Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 4:47:10 μμ

Πολιτική

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2007 12:08

Επίσκεψη Τσιτουρίδη στο δήμο Γαλλικού

Γράφτηκε από τον
Επίσκεψη στο Δήμο Γαλλικού πραγματοποίησε την Παρασκευή 17 Αυγούστου ο π. Υπουργός Απασχόλησης – Κοινωνικής Προστασίας,  νυν βουλευτής ν. Κιλκίς Σάββας Τσιτουρίδης  και είχε εποικοδομητική συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή.
Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2007 11:52

Με Τσαβδαρίδη έκλεισε το γαλάζιο ψηφοδέλτιο

Γράφτηκε από τον
Ο κ. Ονούφριος Τσαβδαρίδης υπαναχώρησε τελικά και δέχτηκε να συμπεριληφθεί στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, το οποίο πλέον είναι έτοιμο.
Έτσι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο ν. Κιλκίς περιλαμβάνονται οι βουλευτές Κώστας Κιλτίδης, Σάββας Τσιτουρίδης και οι κ. Ονούφριος Τσαβαδαρίδης, Θεόδωρος Πασσαλίδης και Δημήτρης Μακρής.
Σάββατο, 18 Αυγούστου 2007 14:08

Οι υποψήφιοι βουλευτές του Κιλκίς

Γράφτηκε από τον
Aν και ουσιαστικά βρισκόμασταν εδώ και καιρό σε προεκλογική περίοδο και όλοι ανέμεναν πως στα τέλη Σεπτεβρίου θα οδηγούμασταν στις κάλπες, εν τούτοις κανένα κόμμα δεν έχει ανακοινώσει τους υποψήφιους βουλευτές του, ενώ μετά την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού, οδηγούμαστε σε εκλογές-εξπρές.
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2007 07:28

Ένταξη και του νομού Κιλκίς στους παραμεθόριους

Γράφτηκε από τον
Την παρέμβαση του βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ. και τέως υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη προκάλεσαν οι αντιδράσεις υπαλλήλων του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ νομού Κιλκίς σε διάταξη του νομοσχεδίου περί αγορών χρηματοπιστωτικών μέσων, σύμφωνα με την οποία δικαιούχοι του επιδόματος προβληματικών και παραμεθορίων περιοχών, ύψους 120 ευρώ, καθίστανται μόνον οι συνάδελφοί τους του νομού Πέλλας.
Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2007 15:49

Ο πόλεμος των ...κύκλων

Γράφτηκε από τον
Σε πόλεμο χαρακωμάτων, μέσω των “κύκλων” τους, εξελίσσεται η αντιπαράθεση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Κιλτίδη και Σάββα Τιστουρίδη σχετικά με την εμφάνιση της υποσχεσιολογίας στην πολιτική ζωή του νομού και την ευθύνη καθενός εξ αυτών.
Ενόχλησε την πλευρά Τσιτουρίδη η καταγγελία του βουλευτή Κώστα Κιλτίδη περί ακατάσχετης υποσχεσιολογίας θέσεων εργασίας, σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου στα τοπικά μ.μ.ε.
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2007 04:39

«Κόλλησε» για ΝΟΔΕ η μετεγκατάσταση

Γράφτηκε από τον

Καλοκαιριάτικα βάλθηκαν να μετακομίσουν στη Νέα Δημοκρατία και κατόρθωσαν ακόμα και στο θέμα αυτό να διαφωνήσουν. Ο νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρόδρομος Πεντζερετζής πρότεινε – δόθηκε μάλιστα και σχετική προκαταβολή- να στεγαστούν τα κομματικά γραφεία σε χώρο επί της οδού Λέκκα.

Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2007 09:48

"Αν το ζητήσει θα το συζητήσουμε"

Γράφτηκε από τον

 Ο Βουλευτής Κ. Κιλτίδης σε συνέντευξή του δεν απέκλεισε την πιθανότητα συμμετοχής του κ. Γιώργου Συμπιλίδη στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.. Τώρα δεν συζητείται, αποκλείεται, αλλά….

" Αν το ζητήσειθα το συζητήσουμε"

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2007 10:20

Το δάσος γλίτωσε, αλλά…

Γράφτηκε από τον
ΦωτιάΑκούγεται οξύμωρο, αλλά ήταν ευτύχημα που η φωτιά ξέσπασε, το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Ιουλίου, μέσα στο πευκόφυτο στρατόπεδο «Λουκά Αλέστα» της Ταξιαρχίας έξω από το Πολύκαστρο. Διότι ο στρατός φρόντισε έγκαιρα να υπάρχουν αντιπυρικές ζώνες και παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενέστατες σχετικά γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο για να κατασβεστεί ύστερα από τρεις ώρες.
ΚιλκίςΤις φωτιές στην Ελλάδα τις βάζουν εμπρηστές, η κακή συγκυρία, τα τυχαία γεγονότα, η εγκληματική αμέλεια και αν δώσουμε βάση στο γλαφυρό υφυπουργό Γιακουμάτο και το πράσινο ΠΑΣΟΚ!