Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019, 6:35:19 πμ

Πολιτική

Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 23:47

Το ΚΚΕ καλεί σε συναγερμό για την αποτροπή των χειρότερων

Γράφτηκε από τον

Σε πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς , μίλησε το βράδυ της Τρίτης ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η χώρα ξαναμπαίνει σε ρυθμούς εκλογικών αναμετρήσεων ,κουραστικούς και αδιάφορους θα έλεγα για τον Ελληνικό λαό, μιας και 7 Ιουλίου είναι μια Κυριακή μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού που όπως δείχνουν τα πράγματα πολλοί δε θα αφήσουν τις παραλίες και τα μπάνια τους να πάνε χαμένα.

Είκοσι κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων θα συμμετέχουν τελικά στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, όπως αποφασίστηκε από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ΄ αριθμ. 78/2019 απόφασή του.

Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας ενόψει της καλύτερης δυνατής παρουσίας της ΝΔ κατά την προεκλογική περίοδο

Δεν πρέπει το ντιμπέιτ να γίνει μια αφορμή για να υπάρχει πόλωση και διχασμός είπε ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ.

Την ερχόμενη Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υπ. βουλευτή Κιλκίς και πρώην υφυπουργού της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Γεωργαντά, στην ΑΡΕΝΑ Κιλκίς.

Με την παρουσία δεκάδων κιλκισιωτών και με λόγο δυναμικό και νεανικό πραγματοποίησε τα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου η δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής Κιλκίς με τη Νέα Δημοκρατία, Αναστασία Ανανιάδου.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα Κωνσταντίνο, στην οδό Πόντου του Κιλκίς, η κα Ανανιάδου μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου με ενθουσιασμό για το νέο της πολιτικό ξεκίνημα και πίστη για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τη διεκδίκηση δυο εδρών στο νομό Κιλκίς.

Το μεσημέρι του Σ α β β ά τ ο υ  29  Ι ο υ ν ί ο υ  2 0 1 9 ( ώ ρ α : 12 : 15 ΜΕΣΗΜΕΡΙ ) ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κ Υ Ρ Ι Α Κ Ο Σ  Μ Η Τ Σ Ο Τ Α Κ Η Σ θα επισκεφθεί την πόλη του Κιλκίς.

Ο χώρος του προεκλογικού περιπτέρου της ΝΔ στην πλατεία Ειρήνης θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό της επίσκεψης του Προέδρου του κόμματος στο Κιλκίς και αμέσως μετά θα κατευθυνθεί σε παρακείμενο μαγαζί (της κεντρικής πλατείας) όπου θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και ακολούθως θα ανταλλάξει απόψεις με πολίτες, στελέχη και φίλους της ΝΔ.

Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 21:14

Συγκέντρωση-μήνυμα νίκης για Γιώργο Φραγγίδη

Γράφτηκε από τον

Το Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τις φίλες και τους φίλους του υπ. βουλευτή Κιλκίς με το ΚΙΝ.ΑΛ., Γιώργου Φραγγίδη, το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουνίου, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωσή του, δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, στέλνοντας ένα μήνυμα νίκης για τον ίδιο και το κόμμα του, που διεκδικεί να πάρει την τρίτη έδρα στο νομό Κιλκίς, αφαιρώντας την από την Χρυσή Αυγή.

Την ερχόμενη Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του υπ. βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Γεωργαντά, στην ΑΡΕΝΑ Κιλκίς.