Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 7:06:15 πμ

Πολιτική

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 08:53

Υφυπουργείο-πρόκληση για τον Γ. Γεωργαντά

Γράφτηκε από τον

Σε μια πρώτη ανάγνωση "δεν γεμίζει το μάτι" ο τίτλος του υφυπουργείου στο οποίο κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (και στην χώρα προφανώς) ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς: Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής για την απλούστευση των διαδικασιών.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Με το νικηφόρο αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, που έδωσε το γαλάζιο του χρώμα σε όλη την επικράτεια κρατώντας ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία του ελληνικού λαού για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας, με το νέο Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ολοκληρώνονται οι ομόκεντροι κύκλοι μιας εξόχως ενδιαφέρουσας όσο και κοπιώδους εκλογικής αναμέτρησης.

Μήνυμα Σοφίας Ψαρρά: Χτίζουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 19:26

Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο Γιώργος Γεωργαντάς

Γράφτηκε από τον

Ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς συμμετέχει στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, αρμόδιος για Θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών.

Η συμμετοχή του κ. Γεωργαντά στο νέο κυβερνητικό σχήμα, όπως αναμένονταν από την πορεία του ως Τομεάρχης του κόμματος όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους κιλκισιώτες τιμή και στέλνει αισιόδοξα μηνύματα πως ο νομός Κιλκίς μπορεί να περιμένει περισσότερα πράγματα.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 14:01

Δήλωση Γιώργου Αναστασιάδη

Γράφτηκε από τον

Ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των κατοίκων του Νομού μας για την αγάπη και την θερμή ανταπόκριση που έδειξαν στην υποψηφιότητα μου στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής. Κατά την προεκλογική μου εκστρατεία είχα την χαρά και την τιμή να ανταμώσω με μεγάλη μερίδα του λαού του Νομού μας, να επικοινωνήσω μαζί τους και να ανταλλάξω απόψεις αντιλαμβανόμενος πάντα την πολιτική ως κορύφωση της κοινωνικής μας δράσης. Οφείλω  να ομολογήσω ότι η επικοινωνία αυτή είχε μία εξαιρετικά θετική επίδραση στην διαμόρφωση της πολιτικής μου σκέψης.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 11:02

Δήλωση Κώστα Κιλτίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου Ιατρός Κωνσταντίνος Κιλτίδης προέβη στην κάτωθι δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στο ν. Κιλκίς.

«Σ’ αυτές τις εκλογές συστρατεύθηκα  με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνοντας έναν όμορφο αγώνα για την επικράτηση των πολιτικών θέσεων της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 10:40

Παραστατίδης: Συνεχίζουμε, μέχρι την επόμενη μάχη

Γράφτηκε από τον

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. στο νομό Κιλκίς, Στέφανος Παραστατίδης, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο fb:

Οι νίκες ή οι ήττες μετρούν στο τέλος, είτε αυτό συμβαίνει οριακά είτε όχι. Και το αποτέλεσμα θα πρέπει να το αποδέχεσαι. Χωρίς να ρίχνεις ευθύνες σε κανέναν, χωρίς να ψάχνεις άλλοθι, υπερήφανα, όπως τουλάχιστον μού ταιριάζει.

Η ψήφος μας αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και η λαϊκή ετυμηγορία οφείλει να γίνεται σεβαστή από όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να διατηρήσει τα ποσοστά του στα ποσοστά του 2015. Η θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης μας δημιουργεί την υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά για να μην απολέσει η κοινωνία μας τα κεκτημένα των τελευταίων ετών.