Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019, 11:41:22 πμ
Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018 23:12

Be my Guest Athens: Ένα ξενοδοχείο όπου νοιώθεις σαν στο σπίτι σου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εγκαινιάστηκε το ξενοδοχείο BE MY GUEST ATHENS στο Θησείο. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον ανακαινισμένο χώρο του roof garden του ξενοδοχείου, με φαγητό, κοκτείλ και ζωντανή μουσική την Παρασκευή 21/9 με ώρα έναρξης 8.30μμ.


Την εκδήλωση ‘’έντυσε μουσικά’’ ο γνωστός τενόρος της λυρικής σκηνής και φίλος του συντοπίτη μας ξενοδόχου Νίκου Ανθρακίδη, Μπάμπης Βελισσάριος. Παρευρέθησαν συνεργάτες από τουριστικά πρακτορεία, αεροπορικές και ακτοπλοικές εταιρίες, φίλοι του ξενοδοχείου αλλά και αρκετοί Κιλκισιώτες και φυσικά ο αδερφός του ξενοδόχου Θέμης Ανθρακίδης, γεν. Γραμματέας του δήμου Παιονίας, ο οποίος όπως πληροφορηθήκαμε είναι δίπλα στο Νίκο από τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα. Προφανώς δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συντοπίτες μας, καθώς όχι μόνο επιλέγουν το BE MY GUEST ATHENS για τη διαμονή τους στην πρωτεύουσα αλλά λειτουργούν και ως ‘’πρεσβευτές’’ του καταλύματος στέλνοντας φίλους και γνωστούς από άλλες περιοχές της Ελλάδος να βιώσουν την ‘’Κιλκισιώτικη φιλοξενία’’.
Ο Νίκος ενημέρωσε τους καλεσμένους για την πορεία της επιχείρησης, τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το προσωπικό του ξενοδοχείου για την συνεχή προσπάθεια που καταβάλει ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους επισκέπτες του. ‘’Θέλουμε με το που περνά το κατόφλι της εισόδου ο ξένος τουρίστας, να αισθάνεται ότι βρίσκεται στο σπίτι του! Αλλά και επιστρέφοντας στην πατρίδα του, εκτός από την Ακρόπολη και την Πλάκα, στην βαλίτσα με τις αναμνήσεις του να υπάρχει η Ελληνική φιλοξενία αλλά και τα μικρά ονόματα των ανθρώπων του BE MY GUEST ATHENS.