήσω μαζί τους και να ανταλλάξω απόψεις αντιλαμβανόμενος πάντα την πολιτική ως κορύφωση της κοινωνικής μας δράσης. Οφείλω  να ομολογήσω ότι η επικοινωνία αυτή είχε μία εξαιρετικά θετική επίδραση στην διαμόρφωση της πολιτικής μου σκέψης.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 11:02

Δήλωση Κώστα Κιλτίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου Ιατρός Κωνσταντίνος Κιλτίδης προέβη στην κάτωθι δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στο ν. Κιλκίς.

«Σ’ αυτές τις εκλογές συστρατεύθηκα  με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας έναν όμορφο αγώνα για την επικράτηση των πολιτικών θέσεων της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 10:40

Παραστατίδης: Συνεχίζουμε, μέχρι την επόμενη μάχη

Γράφτηκε από τον

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στο νομό Κιλκίς, Στέφανος Παραστατίδης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο fb:

Οι νίκες ή οι ήττες μετρούν στο τέλος, είτε αυτό συμβαίνει οριακά είτε όχι. Και το αποτέλεσμα θα πρέπει να το αποδέχεσαι. Χωρίς να ρίχνεις ευθύνες σε κανέναν, χωρίς να ψάχνεις άλλοθι, υπερήφανα, όπως τουλάχιστον μού ταιριάζει.

Η ψήφος μας αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και η λαϊκή ετυμηγορία οφείλει να γίνεται σεβαστή από όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να διατηρήσει τα ποσοστά του στα ποσοστά του 2015. Η θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης μας δημιουργεί την υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά για να μην απολέσει η κοινωνία μας τα κεκτημένα των τελευταίων ετών.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 08:06

Επικράτηση του Γιώργου Γεωργαντά στη Νέα Δημοκρατία

Γράφτηκε από τον

Ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς επανεκλέγεται και στη νέα Βουλή ύστερα από τις χθεσινές εκλογές. Με τη Νέα Δημοκρατία να αυξάνει τη δύναμή της κατά 10 μονάδες έναντι των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην πρωτιά της μάχης του σταυρού που έδωσαν οι Γ. Γεωργαντάς και Κώστας Κιλτίδης.

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 23:29

Διαφορές στήθους για Φραγγίδη - Παραστατίδη

Γράφτηκε από τον

Μπορεί η τρίτη βουλευτική έδρα του νομού Κιλκίς να πηγαίνει στο ΚΙΝ.ΑΛ., παραμένει όμως ακόμα άγνωστο το ποιος θα την κερδίσει. Η κόντρα ανάμεσα στο Γιώργο Φραγγίδη και τον Στέφανο Παραστατίδη για την πρωτιά είναι σκληρή και οι εναλλαγές στον πίνακα του υπουργείου Εσωτερικών είναι συχνές και μάλλον η έδρα θα κριθεί στο νήμα και μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μέχρι στιγμής και σε 117 τμήματα έχουμε μικρό προβάδισμα του Γ. Φραγγίδη.

Η φαρμακοποιός Ειρήνη Αγαθοπούλου είναι η νέα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα συγκεντρώνει το 40% των ψήφων που παίρνει το κόμμα στο νομό Κιλκίς, έχοντας τους υπερδιπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο υποψήφιο βουλευτή.

Επίσημα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ν. Κιλκίς από το υπουργείο Εσωτερικών στο 51,83% των τμημάτων

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 21:24

Από μια έδρα Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στο νομό Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία όλα δείχνουν πως στο νομό Κιλκίς τα τρία πρώτα κόμματα θα μοιραστούν τις 3 βουλευτικές έδρες, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, αφού το τελευταίο κόμμα έχει κοντά στο 11% στο νομό Κιλκίς, πολύ πάνω από το γενικό ποσοστό του.