Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019, 1:26:02 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2007 07:13

Γιάννης Κίτης : Με τον Γ. Παπανδρέου είμαστε οι νικητές

Γράφτηκε από τον
Την πεποίθησή του ότι στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου η Ελλάδα θα έχει Πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και το Κιλκίς τον ίδιο νέο εκπρόσωπο στη Βουλή εξέφρασε σε μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε την  Τετάρτη στην Αξιούπολη ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννης Κίτης. Μιλώντας στη συγκέντρωση, η οποία χαρακτηρίστηκε από εξαιρετική επιτυχία παρά την αιφνίδια μεταβολή του καιρού, ο κ. Κίτης τόνισε ιδιαίτερα την ωφέλεια που μπορεί να περιμένουν οι Κιλκισιώτες απ’ αυτή την διπλή νίκη-διπλή αλλαγή.
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2007 07:12

Πρωτοβουλία Κιλτίδη για κοινή ομιλία Ν.Δ.

Γράφτηκε από τον
Πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση μιας κοινής πολιτικής εκδήλωσης της ΝΔ με τους υποψηφίους βουλευτές της ανέλαβε ο Κώστας Κιλτίδης, μετά τη ματαίωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς.
Ο κ. Κιλτίδης με επιστολή που απευθύνεται στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ ν. Κιλκίς δηλώνει ότι σκοπεύει να ματαιώσει την κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη του Κιλκίς και προτείνει στην ηγεσία της ΝΟΔΕ να αναλάβει την ευθύνη μιας κοινής προεκλογικής εκδήλωσης των υποψηφίων του κόμματος, την ίδια ημέρα.
Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2007 07:12

Θόδωρος Παραστατίδης : Για ισχυρό ΠΑΣΟΚ και για δικαιοσύνη

Γράφτηκε από τον
Φίλες και φίλοι
Η 16η του Σεπτέμβρη είναι σημαντική μέρα για όλους μας.
Την  ημέρα αυτή ψηφίζουμε για να εκλέξουμε τη νέα κυβέρνηση της Ελλάδας. Επιλέγουμε αυτούς που θέλουμε να μας εκπροσωπούν στη Βουλή.
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2007 14:19

Εντυπωσιακή συγκέντρωση Τσιτουρίδη στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον
 Σε ογκώδη και εντυπωσιακή σε παλμό συγκέντρωση ετεροδημοτών Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», μίλησε ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ και τέως υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.
Ο κ. Τσιτουρίδης αναφέρθηκε στο πολύπλευρο έργο που έγινε από την κυβέρνηση, πολύπλευρο έργο τόσο σε γενικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα θέματα του νομού Κιλκίς, και εξέφρασε την βεβαιότητα για νέα νίκη της ΝΔ.
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2007 14:12

Μεγάλες συγκεντρώσεις Παραστατίδη

Γράφτηκε από τον
Σε μεγαλειώδη συγκέντρωση εξελίχθηκε η ομιλία του υπ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρου Παραστατίδη στο Δροσάτο. Η προσέλευση του κόσμου του χωριού και της γύρω περιοχής ήταν αθρόα και ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε παλμό, γεγονός που δημιουργεί την ανάλογη εκλογική δυναμική για το ΠΑΣΟΚ και για τον ίδιο.
Με λέξεις απλές αλλά μεστές σε ουσία, ο πρώην νομάρχης Κιλκίς, άσκησε δριμύτατη κριτική στην ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς την, ως την πλέον ανίκανη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση και μετά.
Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2007 14:12

Οι 42 υποψήφιοι βουλευτές που ζητούν να τους σταυρώσετε

Γράφτηκε από τον
Το Πρωτοδικείο Κιλκίς ανακήρυξε τους 42 υποψήφιους βουλευτές που συμμετέχουν στις βουευτικές εκλογές  της 16ης Σεπτεμβρίου διεκδικώντας την ψήφο και το σταυρό των Κιλκισιωτών.
Στο κείμενο αναφέρονται τα εξής:
“Για τους λόγους αυτούς ανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές της Εκλογικής Περιφέρειας του νομού Κιλκίς για τις γενικές βουλευτικές εκλογές που θα διενεργηθούν τη 16η Σεπτεμβρίου 2007 οι παρακάτω αναφερόμενοι:
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:38

Ένα φύσημα θέλει για να φύγει η Δεξιά

Γράφτηκε από τον
 Την απόλυτη πεποίθησή του για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές διαδήλωσε ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Γιώργος Φλωρίδης σε μεγάλη συγκέντρωση της νέας αλλά και της παλαιότερης γενιάς του ΠΑΣΟΚ, που οργάνωσαν φίλοι του στο Δημοτικό Κήπο.
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:32

“Γέμισε” το “ΜΙΘΡΙΟ” ο Παραστατίδης

Γράφτηκε από τον
 Την 3η του Σεπτέμβρη επέλεξε ο υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Παραστατίδης να μιλήσει με τους ετεροδημότες του νομού που ζουν στη Θεσσαλονίκη. Η ημέρα αυτή έχει όχι μόνο συμβολική αλλά και ιστορική σημασία για το  ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα, τόνισε στην εισαγωγή της ομιλίας του, ο πρώην νομάρχης του Κιλκίς.
Μπροστά σ’ ένα ενθουσιώδες ακροατήριο που κατέκλυσε το Ποντιακό Κέντρο, «Μίθριο», σφυροκόπησε την κυβερνητική πολιτική της δεξιάς και αναφέρθηκε εν συνεχεία στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, ο Θόδωρος Παραστατίδης.
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:20

Παλιές καλές μέρες με τον Στ. Τσιόνκη

Γράφτηκε από τον
Ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Τσιόνκης γιόρτασε στις 3 Σεπτέμβρη τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους ετεροδημότες της Θεσσαλονίκης, στο ξενοδοχείο Holiday Inn σε μια κατάμεστη αίθουσα που θύμισε τις παλιές καλές εποχές του ΠΑΣΟΚ.
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2007 06:18

Εντυπωσιακή σε όγκο και πάθος συγκέντρωση

Γράφτηκε από τον
Οι πολίτες του Δήμου Πολυκάστρου έστειλαν  ηχηρό μήνυμα νίκης της ΝΔ και συμπόρευσής τους με τον Κώστα Κιλτίδη σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση όπου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η αδιατάρακτη, η μοναδική, σχέση εμπιστοσύνης που ενώνει τον κόσμο με τον υποψήφιο βουλευτή της παράταξης και η μεγάλη αγάπη του στο πρόσωπο του έμπειρου κοινοβουλευτικού άνδρα.