Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018, 11:21:14 μμ

Πολιτική

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 12:24

Στον τομέα Αυτοδιοίκησης ο Γ. Φραγγίδης

Γράφτηκε από τον

Μέλος του Τομέα Αυτοδιοίκησης στους τομείς πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής ορίστηκε πρώην βουλευτής Κιλκίς και στέλεχος του Κινήματος Γιώργος Φραγγίδης.

Με την ολοκλήρωση της συγκρότησης των Γραμματειών των Τομέων Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, ορίστηκε ως μέλος του Τομέα Ενέργειας ο Κιλκισιώτης Γιώργος Αναστασιάδης.

Με εγκύκλιο του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε προεκλογική τροχιά καθώς ζητείται από τις οργανώσεις της Περιφέρειας να προτείνουν λίστα υποψηφίων βουλευτών.

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:59

Το ΚΚΕ για τις δομές προσφύγων στην Κ. Μακεδονία

Γράφτηκε από τον

Νέα παρέμβαση του ΚΚΕ στο θέμα της λειτουργίας κέντρων φιλοξενίας προσφύγων στη Κεντρική Μακεδονία σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα με ερώτηση που υπέβαλαν δια της Βουλής προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής οι βουλευτές του κομμουνιστικού κόμματος Γιάννης Δελής και Σάκης Βαρδαλής.

Για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση επιχειρεί να εργαλειοποιήσει με τόσο απροκάλυπτο τρόπο τις αυτοδιοικητικές εκλογές για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018 22:52

Γεωργαντάς: Παλαιοκομματική πρακτική

Γράφτηκε από τον

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή την ψήφιση τροπολογίας της κ. Γεροβασίλη που παρατείνει μέχρι το τέλος του έτους τη θητεία όλων των κομματικών στελεχών που έχει διορίσει στα Διοικητικά Συμβούλια των Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Με πρωτοβουλία του ΚΚΕ μεταφέρεται στον Υπουργό Υγείας το συνολικό πρόβλημα του Νοσοκομείου Κιλκίς σε προσωπικό και υποδομές και ζητούνται απαντήσεις επ’ αυτών από τον αρμόδιο υπουργό κ. Ξανθό.
Συγκεκριμένα οι βουλευτές του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής κατέθεσαν δια της Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας Ν. Ξανθό την ακόλουθη ερώτηση: