Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 7:32:26 πμ
Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2018 22:39

Ήταν “πίτα” η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Καταρρίπτοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ παρουσίας και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου έκοψε την βασιλόπιτά του με 237 άτομα παρόντες.
Μετά τον σύντομο χαιρετισμό-καλωσόρισμα και τον απολογισμό από τον Πρόεδρο Στράτο Ξηρουδάκη, τον οικονομικό απολογισμό από την Ταμία  Ξανθή Ασβεστοπούλου, που ομόφωνα εγκρίθηκαν, το μέλος μας παπα Γιώργης Αλεβιζάκης, βοηθούμενος από το επίσης μέλος Τάσο Αβραμίδη, ευλόγησαν την πίτα του Συλλόγου και τα βασιλοπιτάκια.

 
Ο Αντιπρόεδρος Νίκος Σερασκέρης κρατώντας τη διαδικασία κάλεσε στο βήμα έναν-έναν τους τιμώμενους συναδέλφους: Ναούμη Ανθούλα-Ισμήνη, παπαΓιώργη Αλεβιζάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο και Χρήστο Γκόλιαρη, στους οποίους αφού διαβάστηκε το βιογραφικό ενός εκάστου, επιδόθηκε τιμητική πλακέτα από τα μέλη του Δ.Σ.     
Έκπληξη και συγκίνηση προκάλεσε η απόφαση του Δ.Σ. να τιμήσουν τον Πρόεδρό τους Στράτο Ξηρουδάκη, εν αγνοία του.
Αφού μοιράστηκαν τα βασιλοπιτάκια, τυχερός ήταν ο συνάδελφος Στόϊος Χρήστος, που κέρδισε την χρυσή λίρα και η κ. Ψωμιάδου Ηλέκτρα, που κέρδισε δύο όμορφες κορνίζες.
Από την βασιλόπιτα του Δ.Σ. το φλουρί έπεσε στο κομμάτι της Π.Ο.Π.Σ., χωρίς να κερδίζει τίποτε, όπως είχε προαποφασισθεί.
Την συνέχεια πήραν οι μουσικοί, με λαϊκά-ποντιακά και θρακιώτικα τραγούδια και οι συνάδελφοι να επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες μέχρι αργά το απόγευμα.