Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019, 10:46:54 μμ

Πολιτική

Η αντίληψη της Ν.Δ. για τις γυναίκες έχει υπονοηθεί από τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη: Οι γυναίκες είναι για τις δουλειές του σπιτιού, για να γεννούν παιδιά, δεν επιθυμούν να ασχολούνται με τα κοινά

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2019 20:51

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με εκπροσώπους της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.

Γράφτηκε από τον

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουλίου, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε.)

«Η προεκλογική καμπάνια που πέρασε αφήνει μια όμορφη αίσθηση. Φίλοι που συμμετείχαν και κάποιοι που δεν είχαν καν κομματικές αναφορές ζητούν να κάνουμε πράγματα, αναζητούν βιβλία με πολιτικό περιεχόμενο

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης
Διαδικασιών Γεώργιος Γεωργαντάς επισκέφτηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Αυγούστου, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Συντάγματος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο χηματισμός άμεσης εικόνας σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα ειτουργικά προβλήματα που αναφέρθηκαν από τα συνδικαλιστικά σωματεία κατά την πρόσφατη διαβούλευσή τους με τον Υφυπουργό.

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα Απλούστευσης Διαδικασιών, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς,

Σε δυο επιτροπές συμμετέχει ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Γιώργος Φραγγίδης και σε μια η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ειρήνη Αγαθοπούλου ύστερα από τη σύστασή τους από τη Βουλή,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου και των εργασιών της νέας Βουλής, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μας, υγεία, καλή δύναμη και καλό έργο.

Η προεργασία για την πολιτική απόφαση έγινε πριν ακόμα κλείσουν οι κάλπες της 7ης Ιουλίου. Ο Γ. Γεωργαντάς είχε προεκλογικά δεσμευτεί ότι επιλογή πια είναι η κατασκευή νέου Δικαστικού Μεγάρου δια της διαδικασίας ΣΔΙΤ (Σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα). Όπερ και εγένετο. Οι σχετικές συνεννοήσεις έγιναν από τον βουλευτή και υφυπουργό με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα και τη γραμματεία ΣΔΙΤ, οπότε και με το δικό τους "πράσινο φως" ο κ. Γεωργαντάς συγκάλεσε το πρωί της Δευτέρας σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια.

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019 23:27

Κιλτίδης: Σαν χρονογράφημα

Γράφτηκε από τον

Γράφει ο Κώστας Κιλτίδης, Ιατρός – π. Βουλευτής και Υφυπουργός.

 

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου. «Είδαν τα μάτια μου πολλά και άκουσα περισσότερα!»

Είδα τον εαυτό μου από παιδί, με ορφάνια και ξενιτειά των γονιών μου, να αγωνίζεται και να ονειρεύεται. Σημαδεύτηκα με πίστη ελληνότροπη και αγώνες πολιτικούς στα δεκαέξι μου χρόνια, χωρίς κομματικό λάβαρο.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς