Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017, 6:58:41 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2007 11:44

Μήνυμα νίκης από Παραστατίδη

Γράφτηκε από τον
 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΔριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ενάντια στην κυβερνητική πολιτική της ΝΔ, από την Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην νομάρχης Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης.
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2007 11:37

Άλλαξε λαέ - τώρα ΚΚΕ

Γράφτηκε από τον

Νίκος Κούρος Γραμματέας της ΝΕ ΚΙΛΚΙΣ του ΚΚΕ

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να παρουσιάσουν τις εκλογές της 16ης Σεπτέμβρη σαν μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί και ο κάθε πολίτης να επιλέξει ποια κυβέρνηση προτιμά να έχει στις 17/9. Αφού τα «μικρά» κόμματα δεν μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση πρέπει ο λαός να επιλέξει μεταξύ των δύο.
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2007 09:30

«Ασφυκτική» στήριξη Κιλτίδη από ετεροδημότες

Γράφτηκε από τον
 Τη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη προλόγισε ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και χαιρέτισαν οι νομάρχες Παν. Ψωμιάδης και Β. ΜπαλάσκαςΟι ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης μίλησαν! Στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Μακεδονία Παλάς, με το υψηλό αγωνιστικό τους φρόνημα και με ενθουσιώδη παλμό οι ετεροδημότες συνέθεσαν το σκηνικό νίκης της ΝΔ στις επικείμενες εκλογές κι έστειλαν σαφές μήνυμα στήριξης στον Κώστα Κιλτίδη.
 «Καθώς πλησιάζει η μέρα της κάλπης επιχειρείται ένας απροκάλυπτος εκβιασμός της λαϊκής ψήφου», τόνισε ο κεντρικός ομιλητής στη μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, Κώστας Πινέλης στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς.
Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2007 06:46

Ο Ρουσσόπουλος θα διατηρήσει τον Καραμανλή στην κυβέρνηση!

Γράφτηκε από τον
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε ένα πέρασμα μόνο  από το Κιλκίς στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Έτσι  η σφοδρότητα με την οποία «πυροβολούσε» το πολιτικό σύστημα στην προ ετών ανοιχτή ομιλία του στο Κιλκίς δεν ήταν παρούσα στη συνέντευξη τύπου που οργάνωσε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, στην επιστροφή του από τις Σέρρες και καθ’ οδόν προς την Αθήνα όπου το βράδυ μετείχε στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.
Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2007 06:32

Οι Κιλκισιώτες στις κάλπες

Γράφτηκε από τον
Εκλογές 8ης Απριλίου 1990
Ψηφίστε Ν.Δ. για να κυβερνηθεί ο τόπος και ν’ απαλλαγεί η χώρα από το σκανδαλώδες ΠΑΣΟΚ ήταν το κύριο προεκλογικό μήνυμα της Ν.Δ. προς τους ψηφοφόρους.
Είχαν προηγηθεί οι εκλογές του Ιουνίου και του Νοεμβρίου 1989 όπου η Ν.Δ. παρότι πλησίασε δεν κατόρθωσε την αυτοδυναμία σε αριθμό βουλευτικών εδρών.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2007 07:20

Σταθερά ανοδική η πορεία Τσαβδαρίδη

Γράφτηκε από τον
 Αισιοδοξία και ενθουσιασμός κυριαρχεί στα στελέχη και τους φίλους του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. Ονούφριου Τσαβδαρίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα, καθώς η αποδοχή από τον κόσμο στις περιοδείες πο πραγματοποιεί στους οικισμούς του νομού είναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2007 07:13

Γιάννης Κίτης : Με τον Γ. Παπανδρέου είμαστε οι νικητές

Γράφτηκε από τον
Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου η Ελλάδα θα έχει Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και το Κιλκίς τον ίδιο νέο εκπρόσωπο στη Βουλή εξέφρασε σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε την  Τετάρτη στην Αξιούπολη ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Κίτης. Μιλώντας στη συγκέντρωση, η οποία χαρακτηρίστηκε από εξαιρετική επιτυχία παρά την αιφνίδια μεταβολή του καιρού, ο κ. Κίτης τόνισε ιδιαίτερα την ωφέλεια που μπορεί να περιμένουν οι Κιλκισιώτες απ’ αυτή την διπλή νίκη-διπλή αλλαγή.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2007 07:12

Πρωτοβουλία Κιλτίδη για κοινή ομιλία Ν.Δ.

Γράφτηκε από τον
Πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση μιας κοινής πολιτικής εκδήλωσης της ΝΔ με τους υποψηφίους βουλευτές της ανέλαβε ο Κώστας Κιλτίδης, μετά τη ματαίωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς.
Ο κ. Κιλτίδης με επιστολή που απευθύνεται στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς δηλώνει ότι σκοπεύει να ματαιώσει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη του Κιλκίς και προτείνει στην ηγεσία της ΝΟΔΕ να αναλάβει την ευθύνη μιας κοινής προεκλογικής εκδήλωσης των υποψηφίων του κόμματος, την ίδια ημέρα.
Παρασκευή, 07 Σεπτέμβριος 2007 07:12

Θόδωρος Παραστατίδης : Για ισχυρό ΠΑΣΟΚ και για δικαιοσύνη

Γράφτηκε από τον
Φίλες και φίλοι
Η 16η του Σεπτέμβρη είναι σημαντική μέρα για όλους μας.
Την  ημέρα αυτή ψηφίζουμε για να εκλέξουμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας. Επιλέγουμε αυτούς που θέλουμε να μας εκπροσωπούν στη Βουλή.