Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 10:07:22 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 18:55

Δήλωση Παύλου Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

«Σχετικά με τα σενάρια περί ενδιαφέροντός μου για την κεντρική πολιτική σκηνή, δηλώνω τα εξής:

Παραμένω μάχιμος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με τους συνεργάτες μου και τη μεγάλη ομάδα της δημοτικής παράταξης  «Δήμου ΑΞΙΩΝ» ξεκινήσαμε προεκλογικά μια προσπάθεια με καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, την οποία  θα συνεχίσουμε με δυναμισμό και συνέπεια και μετεκλογικά, εντός του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς».

Παύλος Τονικίδης

Το πρόγραμμα επισκέψεών του στους οικισμούς του νομού Κιλκίς ανακοίνωσε ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Γιώργος Αναστασιάδης. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή (απόγευμα) 14 Ιουνίου: 18:30 Κάτω Θεοδωράκι, 19:00 Χειμαδιό, 19:30 Κοιλάδι.

Μετά και την απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα, έχω να δηλώσω τα εξής:

Ήδη από το Δεκέμβριο του 2018 οπότε και μου προτάθηκε η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του Κιλκίς από το Κίνημα Αλλαγής, αγωνίσθηκα με όλες μου τις δυνάμεις για την ανάδειξη των θέσεων και των προτάσεων της Δημοκρατικής Παράταξης για την ανάταξη της Χώρας και της ιδιαίτερης Πατρίδας μας, του νομού Κιλκίς.

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 08:39

Ειρήνη Αγαθοπούλου: Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας

Γράφτηκε από τον

Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας!
Είναι μεγάλη ευθύνη και τιμή ταυτόχρονα, να δώσω για άλλη μια φορά, την τρίτη μετά το 2012 με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Ξεκινώ με ενθουσιασμό την προεκλογική μου εκστρατεία μαζί με τους συνεργάτες μου με κύριο οδηγό την απέραντη αγάπη μας για τον τόπο μας, το Κιλκίς. Θα έχουμε την τύχη να επισκεφθούμε όλα τα χωριά και όλες τις πόλεις του Κιλκίς και να συνομιλήσουμε με το σύνολο των κατοίκων του Νομού μας, στις γειτονιές, στα καφενεία και στις πλατείες.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 21:48

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποψηφιότητες στις εθνικές εκλογές. Οι υποψηφιότητες για την εκλογική περιφέρεια του Κιλκίς είναι:

Ενδεικτικά των αντιλήψεων των Ελλήνων σχετικά με τη θέση των γυναικών στην πολιτική είναι τα ευρήματα της πανελλαδικής έρευνας «Διερεύνηση και καταγραφή αντιλήψεων και πεποιθήσεων για θέματα συμμετοχής και εκπροσώπησης γυναικών σε δομές λήψης πολιτικών αποφάσεων», η οποία υλοποιείται από το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ).

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 20:18

Η Καλλιρόη Μπάντρα στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Η Καλλιρόη Μπάντρα θα είναι τελικά η δεύτερη γυναίκα που θα συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κιλκίς.

Σε ρεπορτάζ-ανάρτησή μας το μεσημέρι για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων είχαμε γράψει για το ΚΙΝ.ΑΛ. και την ανάγκη να υπάρχει στο ψηφοδέλτιό του και δεύτερη γυναίκα για την ποσόστωση του 40%  πως… «με τις πληροφορίες να συγκλίνουν στην Καλλιρόη Μπαντρά, από Μουριές, υποψήφια και στο παρελθόν με το ΠΑΣΟΚ».

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 20:01

Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ΟΧΙ στην υποψηφιότητα Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης μπορεί να κατέθεσε αίτηση και βιογραφικό για να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψε η ηλεκτρονική μας εφημερίδα (eidisis.gr), αλλά τελικά η ηγεσία του κόμματος αρνήθηκε την πρότασή του.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019 16:11

Τα κόμματα "παίζουν παράταση" με τα ψηφοδέλτια

Γράφτηκε από τον

Με τούτα και μ' εκείνα μάλλον θα χρειαστεί να εξαντλήσουν τη συνταγματική προθεσμία που εκπνέει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και μαζί τα νεύρα των ενδιαφερομένων μέχρι τα κόμματα να ανακοινώσουν τα ψηφοδέλτιά τους στο ν. Κιλκίς.

Την περασμένη εβδομάδα επρόκειτο να κλείσει το γαλάζιο ψηφοδέλτιο και δεν θα εκπλήξει κανέναν αν θα ανακοινωθεί στο τέλος της τρέχουσας! Παρόμοια η κατάσταση και στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. ¨Οπου η υποβολή υποψηφιότητας εκ μέρους του Παύλου Τονικίδη(!) έχει δημιουργήσει αναστάτωση εντός και του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ. όπου η υποψηφιότητά του προστέθηκε στο άγχος της εξεύρεσης δεύτερης γυναίκας υποψήφιας.