Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 6:36:01 πμ

Πολιτική

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 19:45

Μήνυμα Σύριζα Κιλκίς για την 21η Ιουνίου 1913

Γράφτηκε από τον

Την 21η Ιουνίου του 1913 οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις  μετά από σκληρές συγκρούσεις με τους Βουλγάρους, εισήλθαν στο Κιλκίς και έθεσαν την πόλη υπό ελληνικό έλεγχο. Οι μάχες ήταν πεισματώδεις και πολλές φορές διεξάγονταν σώμα με σώμα και εφ’ όπλου λόγχη. Οι ελληνικές απώλειες υπήρξαν μεγάλες όπως και των Βουλγάρων . Μετά την επικράτηση των ελληνικών όπλων, ανακοινώθηκε στον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο η κατάληψη της πόλης που επετεύχθη μετά από τριήμερη σφοδρή μάχη.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 19:39

Με 4 υποψήφιους το ΜέΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Το ΜέΡΑ25 επικαιροποίησε τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών του εν όψει των εκλογών του Ιουλίου.
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι για το Κιλκίς είναι:

Γεωργιάδης Γιώργος, Επιχειρηματίας
Κασκαρίδου Μαρία
Κώτσαρης Δημήτρης
Σπυρλιάδου Σοφία.

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς επισκέφθηκε την Τετάρτη 19/6 η υπ. Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, με τον συνυποψήφιό της Καπνίδη Αναστάσιο και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου και συνομίλησαν με εργαζόμενους, ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς θα πραγματοποιήσει η Ν.Ε. του κόμματος σε ανοιχτή εκδήλωση στο καφέ corte στη Γουμένισσα.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ.

Σήμερα υπέβαλε την παραίτησή της η κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου από τη θέση της Προέδρου του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) η οποία έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό, κ. Αντ. Ρουπακιώτη, και εμένα. Πρόκειται να συμμετάσχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ως υποψήφια στο Νομό Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Η απόλυτη ανατροπή σε βαθμό που αιφνιδίασε ακόμα και τα υψηλόβαθμα τοπικά στελέχη της καταγράφηκε στη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο ν. Κιλκίς.

Ο ιατρός-καρδιολόγος Νίκος Σαχπεκίδης κατέλαβε τη μια θέση, που διεκδικούσαν οι Κώστας Γιαννόπουλος και Αλέξανδρος Πασιατάς.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο πρωιθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών, επικαλούμενος σπουδαίο εθνικό λόγο και εν προκειμένω τη διαφύλαξη της οικονομικής σταθερότητας της χώρας.

Την έναρξη του προεκλογικού αγώνα ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου κήρυξε από το Γερακαριό την περασμένη Δευτέρα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς.
Σε καφενείο του χωριού μαζεύτηκαν τα στελέχη του στο κιλκισιακό προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας , τα Κρούσια, για να συζητήσουν, να συμφωνήσουν στα βασικά του προεκλογικού αγώνα και φυσικά να πιούν κι ένα ποτήρι κρασί.

Με απόφαση του υπευθύνου Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανού Κονταδάκη ανατέθηκαν, κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, στα παρακάτω μέλη οι κ΄λατωθι οριζόμενες αρμοδιότητες.
Υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων Τζεβελέκη Ζωή
Υπεύθυνη Τομέα Δικαιοσύνης & Νέων Αϊδαρίνη Γαρυφαλιά.