Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, 12:10:30 πμ
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 20:47

Το Κίνημα Αλλαγής προετοιμάζεται στο ν. Κιλκίς ενόψει συνεδρίου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς την περασμένη Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου συνεδρίαση της προσωρινής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής που συγκροτήθηκε ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί 16-18 Μαρτίου.
Την επιτροπή απαρτίζουν οι Παπουλίδης Σταμάτης, Σιλβιστόπουλος Παύλος, Παναγιωτίδης Γιώργος, Κυριακού Γρηγόρης, Πέρκας Στέλιος, Δημητριάδης Λεωνίδας, Αλατζόγλου Σάκης, Αναστασιάδης Γιώργος και ο Παζαρτζικλής Λάζαρος. Εκ μέρους της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου συμμετέχει ο Χρόνης Μακρίδης π.γραμματέας ΠΑΣΟΚ Θεσ/νίκης.


Κατά την συνεδρίαση αποφασίσθηκε να οργανωθεί ο πολιτικός διάλογος με βάση τα κείμενα της επιτροπής θέσεων και στους δύο καλλικρατικούς δήμους με έμφαση στα αναπτυξιακά,κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα του νομού Κιλκίς. Επισημαίνοντας  τα συγκριτικά   πλεονεκτήματα του νομού,την έλλειψη των υποδομών αλλά και την προτεραιότητα στην καταπολέμηση της ανεργίας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών,ιδιαίτερα της νέας γενιάς.
“Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις διαλόγου της επιτροπής με τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής. Επισκέψεις σε φορείς,υπηρεσίες,επιχειρήσεις και μονάδες πρωτογενούς τομέα προκειμένου να ενημερωθεί η επιτροπή για τα θέματα που θέτουν ως προβλήματα αλλά και να ακούσει  τις προτάσεις τους. Να εμπλουτίσει τις θέσεις του κινήματος από την ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες της πραγματικής οικονομίας αλλά και την ανάπτυξη συνεχούς διαδραστικής σχέσης με την κοινωνία.
Ακόμη να καλέσει και να κινητοποιήσει όλους τους πολίτες που πιστεύουν στις προοδευτικές ιδέες και την προοδευτική-δημοκρατική παράταξη να συμμετέχουν με την ενεργό παρουσία τους και τις απόψεις τους στον προγραμματικό διάλογο.
Μέσω της ιστοσελίδας "kinimaallagis.gr" να εγγραφούν μέλη του κινήματος μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου και όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα ως σύνεδροι μέχρι την 28η Φεβρουαρίου. Να συμμετέχουν στην διαδικασία εκλογής συνέδρων στις 4 Μαρτίου.
Να πραγματοποιήσει ως επιστέγασμα αυτής της πορείας κεντρική πολιτική εκδήλωση στο Κιλκίς στις αρχές Μαρτίου.
Η δημοκρατική παράταξη,το Κίνημα Αλλαγής φιλοδοξεί να αποτελέσει το όχημα προόδου που θα οδηγήσει την πατρίδα μας,όπως ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι διαχρονικά κάνει η προοδευτική παράταξη, στην Νέα Εποχή. Μαζί μπορούμε να το πετύχουμε” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Προσωρινής Επιτροπής ν. Κιλκίς.