Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017, 12:08:24 μμ

Πολιτική

Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2007 07:28

Ένταξη και του νομού Κιλκίς στους παραμεθόριους

Γράφτηκε από τον
Την παρέμβαση του βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ. και τέως υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη προκάλεσαν οι αντιδράσεις υπαλλήλων του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ νομού Κιλκίς σε διάταξη του νομοσχεδίου περί αγορών χρηματοπιστωτικών μέσων, σύμφωνα με την οποία δικαιούχοι του επιδόματος προβληματικών και παραμεθορίων περιοχών, ύψους 120 ευρώ, καθίστανται μόνον οι συνάδελφοί τους του νομού Πέλλας.
Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2007 15:49

Ο πόλεμος των ...κύκλων

Γράφτηκε από τον
Σε πόλεμο χαρακωμάτων, μέσω των “κύκλων” τους, εξελίσσεται η αντιπαράθεση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κιλτίδη και Σάββα Τιστουρίδη σχετικά με την εμφάνιση της υποσχεσιολογίας στην πολιτική ζωή του νομού και την ευθύνη καθενός εξ αυτών.
Ενόχλησε την πλευρά Τσιτουρίδη η καταγγελία του βουλευτή Κώστα Κιλτίδη περί ακατάσχετης υποσχεσιολογίας θέσεων εργασίας, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου στα τοπικά μ.μ.ε.
Παρασκευή, 27 Ιούλιος 2007 04:39

«Κόλλησε» για ΝΟΔΕ η μετεγκατάσταση

Γράφτηκε από τον

Καλοκαιριάτικα βάλθηκαν να μετακομίσουν στη Νέα Δημοκρατία και κατόρθωσαν ακόμα και στο θέμα αυτό να διαφωνήσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρόδρομος Πεντζερετζής πρότεινε – δόθηκε μάλιστα και σχετική προκαταβολή- να στεγαστούν τα κομματικά γραφεία σε χώρο επί της οδού Λέκκα.

Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2007 09:48

"Αν το ζητήσει θα το συζητήσουμε"

Γράφτηκε από τον

 Ο Βουλευτής Κ. Κιλτίδης σε συνέντευξή του δεν απέκλεισε την πιθανότητα συμμετοχής του κ. Γιώργου Συμπιλίδη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.. Τώρα δεν συζητείται, αποκλείεται, αλλά….

" Αν το ζητήσειθα το συζητήσουμε"

Σάββατο, 21 Ιούλιος 2007 10:20

Το δάσος γλίτωσε, αλλά…

Γράφτηκε από τον
ΦωτιάΑκούγεται οξύμωρο, αλλά ήταν ευτύχημα που η φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουλίου, μέσα στο πευκόφυτο στρατόπεδο «Λουκά Αλέστα» της Ταξιαρχίας έξω από το Πολύκαστρο. Διότι ο στρατός φρόντισε έγκαιρα να υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενέστατες σχετικά γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο για να κατασβεστεί ύστερα από τρεις ώρες.
ΚιλκίςΤις φωτιές στην Ελλάδα τις βάζουν εμπρηστές, η κακή συγκυρία, τα τυχαία γεγονότα, η εγκληματική αμέλεια και αν δώσουμε βάση στο γλαφυρό υφυπουργό Γιακουμάτο και το πράσινο ΠΑΣΟΚ!
Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2007 12:58

Συνάντηση Σιούφα-Μπαλάσκα

Γράφτηκε από τον
Μετά το τέλος των εγκαινίων της σύνδεσης του Φυσικού Αερίου στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σιούφα, ο τελευταίος επισκέφθηκε το Νομάρχη Κιλκίς στο γραφείο του στο Διοικητήριο, όπου μεταξύ άλλων θεμάτων ο κ. Μπαλάσκας του έθεσε και δύο βασικά ζητήματα.
Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2007 12:51

Αυτήν την φορά δεν είχε αναθέσεις!

Γράφτηκε από τον
Πριν από τέσσερις μήνες ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ομόλογα. Και στις 17 Ιουλίου το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κιλκίς σε μια οιονεί έκτακτη συνεδρίασή του ασχολήθηκε με το θέμα των ομολόγων για να εκφράσει, υποτίθεται, την άποψη του σώματος.
Πέμπτη, 19 Ιούλιος 2007 12:50

Στο φως όλες οι αναθέσεις από το 1994

Γράφτηκε από τον
Όλα στο φως, προτείνει και ζητεί από τη διοίκηση της Νομαρχίας η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του κ. Γιώργου Φραγγίδη. Στην συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης ο κ. Φραγγίδης υπέβαλε έγγραφη πρόταση να γνωστοποιηθούν από τη διοίκηση της Νομαρχίας όλες οι αναθέσεις έργων από το 1994 μέχρι σήμερα καθώς και όλα τα ονόματα των εργολάβων, στους οποίους ανατέθηκαν τα έργα. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Φραγγίδης επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και από την έρπουσα φημολογία πως «όλοι ίδιοι είναι», αλλά και να γίνουν γνωστά, τα ονόματα των πρωταγωνιστών της θλιβερής αυτής ιστορίας που στιγματίζει και τον πολιτικό πολιτισμό μας.
Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου ανακοίνωσε ότι θα φέρει προς συζήτηση το θέμα σε μια από τις τέσσερις προσεχείς συνεδριάσεις του σώματος.