Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018, 4:03:25 μμ

Πολιτική

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009 15:09

«Πάτωσαν» αλλά δεν ψάχνονται

Γράφτηκε από τον

Ως νίκη αξιολογήθηκε από το τοπικό ΠΑΣΟΚ το εκλογικό αποτέλεσμα στο ν. Κιλκίς στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Βεβαίως η Νομαρχιακή Επιτροπή που συνεδρίασε πριν μια εβδομάδα ενέταξε το αποτέλεσμα στις ιδιαίτερες πολιτικές συνθήκες του νομού, όπου η Ν.Δ. είναι πανίσχυρη, ωστόσο το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί ως νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009 08:02

Το μεγαλείο της υποκρισίας

Γράφτηκε από τον

Πριν λίγες μέρες είδαμε τον κ.  πρωθυπουργό στη διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ,  κάτω από το βάρος των σκανδάλων και του  φόβου μιας μεγάλης ήττας στις  ευρωεκλογές, να προσπαθεί με ''ενέσεις''  να ανυψώσει το ηθικό των οπαδών της Ν.Δ.  Τον είδαμε να φωνάζει, να καταγγέλλει,  να ιδρώνει, να θυμώνει και να κατηγορεί  το Γιώργο Παπανδρέου, για όσα έπρεπε να  κάνει ο ίδιος και η κυβέρνησή του.

Τετάρτη, 20 Μαΐου 2009 07:58

Μίλησαν για Ευρώπη και έργο αλλά με …κάμποση κριτική

Γράφτηκε από τον

Ο Σάββας Τσιτουρίδης επανειλημμένα φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς την κομματική βάση. Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, επομένως η κριτική για τα θέματα εσωτερικής πολιτικής μπορεί να περιμένει. Προέχει η Ευρώπη και «τι Ευρώπη θέλουμε» ήταν το θέμα της εισήγησής του στην Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί του Σαββάτου στο Κιλκίς.

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2009 07:34

Στην ειδική σύνοδος του ΝΑΤΟ ο Τσιτουρίδης

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ συμμετείχε στην Ειδική Σύνοδο για την επέτειο των 60 χρόνων της Βορειοοατλαντικής Συμμαχίας, οι εργασίες της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη Ρώμη, από τη Δευτέρα 11 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 12 Μαΐου. Ο κ. Τσιτουρίδης εκ μέρους της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας έκανε παρέμβαση με θέμα «NATO- Πορεία και προοπτική : Μία σύγχρονη ελληνική προσέγγιση»

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2009 06:41

Πάμε για τη νίκη

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο «Porto Palace», η εκδήλωση που διοργανώθηκε για τους Κιλκισιώτες της Θεσσαλονίκης με θέμα «Τι Ευρώπη θέλουμε» με κεντρικούς ομιλητές τους Βουλευτές και πρώην Υπουργούς κ.κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και Σάββα Τσιτουρίδη.

Στο Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό εντάσσονται οι  τρεις ορεινοί  όγκοι (Πάικο, Μπέλλες και Κρούσια) του ν. Κιλκίς ύστερα από επίμονες παρεμβάσεις που άσκησε αρμοδίως ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης.

Σάββατο, 09 Μαΐου 2009 15:44

Ομιλίες Τσιτουρίδη σε Θεσσαλονίκη-Ρώμη

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς και πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης  διοργανώνει εκδήλωση για τους Κιλκισιώτες της Θεσσαλονίκης με θέμα «ΤΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΟΥΜΕ»  την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «PORTO PALACE».  Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Βουλευτής Α’ Αθηνών και πρώην Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Ιάκωβος Φρατζής.

Σάββατο, 09 Μαΐου 2009 04:22

Γιατί να πληρώσουν συμμετοχή οι αγροτες;

Γράφτηκε από τον

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς και πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης κατέθεσε την Τρίτη 5 Μαΐου, μεταξύ άλλων βουλευτών, ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα την καταβολή των συμμετοχών των αγροτών στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.
Στην ερώτηση αναφέρεται:

Πρωταγωνίστησε στη βουλή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου με το οποίο προωθεί την εξόφληση των χρεών των νοσοκομείων σε προμηθευτές ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Φλωρίδης την Τετάρτη 6 Μαίου. Άσκησε δριμύτατη κριτική στο σύνολο της οικονομικής πολιτικής πριν επιτεθεί, όπως έπραξε και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής πριν λίγες ημέρες, στη ρύθμιση με την οποία νομιμοποιούνται χρέη που προέκυψαν από προμήθειες κατ’ ανάθεση χωρίς διαγωνισμούς.

Σάββατο, 09 Μαΐου 2009 04:05

Ηταν στραβή η κυβέρνηση, την έφαγε κι η κρίση

Γράφτηκε από τον

Στην Κατερίνη βρέθηκε τη περασμένη Κυριακή 3 Μαϊου ο βουλευτής πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, προσκαλεσμένος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας. Ο Γιώργος Φλωρίδης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση της Ν.Ε., ενόψει των Ευρωεκλογών. Στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, ο π. Υπουργός αναφέρθηκε σε όλες τις τρέχουσες εξελίξεις, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στη δυσμενή οικονομική συγκυρία και στην τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.