Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018, 1:28:15 πμ

Πολιτική

Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 22:30

Ιστορικές επέτειοι στο μικροκομματικό ζύγι

Γράφτηκε από τον

Κι εμείς που νομίζαμε ότι η παρουσία κυβερνητικού εκπροσώπου σε επετειακές εκδηλώσεις συναρτάται με το ιστορικό βάρος τους. Μέγα λάθος. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι προέχει για την κυβέρνηση το πολιτικό βάρος της εορτάζουσας περιοχής - πόλης.
Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι στη χθεσινή επέτειο απελευθέρωσης της Πόλης των Σερρών θα παραστεί ως κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Υπουργός Ναυτιλίας Παν. Κουρουμπλής.

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 21:38

Γεωργαντάς για ΤΕΙ: Μην τολμήσετε!

Γράφτηκε από τον

Επίκαιρη Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας για το ΤΕΙ Κιλκίς κατέθεσε ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς. Ελπίζουμε ότι οι εμπνευστές της άσχημης εξέλιξης για το ΤΕΙ Κιλκίς θα συνειδητοποιήσουν τη μεγάλη τους ευθύνη και δε θα τολμήσουν να υλοποιήσουν την απόφαση τους αυτή, αναφέρεται στο συνοδευτικό κείμενο της ανακοίνωσης του πολιτικού του γραφείου.

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συνυπέγραψε ερώτηση με την αρμόδια Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης, Φ. Αραμπατζή και άλλους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τους Υπουργούς Εξωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Στον αέρα» η προστασία δεκάδων ελληνικών προϊόντων γεωγραφικής προέλευσης της Μακεδονίας μας, λόγω της επιζήμιας Συμφωνίας της Ελλάδας με τα Σκόπια στις Πρέσπες.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Το πρωί του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας και ανταλλαγής απόψεων του υπευθύνου τοπικής αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ Κιλκίς κ. Στέργιου Καβαδόπουλου με Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας στο Δήμο Κιλκίς που ανήκουν στο χώρο της ΝΔ.

 Πραγματοποιήθηκε στις 24-06-2018, με επιτυχία, η εκλογική διαδικασία για τη σύσταση των Τοπικών Συντονιστικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής στο νομό Κιλκίς.

 Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η συγκρότησή τους σε σώμα για την ανάδειξη των κατά τόπους Συντονιστών (Γραμματέων)  και την ανάθεση των τομέων ευθύνης.