Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 12:31:13 μμ

Πολιτική

Εξόρμηση στα εργοστάσια της ΒΙΠΕ Κιλκίς πραγματοποίησαν την Τετάρτη τα ξημερώματα συνδικαλιστές και εργαζόμενοι από τα Συνδικάτα Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου, Τύπου – Χάρτου και Τροφίμων – Ποτών Κεντρικής Μακεδονίας, μπροστά στην Απεργία της Τρίτης 18 Φλεβάρη, με σύνθημα: «Να αποσυρθεί τώρα το απαράδεκτο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο! Ο άθλιος νόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση!».

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-2-2020)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση της Τ.Ε Κιλκίς του ΚΚΕ με ομιλητή τον Οδυσσέα Μαάιτα μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικης Μακεδονίας του ΚΚΕ: Θεραπευτική κάνναβη ή βήμα για την νομιμοποίηση των ναρκωτικών;

Διά βοής εξελέγη νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ανταποδοτικά τέλη ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ θα διατεθούν στους δήμους, στα όρια των οποίων λειτουργούσαν δομές φιλοξενίας το 2019. Πρόκειται για συνέχεια της τροπολογίας που ψηφίστηκε στις 3 Φεβρουαρίου, που προβλέπει την ανά τρίμηνο καταβολή των ανταποδοτικών τελών για την περίοδο μετά την 1η Ιανουαρίου 2020.

Με αφορμή το νέο δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα ήθελα να επισημάνω την ανάγκη του προαστιακού με πολύ περισσότερα δρομολόγια που έχει ο τόπος μας και με ένα βήμα παραπέρα, θα έλεγα πως ο σταθμός πρέπει να μεταφερθεί στην πρωτεύουσα του νομού, στην πόλη του Κιλκίς, σε έναν χώρο που θα κατασκευαστεί και ένα μεγάλο πάρκινγκ, για να είναι πιο εύκολα προσβάσιμος.

Με ανοιχτή επιστολή τους, «καρπός της αγανάκτησης από την απραξία της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα και δεν το πράττουν» ενεργοί πολίτες του δήμου Παιονίας που νοιώθουν ότι «πληρώνουν φόρους χωρίς ανταπόδοση» σε ανοιχτή τους επιστολή καταγγέλλουν την έλλειψη πυροσβεστικού οχήματος στον Πολύκαστρο και ζητούν από εκείνους τους φορείς του δημοσίου που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημα το οποίο επισημαίνουν «πριν θρηνήσουμε ζωές»

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 22:42

Δίωρες διακοπές εργασίας των Δικαστικών Υπαλλήλων Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς στην από 06/02/2020 συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του συλλόγου στις κινητοποιήσεις των δικαστικών υπηρεσιών της χώρας που εξήγγειλε η ΟΔΥΕ.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 13:08

Ο Γιάννης Βασιλειάδης νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Στις 20/1/20 κατέθεσα την υποψηφιότητα για την προεδρεία της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς ευχαριστώ θερμά τους 60 οννεδίτες και οννεδίτισσες που με πίστεψαν από την αρχή και υπέγραψαν ηλεκτρονικά για την υποψηφιότητά μου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο St George Lycabettus (Κλεομένους 2, Κολωνάκι), η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, με θέμα: "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ - Η ΝΕΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ".