Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 2:45:49 μμ
Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 22:15

''Η γιαγιά Μηλιά και η μηλιά του βασιλιά'' στην ΤΕΧΝΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ καλεί τα παιδιά και όσους νοιώθουν παιδιά να παρακολουθήσουν την υπέροχη παράσταση της Κουκλοθεατρικής ομάδας “Παραμυθόδεντρο” με τίτλο  ''Η γιαγιά Μηλιά και η μηλιά του βασιλιά'', την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στις 5.30 το απόγευμα στην Τέχνη.

 

Ελάτε να γνωρίσετε τη γιαγιά Μηλιά και  να ακούσετε τις όμορφες ιστορίες που θυμάται από τη δική της γιαγιά!

Εκεί θα ακούσετε και την ιστορία  ενός  παλικαριού που η ζήλια των αδερφών του το οδήγησε σε μεγάααααααααααλες περιπέτειες.

 Η γιαγιά Μηλιά, πότε μέσα από  αφήγηση και πότε μέσα από από κούκλες που ζωντανεύουν, θα μας ταξιδέψει σε μια άλλη εποχή εκεί που υπάρχουν γενναία παλληκάρια, όμορφες πριγκίπισσες  και τρομακτικοί δράκοι  για να ζήσουμε μαζί της την ιστορία του ήρωα μας,  που κυνηγώντας με τα πονηρά αδέρφια του ένα φοβερό δράκο, βρέθηκε μακριά από το σπίτι του σε έναν άλλο κόσμο χωρίς την αγαπημένη του, χωρίς ελπίδα επιστροφής,  πικραμένος και μόνος. ΄Αραγε η γενναιότητα,  η καλοσύνη  και η εντιμότητα αυτού  του παλικαριού θα τον βοηθήσουν να υπερνικήσει τα εμπόδια που συναντά μπροστά του και να ξαναγυρίσει στο σπίτι του  και στην αγαπημένη του;

Όλα θα τα μάθουμε μέσα από την ιστορία  της  γιαγιάς Μηλιάς.

Γι αυτό ετοιμασθείτε και ελάτε την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στις 5.30 το απόγευμα στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της Τέχνης (25ης Μαρτίου 20) για να απολαύσουμε παρέα μια υπέροχη παράσταση με ολόσωμη κούκλα  σε φυσικό μέγεθος και κούκλες άμεσου χειρισμού  από ένα θίασο κατεξοχήν τοπικό!

Δύο Κιλκισιώτισες  παιδαγωγούς προσχολικής ηλικίας, που  μέσα από το κουκλοθέατρο και την εμψύχωση αντικειμένων  ψυχαγωγούν  και  ταυτόχρονα εκπαιδεύουν τα παιδιά.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 40 λεπτά και προτείνεται από για ηλικίες 3+.

Ραντεβού στις 7 Οκτώβρη στην Τέχνη!