Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018, 9:40:18 μμ

Πολιτική

Τρίτη, 14 Οκτώβριος 2008 08:02

Ήταν η πρώτη πράξη της κυβέρνησης της Ν.Δ

Γράφτηκε από τον
 Για τα εγκαίνια του αρδευτικού δικτύου της Ζώνης 2Ζ της Αρτζάν-Αματόβου, ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης,  ευρισκόμενος σε Κοινοβουλευτική αποστολή στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απέστειλε στους προσκαλούντες Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνο Κιλτίδη και Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων & Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, το παρακάτω μήνυμα :
Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2008 05:20

Ο Κ. Κιλτίδης για την αντιπλημμυρική προστασία της Ρόδου

Γράφτηκε από τον
O Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης δέχθηκε σήμερα στο Γραφείο του το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Χαράλαμπο Κόκκινο και συζήτησαν την πορεία εκτέλεσης των έργων αποκατάστασης δασικού χώρου στις πυρόπληκτες περιοχές της Ρόδου.
Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2008 04:59

Υδρομάστευση για να ξεδιψάσουν τα χωριά της Αξιούπολης

Γράφτηκε από τον
Με κοινή υπουργική απόφαση (Κ.Υ.Α) που υπεγράφη σήμερα από τους Υπουργούς ΠΕΧΩΔΕ, Εσωτερικών και από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Κιλτίδη εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου «Υδρομάστευση πηγών Λέχνιτς και κεντρικού αγωγού μεταφοράς ύδατος Δήμου Αξιούπολης». Το έργο αφορά στην υδρομάστευση των πηγών Λέχνιτς ή Κούπας και στην κατασκευή σύγχρονου δικτύου ύδρευσης το οποίο θα τροφοδοτεί με νερό επαρκούς ποσότητας και κατάλληλης ποιότητας τους οκτώ ορεινούς οικισμούς του Δήμου Αξιούπολης (Σκρα, Κούπα, Χαμηλό, Ειδομένη, Δογάνη, Χαμηλό, Φανό και Πλάγια).
Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2008 04:52

Διαχρονικό, δικομματικό σκάνδαλο

Γράφτηκε από τον
Κριτική  στον Απολογισμό του δημάρχου  Γουμένισσας από τον επικεφαλής της  «Δημοτική Συνεργασίας»  Αθανάσιο Τζούρτζο. Σκληρή κριτική στα πεπραγμένα της Δημοτική Αρχής άσκησε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Αθανάσιος Τζούρτζος, διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γουμένισσας με θέμα τον Απολογισμό του δημάρχου. 
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Τάξης, κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη, είχε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Κιλκίς (Ε.ΑΣ.Υ.Ν.Κ) και διατυπώθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπισή τους.
Πέμπτη, 09 Οκτώβριος 2008 04:38

Αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση από το ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από τον
Η δύσκολη πραγματικότητα που ζούμε σήμερα είναι αντιληπτή από όλους μας και βιώνεται με τα χειρότερα συναισθήματα, αφήνοντας την πικρότερη των γεύσεων σε όλους τους  Έλληνες και κυρίως στους ανθρώπους του μόχθου. Η αίσθηση της εγκατάλειψης του πολίτη στην αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας, η ανασφάλεια για το αύριο, το αδιέξοδο από την παρούσα οικονομική, πολιτική και ηθική κρίση τον γεμίζουν με πίκρα και τον οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρέπει με τις δικές του μικρές δυνάμεις να επιβιώσει. Όλες οι δημοσκοπήσεις που αναφέρονται στην προσδοκία των Ελλήνων για το αύριο είναι καταθλιπτικές. Εκφράζουν την απαισιοδοξία του και παράλληλα την αγωνία για το μέλλον του.
Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2008 15:34

Έδωσε λύσεις για την αναγέννηση της Κορώνειας

Γράφτηκε από τον
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης προήδρευσε σήμερα το πρωί σε σύσκεψη για τη λίμνη της Κορώνειας που πραγματοποιήθηκε στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, του Αντινομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Γεωργίου Τσασμαλή, στελεχών της υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, του Ο.Π.Ε.ΓΕ.Π-Agrocert, της υπηρεσίας Εγγείων Βελτιώσεων και του ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε από το ΥΠ.Α.Α.Τ, του Γενικού Διευθυντή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νικολάου Τσοτσόλη, στελεχών της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης και του Προέδρου Διαχείρισης των λιμνών Κορώνειας – Βόλβης κ. Σάββα Αναστασιάδη.
Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2008 15:17

Αρτζάν πλήρης, φράγματα και έργα σε όλο το νομό

Γράφτηκε από τον
 Τρεις ώρες με τον Κ. Κιλτίδη ακόμα και σε ένα φιλικό δείπνο, όπως αυτό που από καιρού εις καιρόν παραθέτει στους δημοσιογράφους των τοπικών μ.μ.ε.  είναι αρκετές όχι απλά για να «εξαχθούν» τοπικές ειδήσεις, αλλά συνήθως για να προκαλέσουν και μικρές πολιτικές πυρκαγιές στο νομό. Όμως είτε λόγω του πρωθυπουργικού σιωπητηρίου, είτε του κυρίως έργου του να σβήνει φωτιές ως αρμόδιος υφυπουργός επί των δασών, το βράδυ της Κυριακής υπήρξε συναινετικός και χαμηλών τόνων.
Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2008 15:12

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Τσιτουρίδης

Γράφτηκε από τον
 Ως μέλος της Ειδικής Επιτροπής για τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, που λειτουργεί στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, ο Βουλευτής του Νομού Κιλκίς  και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης θα επισκεφτεί την προσεχή εβδομάδα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2008 09:17

Συνάντηση Τσιτουρίδη με Ένωση Αστυνομικών

Γράφτηκε από τον
 Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς, δέχθηκε ο βουλευτής Κιλκίς της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης. Θέμα της συνάντησης ήταν οι επαπειλούμενες αλλαγές στο καθεστώς μεταθέσεων των αστυνομικών. Ο κ. Τσιτουρίδης ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο ότι υιοθετώντας την ανησυχία και τη λογική των αιτημάτων των αστυνομικών, κατέθεσε ήδη αναφορά στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.Ο κ. Παυλόπουλος υποχρεούται να απαντήσει εντός 30 ημερών στην αναφορά που υπέβαλλε ο κ. Τσιτουρίδης.