Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, 5:53:23 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 05 Οκτώβριος 2017 20:36

Ανοιχτή συγκέντρωση ΛΑΕ στο Κιλκίς με Γιάννη Τόλιο

Γράφτηκε από τον

Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση οργανώνει η ΛΑΕ στο Κιλκίς με ομιλητή τον Γιάννη Τόλιο, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
Η κ. Τόλιος θα παρουσιάσει την εναλλακτική πρόταση της ΛΑΕ, χωρίς μνημόνια, λιτότητα και ευρώ με τη δημιουργία ενός μετώπου ανατροπής.
Η συγκέντρωση θα γίνει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Νέα ανατροπή είχαμε όσον αφορά την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς την ερχόμενη Παρασκευή.

Το απόγευμα της Δευτέρας η επίσκεψη ακυρώθηκε, όταν ανακοινώθηκε από τη Βουλή πως την Παρασκευή θα ψηφιστεί, με ονομαστική ψηφοφορία, το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου που προωθεί η κυβέρνηση. Ο προγραμματισμός αυτός ανατράπηκε και η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, οπότε και ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στο Κιλκίς.

Δευτέρα, 02 Οκτώβριος 2017 20:39

Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Το απόγευμα της Δευτέρας, 2-10-2017, η Ολομέλεια των Προέδρων της Βουλής αποφάσισε πως το νομοσχέδιο για την αλλαγή του φύλου θα συζητηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στη Βουλή, οπότε και θα προκύψει ονομαστική ψηφοφορία.

Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να ακυρώσει την επίσκεψή του στο Κιλκίς, ενώ η περιοδεία του την Πέμπτη στις Σέρρες θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί εντός του έτους και σύντομα θα ορισθεί η νέα ημερομηνία.

Με μια περιοδεία που ξαφνιάζει ευχάριστα για τις επιλογές του θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη επίσκεψή του στο ν. Κιλκίς ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την προσεχή Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός κόμματος που θα επισκεφθεί το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς κατά την περιοδεία του στο Κιλκίς, δίνοντας ένα διαφορετικό χρώμα στην επίσκεψή του στο νομό μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο κ. Μητσοτάκης θα ξεκινήσει την περιοδεία του από το Τελωνείο Ευζώνων, το ακρότατο σημείο της χώρας και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον οικισμό των Ευζώνων. Στο χώρο αυτό πιθανά θα συναντηθεί και με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νομού, τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους.

Ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, θα βρίσκεται στο Κιλκίς, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς  φορείς.

Συγκεκριμένα το πρωί θα έχει κοινή συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σισμανίδη και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Αντρέα Βεργίδη και στη συνέχεια με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Παύλο Τονικίδη.

Αργότερα το μεσημέρι θα μεταβεί στο Πολύκαστρο όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παιονίας κ. Χρήστο Γκουντενούδη.

Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2017 08:40

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κιλκίς την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη επίσκεψή του στο ν. Κιλκίς ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή 6 Οκτωβρίου ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συνομιλήσει με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του πρωτογενούς και του τομέα της μεταποίησης ενώ στο υπό διαμόρφωση πρόγραμμά του περιλαμβάνονται και συναντήσεις με φορείς της αυτοδιοίκησης, του πολιτισμού κ.ο.κ.

Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 22:04

Ο Μαριάς μιλάει στην Αξιούπολη

Γράφτηκε από τον

Ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος "Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος" καθηγητής Νότης Μαριάς θα μιλήσει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, στις 19:30 στον πολυχώρο "Αίσθησις", οδός Ξενοπούλου Γρηγορίου, Αξιούπολη - Κιλκίς, για τα εθνικά θέματα, το μεταναστευτικό,το ασφαλιστικό, τα αγροτικά θέματα και τα κόκκινα δάνεια.

Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2017 21:20

Βιωσιμότητα και μετεξέλιξη του Περιφερειακού Τύπου

Γράφτηκε από τον

Μετά την ψήφιση του νέου Νόμου για τον περιφερειακό Τύπο κατέστη πασιφανής η ανάγκη για τη συνέχιση του διαλόγου με την Πολιτεία πάνω σε νέα βάση και με κεντρικό θέμα τις συνέπειες του Νόμου 4487/2017 στον κλάδο του περιφερειακού - τοπικού και κλαδικού Τύπου.
Για πρώτη φορά, οι Ενώσεις σκεπτόμασταν σοβαρά την ανάγκη  διοργάνωσης από κοινού δημόσιας συζήτησης για τα προβλήματα του κλάδου σε σχέση με την εφαρμογή του νέου Νόμου.

Το προφανές είναι πως ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νεότερος εκ των υποψηφίων προέδρων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Ωστόσο ο ίδιος από το Κιλκίς την Τετάρτη, εγκαινιάζοντας την "προεκλογική" παρουσία του στη Βόρεια Ελλάδα, φρόντισε να διευρύνει το περιεχόμενο της ανανέωσης σε επίπεδο ιδεών, στρατηγικής και προγράμματος. Και να στείλει το μήνυμα ότι δεν είναι διατεθειμένος να γίνει "ο φερετζές του φθαρμένου πολιτικού συστήματος".

Δευτέρα, 18 Σεπτέμβριος 2017 10:29

Ο Νίκος Ανδρουλάκης την Τετάρτη στο Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Στο Κιλκίς θα περιοδεύσει και θα μιλήσει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης στις 5.30 το απόγευμα θα βρίσκεται στη Γουμένισσα, όπου θα συναντηθεί με στελέχη και φίλους της παράταξης. Στις 7 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ και στις 7.30 θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.