Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, 9:41:47 μμ

Πολιτική

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 23:32

Η νέα ηγεσία της ΝΟΔΕ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας

Γράφτηκε από τον

Το βράδυ της Τρίτης συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό τη νέα της σύνθεση η ΝΟΔΕ Κιλκίς και συγκροτήθηκε η νέα κομματική ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ν. Κιλκίς.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας η σύνθεση του νέου οργάνου έχει ως εξής:

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της νέας ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ η οποία προέκυψε μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες.
Οπως ορίζεται από τον κανονισμό του κόμματος η συνεδρίαση αυτή διεξάγεται κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του πρώτου σε ψήφους συμβούλου (στις εκλογές πλειοψηφών σύμβουλος εξελέγη με 117 ψήφους ο κ. Φωτιάδης Δημήτριος).

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 3 μήνες από την κατάθεση Επίκαιρης Επερώτησης 37 Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα των φωτογραφικών προκηρύξεων στις θέσεις Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων. Με συγκεκριμένα παραδείγματα καταδείξαμε ότι οι προκηρύξεις δεν ακολούθησαν ενιαίους κανόνες αλλά διαφοροποιήθηκαν ανά θέση ανάλογα με τους προεπιλεγέντες από τους Υπουργούς υποψηφίους.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 20:46

Συγχαρητήριο μήνυμα Γιώργου Αναστασιάδη

Γράφτηκε από τον

Το Κίνημα Αλλαγής προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην πανελλαδική οργανωτική του συγκρότηση με βάση την πρόσφατη απόφαση της πρώτης συνεδρίασης της Εκτελεστικής Πολιτικής Γραμματείας. Στα πλαίσια αυτά συγκροτήθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς. Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και να τους ευχηθώ καλή θητεία και καλή δύναμη στην οργανωτική και πολιτική προσπάθεια ανασυγκρότησης και ισχυροποίησης της παράταξης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς

Για το σχέδιο συμφωνίας Σκοπίων-Αθήνας για την ονομασία του κράτους των Σκοπίων
Είμαστε φυσικά αντίθετοι σε κάθε αναφορά που σχετίζεται με τον όρο Μακεδονία του Ίλιντεν το οποίο επιβεβαιώνει και ενισχύει τον αλυτρωτισμό από πλευράς των γειτόνων μας.
Με μια ονομασία οπως το Μακεδονία του Ίλιντεν απλώς επιβεβαιώνεται πλήρως η επιδίωξη των Σκοπίων για την ύπαρξη μακεδονικου έθνους κάτι που ασφαλώς δεν συνάδει με την ιστορία την οποία όλοι γνωρίζουμε.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς