Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019, 11:41:09 πμ
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 22:42

''Η γιαγιά Μηλιά και η μηλιά του βασιλιά'' στην ΤΕΧΝΗ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ για την απίστευτη προσέλευση μεγάλων και μικρών στην υπέροχη παράσταση της Κουκλοθεατρικής ομάδας “Παραμυθόδεντρο” με τίτλο ''Η γιαγιά Μηλιά και η μηλιά του βασιλιά'' την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 το απόγευμα στην Τέχνη.


Η γιαγιά Μηλιά, τόσο γλυκά και ζεστά διηγήθηκε την ιστορία του παλικαριού που μπήκε σε περιπέτειες, ήρθε αντιμέτωπος με δράκους, βρέθηκε μακριά από το σπίτι του χωρίς την αγαπημένη του και η γενναιότητα, καλοσύνη και εντιμότητα του τον βοήθησαν να βγει νικητής!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε όμως και στους ανθρώπους που μας στηρίζουν και βοηθούν την προσπάθεια μας. Το κατάστημα “Λεμονάδικα” του Γιώργου Καλογερίδη και της Ελένης Ευθυμιάδου για την προσφορά των υπέροχων κατακόκκινων μήλων για τα παιδιά, το βιβλιοπωλείο “ΣΥΜΜΕΤΡΟ” του Παναγιώτη Καραγιαννίδη και της Μαρίας Συγγουρίδου για την εκτύπωση του επικοινωνιακού υλικού, τον Κώστα Τερζενίδη-Εκδόσεις εφημερίδων και εντύπων (ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΠΡΩΙΝΗ) για την επίσης ευγενική χορηγία του.
Συγχαρητήρια να δώσουμε στην Γεωργία και την Δάφνη για τη μηλόπιτα τους, στην Αντιγόνη που ποικιλότροπα είναι παρούσα, τέλος στον Όμηρο που έστω και με τραυματισμένο χέρι είναι καθημερινά παρών στα της τέχνης δρώμενα.

Έκθεση εικόνων