Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 7:44:29 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 10:03

Ανοικτή επιστολή Γ. Σαββόπουλου στους δημότες του Δήμου Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
savopoulos_giannisΣυνδημότες – συνδημότισσες
Εφόσον αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές αισθάνομαι ότι έχω ηθική και πολιτική υποχρέωση να καταθέσω ενώπιον σας, ειλικρινά, ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, τους λόγους που με οδήγησαν σε αυτή μου την επιλογή.
mpolarisΚαθυστέρησε μεν στην εκδήλωση παρουσίασης του περιφερειακού συνδυασμού Κιλκίς ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης, αλλά ήρθε, κατά το κοινώς λεγόμενον, «φτιαγμένος». Και εξαπέστειλε πυρά κατά του Παν. Ψωμιάδη φωτογραφίζοντάς τον ως εμπνευστή και αυτουργό των εθνικιστικών κραυγών.
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 09:11

Βελόπουλος: Συμβιβάστηκε με το σύστημα των Αθηνών ο Ψωμιάδης

Γράφτηκε από τον
velopoulos«Η επιλογή μου από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη υπακούει στις ανάγκες των καιρών. Εντός του Νοεμβρίου προωθείται λύση για το θέμα της ονομασίας του γειτονικού κράτους. Θα είναι «Μακεδονία – Βαρντάρσκα» Και πρέπει να ακουστεί η φωνή της αντίστασης στα σχέδια αυτά. Θα είσαι ο μόνος που θα φωνάξει, μου τόνισε. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που βρίσκομαι σήμερα εδώ ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας.»
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 09:08

Δημοκρατική Αριστερά : Κρατική μέριμνα για κοινωνικές δομές

Γράφτηκε από τον
dimokratiki_aristera«Η πρόσφατη κινητοποίηση των εργαζομένων στα προγράμματα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» στους Δήμους του Νομού Κιλκίς ανέδειξε ένα σοβαρό πρόβλημα στο χώρο των Κοινωνικών Δομών που σήμερα λειτουργούν οι πρωτοβάθμιοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης σ’ όλη τη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Κιλκίς της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 10:35

Υπό βροχή, αλλά μέγα το πλήθος και το πάθος

Γράφτηκε από τον
liartsiΕντυπωσιακή σε όγκο και παλμό ήταν η εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία – Όραμα Ευθύνης και Προοπτικής’’ με υποψήφια Δήμαρχο την Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου.   Οι δημότες του νέου Δήμου Παιονίας αγνόησαν την έντονη βροχόπτωση και το κρύο και έσπευσαν στο χώρο της συγκέντρωσης, στο Πολύκαστρο, το βράδυ της Δευτέρας, για να ενθαρρύνουν και να στηρίξουν με τη μαζική  παρουσία τους τον προεκλογικό αγώνα της κας Λιάρτση – Σταυροπούλου και της Δημοτικής της Παράταξης.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 10:34

Στέφανος Τσιόνκης: Απάντηση στα συμφέροντα

Γράφτηκε από τον
tsionkisΓια μακρύ διάστημα τα όργανα του κόμματος στους 4 Δήμους της Παιονίας, στην Νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς και στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισαν την στήριξή μου ως υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας. Στο διάστημα που όλη η Ελλάδα περίμενε την απόφαση της Αθήνας για την στήριξη των υποψηφίων, τοπικοί παράγοντες, που η κοινωνία δεν τους αναγνωρίζει πια κανένα ρόλο ξεκίνησαν έναν ανελέητο πόλεμο για να πείσουν πως ο Τσιόνκης δεν πρέπει να πάρει στήριξη. Το μεγάλο τους πρόβλημα ήταν ότι ο Τσιόνκης δεν είναι του χεριού τους και δεν θα τον ελέγχουν προς όφελός τους στα παιχνίδια της διαχείρισης της εξουσίας.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 10:33

Αντίδραση Κιλτίδη για δασικούς χάρτες

Γράφτηκε από τον
kiltidisΜε καταγγελτικό λόγο, από το βήμα της βουλής, παρενέβη ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Νομοσχεδίου για το πράσινο ταμείο και τους δασικούς χάρτες, την περασμένη εβδομάδα στην ολομέλεια της βουλής.
Ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης, για την ανυπαρξία δασικής νομοθεσίας και για τις αυθαιρεσίες που εδώ και οχτώ μήνες τελούνται επειδή με τον νόμο 3818/2010, τον Φεβρουάριο του 2010 καταργήθηκαν οι διατάξεις που αφορούσαν τον προσδιορισμό του δάσους και της δασικής έκτασης.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:24

Στηρίζει Δραγανίδη το ΠΑΣΟΚ

Γράφτηκε από τον
pasokΌπως προαναγγείλαμε το ΠΑΣΟΚ ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε να στηριξει τον κ. Χρ. Δραγανίδη στις εκλογές του δήμο Παιονίας.
Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται τα εξής:
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:23

Μεγάλη συγκέντρωση Αφεντουλίδη στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
afentoulidis«Δεν επιδιώκουμε να αντικαταστήσουμε κανέναν. Ερχόμαστε για να ξεχωρίσουμε σε λειτουργία, σε νοοτροπία και σε ποιότητα παροχής υπηρεσιών… Να περάσουμε επιτέλους από την κοινωνία των «ημετέρων και των κολλητών» στην κοινωνία των δημοτών, που θα σηματοδοτεί την κοινωνία της δημιουργίας».
anthrakidis2Θεωρώ εξαιρετική τιμή  την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να με θέσει επικεφαλής υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στο ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη  στις επικείμενες εκλογές για την πρώτη αιρετή περιφερειακή διοίκηση στην Κεντρική Μακεδονία. Αποτελεί για μένα κορύφωση της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου πορείας από το 1974 μέχρι σήμερα να διεκδικήσω μαζί με το σύνολο του συνδυασμού την εκπροσώπηση του νομού σε ένα νέο θεσμό λαϊκής συμμετοχής, σε ένα θεσμό αποκέντρωσης και ανάληψης των ευθυνών της ανάπτυξης από τους ίδιους τους πολίτες δια των εκπροσώπων τους. Χωρίς τις στρεβλώσεις που επέβαλε ο συγκεντρωτισμός του κέντρου.