Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018, 7:15:31 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 22:00

Δικαίωση των συνδικαλιστών που είχαν συλληφθεί για "απείθεια"

Γράφτηκε από τον

Το Πρωτοδικείο Κιλκίς έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς για λογαριασμό των (πρώην) εργαζομένων στην ΚΑΠΝΙΚΗ -ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ κατά της διαχειρίστριας εταιρείας ΠΑΕΓΑ (θυγατρική της πιστώτριας Εθνικής Τράπεζας).

Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 20:48

Υποψήφιος με το ΚΙΝ.ΑΛ. ο Στέφανος Παραστατίδης

Γράφτηκε από τον

Γράψαμε στις αρχές καλοκαιριού το ρεπορτάζ για τα πιθανά ψηφοδέλτια των κομμάτων, οψέποτε προκηρυχθούν οι εκλογές. Και στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΠΑΣΟΚ) σημειώσαμε ότι υποψήφιος ενδέχεται να είναι και ο Στέφανος Παραστατίδης. Με την υποσημείωση ότι, φυσικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο πατέρας του Στέφανου νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρος Παραστατίδης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018 20:36

Και οι Δίδυμες Καπναποθήκες ενέχυρο στο Υπερταμείο!

Γράφτηκε από τον

Αν κάτι αποδεικνύεται από την μεταβίβαση 10.102 ακινήτων του δημοσίου στο Υπερταμείο, ως ενέχυρο στους δανειστές, είναι η απελπιστική κατάσταση της χώρας που προκειμένου να διασφαλίσει ρευστότητα και να πετύχει "καθαρή έξοδο" από τα μνημόνια υποθήκευσε ακόμα και εκτάσεις νεκροταφείων και πλατειών μικρών οικισμών (Σεβαστού, Μεταλλικού) καθώς και εμβληματικά κτήρια που συνδέονται με την τοπική ιστορία και σε κάθε περίπτωση μόνο εμπορεύσιμα δεν είναι.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Φαντάζει σχεδόν ανέκδοτο, αλλά δυστυχώς δεν είναι. 121 δημόσια ακίνητα στα όρια του Δήμου Κιλκίς μεταβιβάστηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών στο Υπερταμείο ως εγγύηση προς τους δανειστές αν η χώρα μας δεν εξοφλήσει τα δάνειά της προς αυτούς.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 21:30

Πρόσκληση των ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς στους πολίτες

Γράφτηκε από τον

Από τη Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π.Ε. Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Η Συντονιστική Επιτροπή, οι πολιτευτές και τα μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, θέλοντας να είμαστε συμμέτοχοι στην ανάπτυξη της Ελλάδας και ειδικότερα του Κιλκίς, ενημερώνουμε πως τα γραφεία μας, που βρίσκονται Πόντου 1 στον πρώτο όροφο, θα είναι ανοιχτά για να δεχόμαστε όλους τους συμπολίτες μας, από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή, ενώ κάθε Τετάρτη απόγευμα θα παρίστανται όλα τα στελέχη μας για να βοηθήσουν σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Ένα νέο λαμπερό πρόσωπο έρχεται να ταράξει τα γνώριμα νερά του πολιτικού προσωπικού της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς και να προσθέσει φρεσκάδα και κύρος στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του κόμματος, στο οποίο θεωρείται βέβαιο πως θα συμμετάσχει. Πρόκειται για τον καταγόμενο από την Κορομηλιά κιλκισιώτη Δρ. Καρδιοχειρουργικής Νικόλαο Σαχπεκίδη, ο οποίος έχει ενταχθεί στο μητρώο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με την ηγεσία του κόμματος να βλέπει περισσότερο από θετική την παρουσία του στις εκλογές που έρχονται.