Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019, 10:05:48 μμ

Πολιτική

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ -στην ΠΡΩΙΝΗ της Τρίτης (που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα του Κιλκίς ) και στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ της Τετάρτης- με τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών καθώς και εκείνα της πρώτης Κυριακής.

Πως ψήφισαν οι δημότες Κιλκίς, συνολικά και ανά δημοτική ενότητα.  Οι σταυροί όλων των υποψηφίων συμβούλων όλων των συνδυασμών.

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 14:54

Δήλωση Κώστα Κιλτίδη για την εκλογή του Δ. Κυριακίδη

Γράφτηκε από τον

Με την εκλογή του δημάρχου Κιλκίς έκλεισε η εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Νομό μας. Οι αναλύσεις και οι ερμηνείες πολλές, άλλες υποκειμενικές και άλλες αντικειμενικές. Η αποχή σε αυτές τις εκλογές επικράτησε με ότι σημαίνει αυτό για την λειτουργία του πολιτεύματός μας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς σχετικά με το δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών της Κυριακής 02/07/2019 στο Δήμο Κιλκίς, ενημερώνει τους συμπολίτες μας για την κεντρική πολιτική επιλογή του κόμματος και του πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η οποία έχει ως εξής:

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 08:38

Φραγγίδης: Ψηφίστε Παύλο Τονικίδη

Γράφτηκε από τον

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Φραγγίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2019 οι πολίτες του νομού μας (όπως και όλης της  Ελλάδας) συμμετείχαν ήρεμα και με πνεύμα πολιτικού πολιτισμού στις εκλογές που έγιναν για τις Ευρωεκλογές, τις Περιφερειακές, των τοπικών και των δημοτικών  Συμβουλίων, κάνοντας τις επιλογές τους.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Ο Πρόεδρος των Ελλήνων Ριζοσπαστών, κ. Σάββας Τσιτουρίδης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ευχαριστούμε τους 9.240 Ελληνίδες και Έλληνες που στις ευρωεκλογές ξεπερνώντας την πόλωση και τις διχαστικές λογικές στήριξαν το νέο εγχείρημα και το πρόγραμμά μας για την Ελλάδα που αξίζουμε στην Ευρώπη που θέλουμε. Η θετική ψήφος τους μας δίνει τη δημοκρατική νομιμοποίηση για να συνεχίσουμε την πορεία του ακηδεμόνευτου ριζοσπαστισμού, που ξεκινήσαμε στις 26 Μαρτίου αυτής της χρονιάς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς