Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017, 6:18:00 πμ

Πολιτική

Μήνυμα αισιοδοξίας και συνέχειας δίνει με την πρώτη μετεκλογική δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Κώστας Βιολιτζής:

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Κιλκίς ολοκληρώθηκαν, με το συνδυασμό μας να κατακτά ποσοστά κοντά στο 50% στα δυο από τα τρία τμήματα.
Το τελικό αποτέλεσμα δεν μας αφήνει απογοητευμένους. Αντιθέτως, μας δίνει το δικαίωμα να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τους κόπους και την προσπάθειά μας.

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ επιχειρεί την πλήρη κομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης για τα επόμενα 4 χρόνια, με τη διαδικασία που ακολουθείται για την πλήρωση θέσεων Διοικητικών Γραμματέων. Αναμένεται δε να υπάρξει και συνέχεια με τους Αναπληρωτές Διοικητικούς Γραμματείς, τους Τομεακούς, καθώς και τους Ειδικούς Τομεακούς Γραμματείς.

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 23:16

ΚΚΕ: 100 χρόνια Οκτωβριανής σοσιαλιστικής επανάστασης

Γράφτηκε από τον

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής, για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση.
Το ενδιαφέρον τράβηξαν τα εκθέματα που παρουσιάστηκαν από διάφορες σοσιαλιστικές χώρες, όπως στρατιωτικά καπέλα του κόκκινου στρατού, παράσημα, μετάλλια και διπλώματα που δίνονταν σε πρωτοπόρους εργάτες, διπλώματα και πτυχία φοιτητών, γραμματόσημα που αποτυπώνουν σημαντικές στιγμές της σοσιαλιστικής οικοδόμησης, βιβλία εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, λεξικά, φωτογραφίες και καρτ-ποστάλ, είδη καθημερινής οικιακής χρήσης, παραδοσιακά αντικείμενα από σοσιαλιστικές χώρες κ.ά.  

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 19:38

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς.

Τρίτη, 05 Δεκέμβριος 2017 19:36

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς.

Κυριακή, 03 Δεκέμβριος 2017 21:14

Από 15 Δεκεμβρίου διόδια 1,8 ευρώ στους Ευζώνους

Γράφτηκε από τον

Ο σταθμός διοδίων είναι έτοιμος εδώ και καιρό στους Ευζώνους και από τις 15 Δεκεμβρίου πας προσερχόμενος θα καταβάλει 1,8 ευρώ (τα Ι.Χ. αυτοκίνητα).
Η Κοινή Υπουργική Απόφαση εκδόθηκε πρόσφατα και με αυτήν ρυθμίζονται τα σχετικά με το κόστος διέλευσης από τους σταθμούς διοδίων στην Εγνατία και στις καθέτους της, μεταξύ των οποίων και η κάθετος Χαλάστρας- Εθζώνων.

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές στο επιμελητήριο έχει ανάψει ως ένα βαθμό η κουβέντα για τη νέα διοίκηση τους στόχους και μια σειρά άλλα ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο δόθηκε η ευκαιρία σε επικεφαλής δύο εκ των τριών συνδυασμών (η ΑΑΣ δεν προσκλήθηκε) να παρουσιάσουν τις θέσεις τους που αφορούν τους μικρούς ΕΒΕ.
Ή μήπως τελικά δεν τους αφορούν καθόλου;

Δείτε το προεκλογικό βιντεοσκοπιμένο μήνυμα του Κ. Βιολιτζή υποψήφιου προέδρου για το Επιμελητήριο Κιλκίς.

Το αυτονόητο συνιστά είδηση, δυστυχώς για τα πολιτικά μας ήθη. Γι' αυτό και εισαγωγικά θέλουμε να εξάρουμε το υψηλό πολιτικό ήθος που επέδειξαν οι κ. Παύλος Τονικίδης και Κώστας Βιολιτζής στην κοινή συνέντευξη που έδωσαν στο δημοσιογράφο Θεοφύλακτο Παγλαρίδη και στη web TV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, eidisis.gr το πρωί της Κυριακής.

Σάββατο, 25 Νοέμβριος 2017 18:03

Τονικίδης vs Βιολιτζή στο eidisis.gr webTV

Γράφτηκε από τον

Την Κυριακή το πρωί, στις 10π.μ., οργανώνουμε στο στούντιο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ντιμπέιτ μεταξύ των δυο βασικών υποψηφίων για την προεδρία του Επιμελητηρίου, του κ. Παύλου Τονικίδη και του κ. Κώστα Βιολιτζή.
Θα τους έχουμε στα γραφεία των εφημερίδων μας και η συνέντευξή τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς πέραν των δικών μας ερωτήσεων θα έχουμε και απευθείας ερωτήσεις-απαντήσεις μεταξύ των υποψηφίων προέδρων.
Η συνέντευξη θα αναρτηθεί το πρωί της Δευτέρας στη webTV της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, eidisis.gr και θα βρίσκεται στη διάθεση των αναγνωστών - επισκεπτών μας, ενώ βασικά σημεία της θα δημοσιευτούν και στις εφημερίδες μας, ΠΡΩΙΝΗ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ.