Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019, 6:56:23 μμ
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 22:18

Δεύτερη έκδοση του Αρμαγεδδώνα του Εμφυλίου

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η έκδοση του βιβλίου « ο Αρμαγεδδών του Εμφυλίου», για τα θλιβερά γεγονότα στην πόλη μας στις 4 Νοεμβρίου του 1944 κατάφερνει σιγά σιγά να κάνει γνωστό ανά το πανελλήνιο την θλιβερή αυτή πρωτιά του Κιλκίς μας.


Οι παρουσίαση του βιβλίου στην Θεσσαλονίκη εδώ στο Κιλκίς, αλλά και στην Αθήνα, η προώθηση του σε βιβλιοπωλεία πολλών πόλεων της Ελλάδος καθώς και τα θετικά σχόλια για την αντικειμενικότητα του περιεχομένου ,που έγιναν από ειδικούς συγγραφείς του Ελληνικού εμφυλίου είχαν ως αποτέλεσμα η πρώτη έκδοσης να πλησιάζει στην εξάντληση της . Ο Συγγραφέας θέλοντας να κάνει όσο το δυνατόν γνωστότερο το γεγονός πρόκειται να προχωρήσει σε δεύτερη έκδοση του πονήματος Τα σχόλια αναφορικά με το περιεχόμενο, οι κριτικές ,θετικές αλλά και αρνητικές καθώς και παράπονα αυτοπτών μαρτύρων πως δεν μπόρεσαν να προσθέσουν τις δικές του μαρτυρίες ωθούν τον συγγραφέα να προχωρήσει σε εμπλουτισμό του περιεχομένου και σε απαραίτητες διορθώσεις.
Γι’ αυτό τον λόγο ,στην προσπάθεια να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό , αλλά και να διορθωθούν λάθη παρακαλούμε όσους έχουν να προσθέσουν κάτι πάνω σε αυτό το θέμα, όπως , προσωπικές μαρτυρίες. ή έμμεση γνώση ή ακόμη αν θέλει κάποιος να σχολιάσει κάτι από το περιεχόμενο , να έρθει σε επαφή με τον συγγραφέα, Σωτήρη Χρυσάφη1 Αρματολών 1 ΤΚ 54633 Θεσσαλονίκη τηλ.6977572098.
Νομίζουμε ότι είναι ευκαιρία όσο υπάρχουν ακόμη αυτόπτες μάρτυρες των γεγονότων του Νοεμβρίου του 1944 να κατατεθούν οι προσωπικές τους μαρτυρίες ως μια προσφορά προς την αλήθεια της Ιστορίας.
Η δεύτερη έκδοση θα πρέπει να είναι όχι μόνο «επαυξημένη» αλλά και «βελτιωμένη» ,γι’ αυτό πρέπει όσοι γνωρίζουν να διηγηθούν.