Τρίτη, 22 Μαΐου 2018, 5:43:21 πμ

Πολιτική

Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2009 13:21

Δεν θα ξεγελάσουμε τον λαό όπως ο Καραμανλής

Γράφτηκε από τον

Για την πράσινη ανάπτυξη μίλησε την Κυριακή 12 Ιουλίου στο Κιλκίς ο Κώστας Σκανδαλίδης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του Κινήματος σε ένα θέμα που συγκινεί ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Γ. Παπανδρέου.
Πριν όμως την ομιλία του είπε ενδιαφέροντα πράγματα στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά μ.μ.ε. και από όπου άξια καταγραφής είναι τα ακόλουθα:

Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2009 13:21

Στη Σαντορίνη ο Κ. Κιλτίδης για την κοινή αγορά οίνου

Γράφτηκε από τον

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης συμμετείχε στις 7 – 8 Ιουλίου στο συνέδριο για την εφαρμογή της νέας Κοινής Οργάνωσης της Αμπελοοινικής Αγοράς στα κράτη μέλη της Ε.Ε., το οποίο πραγματοποιήθηκε  στα Φηρά της Σαντορίνης,  με διοργανωτική ευθύνη του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου και   της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Εταιριών Οίνου.

Κυριακή, 12 Ιούλιος 2009 12:47

Ερώτηση Φλωρίδη για το Ερρίκος Ντυνάν

Γράφτηκε από τον

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς και πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα υγείας.
Στην ερώτησή του ο κ. Φλωρίδης αναφέρει:
«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αλλά και σχετική ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η εταιρία ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε γνωστοποίησε εκτεταμένη συνεργασία της με το Νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη στέγαση δικής της κλινικής σε χώρους αποκλειστικής χρήσης του  Ε. ΝΤΥΝΑΝ.

Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2009 09:26

Συνάντηση Κιλτίδη με Σύρο ομόλογό του

Γράφτηκε από τον

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης δέχθηκε στο γραφείο του το Σύρο ομόλογό του Dr Mohammad  Naby Rasheed  και συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος. Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Χρήστος Αυγουλάς,  υπογραμμίστηκαν οι πατροπαράδοτοι δεσμοί φιλίας των δύο χωρών και τέθηκαν επί τάπητος οι προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας τους στον αγροτικό τομέα.

Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2009 09:10

Ερώτηση του ΚΚΕ για απολύσεις preconstructa

Γράφτηκε από τον

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Δικαιοσύνης και Μακεδονίας – Θράκης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου, καταγγέλλοντας μαζικές απολύσεις την βιομηχανία "preconstructa" στο Νομό Κιλκίς.
Στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν:

Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2009 15:09

«Πάτωσαν» αλλά δεν ψάχνονται

Γράφτηκε από τον

Ως νίκη αξιολογήθηκε από το τοπικό ΠΑΣΟΚ το εκλογικό αποτέλεσμα στο ν. Κιλκίς στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Βεβαίως η Νομαρχιακή Επιτροπή που συνεδρίασε πριν μια εβδομάδα ενέταξε το αποτέλεσμα στις ιδιαίτερες πολιτικές συνθήκες του νομού, όπου η Ν.Δ. είναι πανίσχυρη, ωστόσο το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί ως νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Τετάρτη, 20 Μάιος 2009 08:02

Το μεγαλείο της υποκρισίας

Γράφτηκε από τον

Πριν λίγες μέρες είδαμε τον κ.  πρωθυπουργό στη διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ,  κάτω από το βάρος των σκανδάλων και του  φόβου μιας μεγάλης ήττας στις  ευρωεκλογές, να προσπαθεί με ''ενέσεις''  να ανυψώσει το ηθικό των οπαδών της Ν.Δ.  Τον είδαμε να φωνάζει, να καταγγέλλει,  να ιδρώνει, να θυμώνει και να κατηγορεί  το Γιώργο Παπανδρέου, για όσα έπρεπε να  κάνει ο ίδιος και η κυβέρνησή του.

Τετάρτη, 20 Μάιος 2009 07:58

Μίλησαν για Ευρώπη και έργο αλλά με …κάμποση κριτική

Γράφτηκε από τον

Ο Σάββας Τσιτουρίδης επανειλημμένα φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς την κομματική βάση. Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, επομένως η κριτική για τα θέματα εσωτερικής πολιτικής μπορεί να περιμένει. Προέχει η Ευρώπη και «τι Ευρώπη θέλουμε» ήταν το θέμα της εισήγησής του στην Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί του Σαββάτου στο Κιλκίς.

Πέμπτη, 14 Μάιος 2009 07:34

Στην ειδική σύνοδος του ΝΑΤΟ ο Τσιτουρίδης

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ συμμετείχε στην Ειδική Σύνοδο για την επέτειο των 60 χρόνων της Βορειοοατλαντικής Συμμαχίας, οι εργασίες της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη Ρώμη, από τη Δευτέρα 11 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 12 Μαΐου. Ο κ. Τσιτουρίδης εκ μέρους της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας έκανε παρέμβαση με θέμα «NATO- Πορεία και προοπτική : Μία σύγχρονη ελληνική προσέγγιση»

Τετάρτη, 13 Μάιος 2009 06:41

Πάμε για τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο «Porto Palace», η εκδήλωση που διοργανώθηκε για τους Κιλκισιώτες της Θεσσαλονίκης με θέμα «Τι Ευρώπη θέλουμε» με κεντρικούς ομιλητές τους Βουλευτές και πρώην Υπουργούς κ.κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και Σάββα Τσιτουρίδη.