Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018, 4:54:46 μμ

Πολιτική

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τρίτη, 08 Μάιος 2018 23:15

Γεωργαντάς: «Γιατί δεν απαντάει η κ. Γεροβασίλη;»

Γράφτηκε από τον

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης κυρίας Ο. Γεροβασίλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η κ. Γεροβασίλη υποτιμά τη νοημοσύνη των πολιτών, όταν υποστηρίζει ότι επί Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναβαθμίζεται η δημόσια διοίκηση. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει τον ευτελισμό κάθε έννοιας αξιοκρατίας».

Με έναν υποψήφιο πρόεδρο, τον κ. Μηνά Παπαδόπουλο,  και εννέα υποψήφια μέλη, όσα προβλέπονται στη  συγκρότηση της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας διεξάγονται οι "εκλογές" στην κομματική οργάνωση του νομού την προσεχή  Κυριακή 13 Μαίου, στα γραφεία της ΝΟΔΕ.

Αγαπητές Συναγωνίστριες, Αγαπητοί Συναγωνιστές,
Στις 13 Μαΐου 2018 θα έχουν αναδειχθεί οι νέοι μας τοπικοί αντιπρόσωποι των δημοτικών μας οργανώσεων και της νομαρχιακής μας επιτροπής. Θα έχουμε νέο πρόεδρο στην ΝΟ.Δ.Ε. και στις δυο ΔΗΜ.Τ.Ο. καθώς και πολλά νέα πρόσωπα στα μέλη των συμβουλίων τους. Οι προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετώπισουν είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, με μεγαλύτερη τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 20:15

Στον κ. Δημήτριο οι ΑΝ.ΕΛ.

Γράφτηκε από τον

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, την Τετάρτη 02/05/2018 στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, κ. Δημήτριο. Στη συνάντηση από πλευράς Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, παρευρέθηκαν, η Συντονίστρια Ελισσάβετ Γεωργιάδου και ο Γραμματέας Κυριάκος Ανανιάδης. Η επίσκεψη έλαβε χώρα στο γραφείο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Δημητρίου και έγινε σε ευχάριστο κλίμα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ»

Τα σημαντικότερα κεφάλαια της Ιστορίας είναι εκείνα που γράφονται με αίμα. Με το αίμα των λαών. Αυτό είναι το «μελάνι» της Ιστορίας. «Μελάνι» ανεξίτηλο. Κόκκινο. Στις 22 Ιουνίου 1941 η Γερμανία επιτίθεται εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης, το γνωστό "σχέδιο Μπαρμπαρόσα" . Οι Γερμανοί υπερείχαν σε έμψυχο υλικό και οπλισμό στέλνοντας 190 μεραρχίες, 5,5 εκατομμύρια στρατιώτες, 5.000 αεροπλάνα και 3.500 άρματα μάχης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς