Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:43:05 πμ

Πολιτική

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 20:35

Παρουσίαση υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Γουμένισσα

Γράφτηκε από τον

Την Παρασκευή  21 Ιουνίου, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  στη Γουμένισσα. Μέλη και φίλοι του κόμματος συγκεντρώθηκαν στο καφέ «ΚΟΡΤΕ» όπου οι υποψήφιοι Αγαθοπούλου Ειρήνη, Καπνίδης Τάσος, Περπερίδης Γιώργος, Φούρας Πέτρος και Ψαρρά Σοφία παρουσιάστηκαν και διατύπωσαν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ενόψει της εκλογικής μάχης της 7ης Ιουλίου.

Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019 20:27

Στην "Αρένα" η προεκλογική συγκέντρωση Γ. Γεωργαντά

Γράφτηκε από τον

Επίδειξη δύναμης κάνει ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας επιλέγοντας να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στον τεράστιο χώρο του κέντρου "Αρένα" στο Κιλκίς. Η ομιλία θα γίνει την Κυραική 30 Ιουνίου, στις 11 το πρωί.

Συνάντηση ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας ενόψει της καλύτερης δυνατής παρουσίας της ΝΔ κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε σε τοπικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του Προέδρου της Μηνά Παπαδόπουλου και τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων Bουλευτών που έχουν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Στις πρόσφατες επαφές μαζί σας έγινα αποδέκτης προσωπικής σας πικρίας και αυστηρής κριτικής στο πρόσωπό μου που με οδηγούν στην ανάγκη να τοποθετηθώ δημόσια, καθιστώντας σαφή ορισμένα πράγματα.

Είναι και προσωπική μου πικρία η διαπίστωση τις ημέρες των δημοτικών και ευρωπαϊκών εκλογών, θεσμικά στελέχη της παράταξής μας (μετρημένα στα δάχτυλα) προκειμένου να εξασφαλίσουν την εκλογή τους συμπεριφέρθηκαν ως θεσμικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ωσάν να ανήκουν στην ίδια κομματική παράταξη. Δεν θέλω να πιστέψω την λαϊκή ρήση δούναι και λαβείν. Αντιλαμβάνομαι καλά ότι το ποσοστό του 35% της παράταξής μας στον Δήμο Παιονίας υστερεί κατά πολύ του ποσοστού που μας χαρακτηρίζει ως κάστρου της Δεξιάς.

Με μια «κατάθεση ψυχής» ενώπιον των πολιτών της Γουμένισσας οι οποίοι τον στήριζαν και τον στηρίζουν επί σειρά ετών ο κ. Κώστας Κιλτίδης, υποψήφιος βουλευτής Ν. Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας εγκαινίασε το βράδυ της Τετάρτης (19/6) τον κύκλο των θεματικών ομιλιών που πραγματοποιεί ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Μια πολύ διαφορετική προεκλογική καμπάνια κάνει ο Στέφανος Παραστατίδης, υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ στο ν. Κιλκίς. Και δεν είναι μόνο ότι επιμένει κινηματικά και πόρτα πόρτα, όπως ήταν για πολλά χρόνια το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ΠΑΣΟΚ.

«Τιμούμε την φονικότερη Μάχη των Βαλκανικών πολέμων. Η τριήμερη μάχη του Κιλκίς με την νίκη του Ελληνικού Στρατού, σηματοδότησε την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Σήμερα, Έλληνες πολιτικοί απαξιώνουν και ατιμάζουν την μνήμη ηρώων με συμφωνίες τύπου «Πρεσπών».

Την Τρίτη 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς, στην Πλατεία Ειρήνης, στις 8:00 μ.μ.

Ομιλία θα πραγματοποιηθεί από το Δημήτρη Γόντικα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κιλκίς.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 19:45

Μήνυμα Σύριζα Κιλκίς για την 21η Ιουνίου 1913

Γράφτηκε από τον

Την 21η Ιουνίου του 1913 οι ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις  μετά από σκληρές συγκρούσεις με τους Βουλγάρους, εισήλθαν στο Κιλκίς και έθεσαν την πόλη υπό ελληνικό έλεγχο. Οι μάχες ήταν πεισματώδεις και πολλές φορές διεξάγονταν σώμα με σώμα και εφ’ όπλου λόγχη. Οι ελληνικές απώλειες υπήρξαν μεγάλες όπως και των Βουλγάρων . Μετά την επικράτηση των ελληνικών όπλων, ανακοινώθηκε στον πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο η κατάληψη της πόλης που επετεύχθη μετά από τριήμερη σφοδρή μάχη.

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 19:39

Με 4 υποψήφιους το ΜέΡΑ25 του Γ. Βαρουφάκη στο Κιλκίς!

Γράφτηκε από τον

Το ΜέΡΑ25 επικαιροποίησε τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών του εν όψει των εκλογών του Ιουλίου.
Αναλυτικά, οι υποψήφιοι για το Κιλκίς είναι:

Γεωργιάδης Γιώργος, Επιχειρηματίας
Κασκαρίδου Μαρία
Κώτσαρης Δημήτρης
Σπυρλιάδου Σοφία.