Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019, 6:11:27 πμ

Πολιτική

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς επισκέφθηκε την Τετάρτη 19/6 η υπ. Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, με τον συνυποψήφιό της Καπνίδη Αναστάσιο και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς. Ξεναγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου και συνομίλησαν με εργαζόμενους, ασθενείς και τους συνοδούς τους.

Παρουσίαση των υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς θα πραγματοποιήσει η Ν.Ε. του κόμματος σε ανοιχτή εκδήλωση στο καφέ corte στη Γουμένισσα.

Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 8 το βράδυ.

Σήμερα υπέβαλε την παραίτησή της η κ. Ειρήνη Αγαθοπούλου από τη θέση της Προέδρου του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) η οποία έγινε αποδεκτή από τον Υπουργό, κ. Αντ. Ρουπακιώτη, και εμένα. Πρόκειται να συμμετάσχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ως υποψήφια στο Νομό Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς

Η απόλυτη ανατροπή σε βαθμό που αιφνιδίασε ακόμα και τα υψηλόβαθμα τοπικά στελέχη της καταγράφηκε στη σύνθεση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο ν. Κιλκίς.

Ο ιατρός-καρδιολόγος Νίκος Σαχπεκίδης κατέλαβε τη μια θέση, που διεκδικούσαν οι Κώστας Γιαννόπουλος και Αλέξανδρος Πασιατάς.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο πρωιθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη εθνικών εκλογών, επικαλούμενος σπουδαίο εθνικό λόγο και εν προκειμένω τη διαφύλαξη της οικονομικής σταθερότητας της χώρας.

Την έναρξη του προεκλογικού αγώνα ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου κήρυξε από το Γερακαριό την περασμένη Δευτέρα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς.
Σε καφενείο του χωριού μαζεύτηκαν τα στελέχη του στο κιλκισιακό προπύργιο της Νέας Δημοκρατίας , τα Κρούσια, για να συζητήσουν, να συμφωνήσουν στα βασικά του προεκλογικού αγώνα και φυσικά να πιούν κι ένα ποτήρι κρασί.

Με απόφαση του υπευθύνου Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στυλιανού Κονταδάκη ανατέθηκαν, κατόπιν σχετικής εισήγησης του προέδρου της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, στα παρακάτω μέλη οι κ΄λατωθι οριζόμενες αρμοδιότητες.
Υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων Τζεβελέκη Ζωή
Υπεύθυνη Τομέα Δικαιοσύνης & Νέων Αϊδαρίνη Γαρυφαλιά.

«Είμαι με το Κίνημα Αλλαγής διότι έχει ολοκληρωμένη πρόταση για τη χώρα. Έχει ένα σχέδιο με ισχυρό προοδευτικό πρόσημο».

Δυναμικά ξεκίνησε τις περιοδείες του σε όλο το Νομό Κιλκίς ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Στέφανος Παραστατίδης.

Επισκέφθηκε την Πέμπτη (13/06) τα χωριά Λεβεντοχώρι, Μεσσιανό, Δαφνοχώρι και Παλαιό Γυναικόκαστρο, την Παρασκευή (14/06) τα χωριά Κοιλάδι, Χειμαδιό, Αντιγόνεια, Μονολίθι-Γάβρα, Κοκκινιά, Άγιο Μάρκο, Άγιο Αντώνιο, Μελισσουργιό, Παρόχθιο και Ποντοκερασιά, το Σάββατο (15/06) τα χωριά Ακρίτα, Άγιο Χαράλαμπο, Αμάραντα και Δροσάτο και την Κυριακή (16/06) τα χωριά Αργυρούπολη, Σεβαστό, Κορωνούδα, Αναβρυτό, Επτάλοφο, Διπόταμο, Πλαγιοχώρι, Μεταξοχώρι και Τέρπυλλο όπου πραγματοποίησε πολιτικές ομιλίες και συζητήσεις με τους κατοίκους.

Ούτε η υψηλή θερμοκρασία στάθηκε ικανή να αποτρέψει εκατοντάδες Κιλκισιώτες να σπεύσουν το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο για να δώσουν βροντερό παρών στην ομιλία, στα όρια του Δήμου Κιλκίς, που επιχείρησε ο υποψήφιος βουλευτής Στέφανος Παραστατίδης, με την οποία και έγινε η έναρξη της προεκλογικής περιόδου στο νομό.