Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019, 4:25:59 πμ
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 09:47

Με επιτυχία η 4η Γιορτή καλαμποκιού

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η 4η γιορτή Καλαμποκιού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 21 Ιουλίου στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Μουριών παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Άννας Δημάκη,

η οποία στον χαιρετισμό της κατέθεσε την ευχαρίστηση της για τη γιορτή που έγινε θεσμός χάρη στην αγάπη, την συμμετοχή και την υποστήριξη του κόσμου. Μια ιδέα, που επί θητείας Δημάρχου, Δημήτρη Σισμανίδη κυοφορήθηκε, υλοποιήθηκε και έγινε γιορτή και σήμερα, χάρη στην επιμονή της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού με τον Δημήτρη Τσαντάκη, έγινε θεσμός.
Ένας θεσμός που είναι έτοιμος ν' ανοίξει τα φτερά του και στο πεδίο της γαστρονομίας, της ανάδειξης του Πολιτισμού και της Ιστορίας του Σ.Σ Μουριών με στόχο την ανάπτυξη της Τουριστικής και αγροτικής ζωής της περιοχής ώστε να γίνει τόπος συνάντησης των ανθρώπων τη γης.
Η απερχόμενη διοίκηση έβαλε τα θεμέλια και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε ώστε να εξελιχθεί σ' ένα ακόμη μεγαλύτερο και σπουδαιότερο θεσμό.
Τέλος η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία τον πολιτιστικό σύλλογο Σ.Σ.Μουριών “ΜΠΕΛΛΕΣ”, τα χορευτικά σχήματα των συλλόγων “ΧΟΡΟΝΟΣ” και “ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” και όλους τους εθελοντές και χορηγούς για την άμεση ανταπόκρισή τους στην επιτυχία της γιορτής.

Έκθεση εικόνων