Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019, 12:37:44 πμ

Πολιτική

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2007 10:20

Το δάσος γλίτωσε, αλλά…

Γράφτηκε από τον
ΦωτιάΑκούγεται οξύμωρο, αλλά ήταν ευτύχημα που η φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουλίου, μέσα στο πευκόφυτο στρατόπεδο «Λουκά Αλέστα» της Ταξιαρχίας έξω από το Πολύκαστρο. Διότι ο στρατός φρόντισε έγκαιρα να υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενέστατες σχετικά γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο για να κατασβεστεί ύστερα από τρεις ώρες.
ΚιλκίςΤις φωτιές στην Ελλάδα τις βάζουν εμπρηστές, η κακή συγκυρία, τα τυχαία γεγονότα, η εγκληματική αμέλεια και αν δώσουμε βάση στο γλαφυρό υφυπουργό Γιακουμάτο και το πράσινο ΠΑΣΟΚ!
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 12:58

Συνάντηση Σιούφα-Μπαλάσκα

Γράφτηκε από τον
Μετά το τέλος των εγκαινίων της σύνδεσης του Φυσικού Αερίου στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς από τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Σιούφα, ο τελευταίος επισκέφθηκε το Νομάρχη Κιλκίς στο γραφείο του στο Διοικητήριο, όπου μεταξύ άλλων θεμάτων ο κ. Μπαλάσκας του έθεσε και δύο βασικά ζητήματα.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 12:51

Αυτήν την φορά δεν είχε αναθέσεις!

Γράφτηκε από τον
Πριν από τέσσερις μήνες ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ομόλογα. Και στις 17 Ιουλίου το Νομαρχιακό Συμβούλιο Κιλκίς σε μια οιονεί έκτακτη συνεδρίασή του ασχολήθηκε με το θέμα των ομολόγων για να εκφράσει, υποτίθεται, την άποψη του σώματος.
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2007 12:50

Στο φως όλες οι αναθέσεις από το 1994

Γράφτηκε από τον
Όλα στο φως, προτείνει και ζητεί από τη διοίκηση της Νομαρχίας η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ του κ. Γιώργου Φραγγίδη. Στην συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης ο κ. Φραγγίδης υπέβαλε έγγραφη πρόταση να γνωστοποιηθούν από τη διοίκηση της Νομαρχίας όλες οι αναθέσεις έργων από το 1994 μέχρι σήμερα καθώς και όλα τα ονόματα των εργολάβων, στους οποίους ανατέθηκαν τα έργα. Με τον τρόπο αυτό ο κ. Φραγγίδης επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το τοπίο και από την έρπουσα φημολογία πως «όλοι ίδιοι είναι», αλλά και να γίνουν γνωστά, τα ονόματα των πρωταγωνιστών της θλιβερής αυτής ιστορίας που στιγματίζει και τον πολιτικό πολιτισμό μας.
Ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου ανακοίνωσε ότι θα φέρει προς συζήτηση το θέμα σε μια από τις τέσσερις προσεχείς συνεδριάσεις του σώματος.
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 05:40

Πρωτοβουλίες για ανέγερση Δικαστικού και ΤΕΙ Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του βουλευτή Κιλκίς κ. Κιλτίδη και του Δημάρχου Κιλκίς κ. Τερζίδη με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Λαμπρόπουλο, όπου συζητήθηκε το θέμα της παραχώρησης στον Δήμο του οικοπέδου της Μεραρχίας, το οποίο προορίζεται για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου καθώς και ιερού ναού από την Μητρόπολη Κιλκίς.
Σελίδα 392 από 392