Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019, 11:18:12 μμ
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 18:39

Στην πλατεία Ειρήνης και στην αγκαλιά των κιλκισιωτών βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στην αγκαλιά των κιλκισιωτών βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας στη βόρεια Ελλάδα, σταμάτησε για μια ώρα και στην πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς και συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους, μια εβδομάδα πριν ανοίξουν οι κάλπες της 7ης Ιουλίου 2019.

 

Τον κ. Μητσοτάκη καλωσόρισαν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κιλκίς, Μηνάς Παπαδόπουλος και ο Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Στις εθνικές εκλογές, θα κλείσουμε την προεκλογική εκστρατεία με μία μεγάλη ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κιλκίς όπου βρέθηκε σήμερα, υπογραμμίζοντας έτσι τη σημασία που αποδίδει στην στήριξη της Μακεδονίας. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε εκ νέου την ανάγκη να είναι οι Έλληνες ενωμένοι ενόψει των προκλήσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

«Γνωρίζουμε από την ιστορία μας, ότι το Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και η πολιτική απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας. Θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια». 

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως «αποφασίστηκε μια συμφωνία ερήμην του ελληνικού λαού που πλήγωσε όλους τους Έλληνες» και επανέλαβε τη δέσμευση του για  «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Κιλκίς και συνομίλησε με πολίτες. Επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας όπου συνάντησε και τον Δήμαρχο του Κιλκίς. Στη συζήτηση που είχε, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως είναι ανάγκη «στις 7 Ιουλίου να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκίνησε στις 26 Μαΐου». Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε και μία στάση στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ για να χαιρετήσει τα στελέχη που βρίσκονταν εκεί.

Πολυμέσα