Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 10:53:08 μμ

Πολιτική

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 08:15

Ερχονται Τσιάρας για Δικαστικό και Κεφαλογιάννης για ΒΙΠΕ

Γράφτηκε από τον

Υπουργούς φιλοξενήσαμε κατά εποχές κάμποσους στο Κιλκίς. Δεν εκπλήσσει επομένως η άφιξη δυο ακόμα μελών του Υπουργικού Συμβουλίου τον ερχόμενο μήνα όταν μάλιστα συνδυάζεται με την άνοδό τους στη Θεσσαλονίκη στο τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου όταν θα γίνουν τα εγκαίνια της ΔΕΘ με την παραδοσιακή ομιλία του πρωθυπουργού, όπου ο κ. Κ. Μητσοτάκης θα περιγράψει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Ανακοίνωση Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής για τη Ναυτιλία, για τα μέτρα της Κυβέρνησης για τη Σαμοθράκη:

"Ερασιτεχνική η αντιμετώπιση του προβλήματος της Σαμοθράκης από την πολλά υποσχόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με το δυσκίνητο και αναποτελεσματικό επιτελικό κράτος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, συστάθηκαν οι επιτροπές της Βουλής, οι οποίες ασχολούνται με το νομοθετικό έργο, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο καθώς και με ειδικά θέματα κατά περίσταση.

Η βουλεύτρια Ν. Κιλκίς, Αγαθοπούλου Ειρήνη – Ελένη, τοποθετήθηκε στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία είναι αρμόδια για θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και του Υπουργείου Υγείας.

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 11:34

Δασάρχης Κιλκίς: «Ιδανική λύση είναι η μείξη των δασών»

Γράφτηκε από τον

Προβληματισμός που σιγά σιγά εδραιώνεται στην επιστημονική κοινότητα είναι ότι τελικά σε όλα τα δάση μας, με ό,τι δυσκολίες έχει το εγχείρημα, θα πρέπει να πάμε σε μείξη, που έχει να κάνει και με την εισαγωγή πλατυφύλλων, που δεν είναι τόσο πυρόφιλα είδη επισημαίνει ο δασολόγος και δασάρχης Κιλκίς, Γιώργος Βούρτσας.

Η αντίληψη της Ν.Δ. για τις γυναίκες έχει υπονοηθεί από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη: Οι γυναίκες είναι για τις δουλειές του σπιτιού, για να γεννούν παιδιά, δεν επιθυμούν να ασχολούνται με τα κοινά

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 20:51

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με εκπροσώπους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Γράφτηκε από τον

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.)

«Η προεκλογική καμπάνια που πέρασε αφήνει μια όμορφη αίσθηση. Φίλοι που συμμετείχαν και κάποιοι που δεν είχαν καν κομματικές αναφορές ζητούν να κάνουμε πράγματα, αναζητούν βιβλία με πολιτικό περιεχόμενο

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης
Διαδικασιών Γεώργιος Γεωργαντάς επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Αυγούστου, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Συντάγματος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο χηματισμός άμεσης εικόνας σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα ειτουργικά προβλήματα που αναφέρθηκαν από τα συνδικαλιστικά σωματεία κατά την πρόσφατη διαβούλευσή τους με τον Υφυπουργό.