Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, 7:55:20 μμ

Πολιτική

Τριάντα οχτώ βουλευτές και βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την αδιαφορία της κυβέρνησης για τα προβλήματα των σχολικών καθαριστριών.

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 13:58

Η πίτα του Σύριζα με χαιρετισμό Αγαθοπούλου

Γράφτηκε από τον

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης  πίτας,  την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου,  στις 8 το βράδυ, στο «Ράντσο Κιλκίς».

Χαιρετισμό θα απευθύνει η βουλεύτρια Ειρήνη Ε. Αγαθοπούλου.

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 10:26

Εκεί που μας χρωστάνε, θα μας πάρουν και το ...βόδι;

Γράφτηκε από τον

Σε μια κανονική χώρα κι όταν αντιμετώπιζε κύμα προσφύγων - μεταναστών προς το εσωτερικό της θα συνέβαιναν τα παρακάτω:

ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Υγείας, κ. Β. Κικίλια

ΘΕΜΑ: «Δραματικές ελλείψεις φαρμάκων στο νομό Κιλκίς»

Μετά από  καταγραφή που διενεργήθηκε από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς,  διαπιστώθηκε ότι στο νομό Κιλκίς οι ελλείψεις φαρμάκων υπερβαίνουν τα 100 σκευάσματα, 25  φαρμακευτικών εταιριών.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-2-2015)

Εκδήλωση με θέμα την Τεχνολογία Αναγνώρισης Προσώπου (Facial Recognition Technology) διοργάνωσαν σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Στέλιος Κυμπουρόπουλος και Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, με την ευγενική υποστήριξη της Microsoft και με τη συμμετοχή στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ευρωβουλευτών, εκπροσώπων φορέων και εταιρειών τεχνολογίας, παρουσία του επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαίου Επόπτη Προστασίας Δεδομένων.

Tις εργασίες του έκτακτου πανελληνίου συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων στα ΚΕΠ χαιρέτισε ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς.

Κοινή Δήλωση των βουλευτριών του ΣΥΡΙΖΑ, Αγαθοπούλου, Τζούφη, Χρηστίδου: Κυνικός και... «ωραίος» ο Διοικητής του ΟΑΕΔ στην Επιτροπή Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων της Βουλής.

«Έχουμε ζήσει υποκίνηση μετακινήσεων μεταναστών από Μ.Κ.Ο στο παρελθόν. Όταν υπάρχει ανταπόκριση για καταγραφή μόνο των ενεντήντα από τις 300-400 που ξέρουμε ότι βρίσκονται στη χώρα, αυτό δείχνει ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά δημιουργεί και αντιδράσεις.»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς καλεί όλους τους φίλους και τα μέλη του στην ανοικτή νομαρχιακή συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας, την Κυριακή 09-02-2010 και ώρα 11:30 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.