Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 12:11:37 μμ

Πολιτική

Η ψήφος μας αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και η λαϊκή ετυμηγορία οφείλει να γίνεται σεβαστή από όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να διατηρήσει τα ποσοστά του στα ποσοστά του 2015. Η θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης μας δημιουργεί την υποχρέωση να δουλέψουμε σκληρά για να μην απολέσει η κοινωνία μας τα κεκτημένα των τελευταίων ετών.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 08:06

Επικράτηση του Γιώργου Γεωργαντά στη Νέα Δημοκρατία

Γράφτηκε από τον

Ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς επανεκλέγεται και στη νέα Βουλή ύστερα από τις χθεσινές εκλογές. Με τη Νέα Δημοκρατία να αυξάνει τη δύναμή της κατά 10 μονάδες έναντι των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην πρωτιά της μάχης του σταυρού που έδωσαν οι Γ. Γεωργαντάς και Κώστας Κιλτίδης.

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 23:29

Διαφορές στήθους για Φραγγίδη - Παραστατίδη

Γράφτηκε από τον

Μπορεί η τρίτη βουλευτική έδρα του νομού Κιλκίς να πηγαίνει στο ΚΙΝ.ΑΛ., παραμένει όμως ακόμα άγνωστο το ποιος θα την κερδίσει. Η κόντρα ανάμεσα στο Γιώργο Φραγγίδη και τον Στέφανο Παραστατίδη για την πρωτιά είναι σκληρή και οι εναλλαγές στον πίνακα του υπουργείου Εσωτερικών είναι συχνές και μάλλον η έδρα θα κριθεί στο νήμα και μέχρι την τελευταία στιγμή.

Μέχρι στιγμής και σε 117 τμήματα έχουμε μικρό προβάδισμα του Γ. Φραγγίδη.

Η φαρμακοποιός Ειρήνη Αγαθοπούλου είναι η νέα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα συγκεντρώνει το 40% των ψήφων που παίρνει το κόμμα στο νομό Κιλκίς, έχοντας τους υπερδιπλάσιους ψήφους από τον δεύτερο υποψήφιο βουλευτή.

Επίσημα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ν. Κιλκίς από το υπουργείο Εσωτερικών στο 51,83% των τμημάτων

Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 21:24

Από μια έδρα Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ στο νομό Κιλκίς

Γράφτηκε από τον

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επίσημα στοιχεία όλα δείχνουν πως στο νομό Κιλκίς τα τρία πρώτα κόμματα θα μοιραστούν τις 3 βουλευτικές έδρες, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, αφού το τελευταίο κόμμα έχει κοντά στο 11% στο νομό Κιλκίς, πολύ πάνω από το γενικό ποσοστό του.

Επίσημα αποτελέσματα για τους σταυρούς σε 40 από τα 240 τμήματα

Πρώτα συγκεντρωτικά αποτελέσματα ν. Κιλκίς από το υπουργείο Εσωτερικών

Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019 11:18

Οι ετεροδημότες ψήφισαν Στέφανο Παραστατίδη

Γράφτηκε από τον

Ο κύβος ερρίφθη, την Κυριακή των εκλογών η κάλπη στέλνει τον Στέφανο Παραστατίδη στη Βουλή.

Η Μαρία Μουρατίδου υπ. βουλευτής με το ΕΠΑΜ - ΑΚΚΕΛ στο ν. Κιλκίς, και κεντρικό σύνθημα: Μην αλλάζεις μόνο τους "πολιτικούς", άλλαξε την Πολιτική.