Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:50:33 μμ

Πολιτική

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Ανακρίβειες, ψεύδη, εξυβριστικά, προσβλητικά και συκοφαντικά σχόλια καταλογίζει στον απερχόμενο Δήμαρχο Δ. Σισμανίδη η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου με αφορμή δημόσια δήλωσή του για την χωροθέτηση του Δικαστικού Μεγάρου!

Η διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς ύστερα από συνεδρίαση της τη Δευτέρα 26 Αυγούστου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση - απάντηση σε δημόσια δήλωση του απερχομένου Δημάρχου Δ. Σισμανίδη¨:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ του Κιλκίς, της μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 08:15

Ερχονται Τσιάρας για Δικαστικό και Κεφαλογιάννης για ΒΙΠΕ

Γράφτηκε από τον

Υπουργούς φιλοξενήσαμε κατά εποχές κάμποσους στο Κιλκίς. Δεν εκπλήσσει επομένως η άφιξη δυο ακόμα μελών του Υπουργικού Συμβουλίου τον ερχόμενο μήνα όταν μάλιστα συνδυάζεται με την άνοδό τους στη Θεσσαλονίκη στο τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου όταν θα γίνουν τα εγκαίνια της ΔΕΘ με την παραδοσιακή ομιλία του πρωθυπουργού, όπου ο κ. Κ. Μητσοτάκης θα περιγράψει την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Ανακοίνωση Γιώργου Φραγγίδη, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής για τη Ναυτιλία, για τα μέτρα της Κυβέρνησης για τη Σαμοθράκη:

"Ερασιτεχνική η αντιμετώπιση του προβλήματος της Σαμοθράκης από την πολλά υποσχόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, με το δυσκίνητο και αναποτελεσματικό επιτελικό κράτος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα της Βουλής που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, συστάθηκαν οι επιτροπές της Βουλής, οι οποίες ασχολούνται με το νομοθετικό έργο, τον κοινοβουλευτικό έλεγχο καθώς και με ειδικά θέματα κατά περίσταση.

Η βουλεύτρια Ν. Κιλκίς, Αγαθοπούλου Ειρήνη – Ελένη, τοποθετήθηκε στην Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, η οποία είναι αρμόδια για θέματα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και του Υπουργείου Υγείας.

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 11:34

Δασάρχης Κιλκίς: «Ιδανική λύση είναι η μείξη των δασών»

Γράφτηκε από τον

Προβληματισμός που σιγά σιγά εδραιώνεται στην επιστημονική κοινότητα είναι ότι τελικά σε όλα τα δάση μας, με ό,τι δυσκολίες έχει το εγχείρημα, θα πρέπει να πάμε σε μείξη, που έχει να κάνει και με την εισαγωγή πλατυφύλλων, που δεν είναι τόσο πυρόφιλα είδη επισημαίνει ο δασολόγος και δασάρχης Κιλκίς, Γιώργος Βούρτσας.