Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019, 11:54:06 πμ
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 15:21

Μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων της Θράκης

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Κυριακή 7/4 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία και τον διωγμό των Ελλήνων της Θράκης από την Θρακική Εστία Κιλκίς.


Με σεβασμό στην παράδοση και την ιστορία του θρακικού ελληνισμού τα μέλη και το Δ.Σ. του Συλλόγου χάρισαν στο κοινό του Κιλκίς ένα μουσικοχορευτικό θέαμα γεμάτο συναίσθημα και εικόνες από εκείνη την εποχή. Κεντρική ομιλήτρια ήταν η μουσικός και εκπαιδευτικος δευτετοβάθμιας κυρία Θεοδώρα Ηλιάδου, την οποία και δημοσίως την ευχαριστούμε πάρα πολύ για ακόμη μια φορά.
Την άψογη οργάνωση και παρουσίαση των μεγάλων και μικρών χορευτών μας την ανέλαβαν οι εκλεκτές κυρίες Πασχαλιδου Άννα και Βαλαβάλη Αθηνά, οι οποίες και αποτελούν σπουδαία μέλη του πολιτιστικού μας Συλλόγου. Τέλος, σημαντική στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν το νέο Δ.Σ. και ο Πρόεδρος Θαν. Βουλγαράκης παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον κύριο Κωστ. Παπαδάκη για την συνολική του προσφορά και το έργο του προς τον Σύλλογο.
Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους δεκάδες πολίτες του Κιλκίς που αφιέρωσαν το κυριακάτικο πρωινό τους στην εκδήλωση μας. Υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με το ίδιο και ακόμη καλύτερο ρυθμό. Να είστε καλά.

Έκθεση εικόνων