Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2019, 1:51:34 πμ

Πολιτική

Αν νόμιζαν την πατρίδα μας σπίτι τους οι κύριοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, οι βουλευτές δεν θα διέπρατταν “τραύμα” στη σάρκα της Μακεδονίας,κυρώνοντας τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Δυστυχώς οι γείτονες μας, πήραν, έκλεψαν, τους χαρίστηκε όπως θέλει μπορεί να το πει ο καθένας, ιστορία, όνομα, ταυτότητα και απέκτησαν ένα πολύ βαρύ brande name, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Με ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής καταδικάζει τις επιθέσεις στο πρόσωπο του Θεόδωρου Παραστατίδη, οι οποίες αντανακλούν, με όρους «οικογενειακής ευθύνης» και στο γιο του Στέφανο, ως υποψήφιο με το Κίνημα Αλλαγής, σύμφωνα με τα φυλλάδια που σκορπίστηκαν στο παζάρι του Κιλκίς και μέσω των social media! 

Ο κυρίαρχος λαός βγήκε στους δρόμους και με την ισχυρότατη συμμετοχή του σε όλα τα συλλαλητήρια διατράνωσε με πάθος τη θέλησή του να μην χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας μας,την ίδια του την ψυχή, στους γείτονές μας.

Η Βουλή των Ελλήνων, με οκτώ δανεικές ψήφους, αποφάσισε να αγνοήσει τους πολλούς και να κυρώσει μια επαίσχυντη Συμφωνία με την οποία ξεριζώνει την ψυχή τους και προσφέρει γενναιόδωρα το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια, μακεδονική εθνικότητα και γλώσσα.

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 20:09

Γ. Αναστασιάδης: Παράδοση άνευ όρων!

Γράφτηκε από τον

Δήλωση του υποψ. Βουλευτή Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών από το Ελληνικό κοινοβούλιο:

Η έγκριση από το Ελληνικό κοινοβούλιο της συμφωνίας των Πρεσπών αποτελεί μια άνευ όρων παράδοση που όμοια της ο Ελληνισμός δεν είχε βιώσει για πάρα πολλές δεκαετίες. Πρόκειται για την κορύφωση του δράματος της διακυβέρνησης της χώρας από τον κύριο Τσίπρα αλλά ταυτόχρονα και την αρχή του πολιτικού του τέλους.

Οι Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι στην σημερινή επώδυνη εκχώρηση εθνικών δικαίων και να εργαστούμε με ενότητα και εθνική ομοψυχία στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της ιστορικής αλήθειας.

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 19:44

Φραγγίδης: Τελικά έγινε κι αυτό!

Γράφτηκε από τον

Μια αίολη πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επικύρωσε τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μια συμφωνία που ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Ελληνισμό, την Ελλάδα, τη Μακεδονία μας.

Η σημερινή μέρα είναι για όλους μας μια στενάχωρη μέρα, μια μέρα πόνου, σκέψεων και συλλογισμού.