Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020, 11:31:23 πμ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019 22:03

Oι Γεωλόγοι που φοίτησαν την περίοδο 1979 -1983 στο ΑΠΘ αντάμωσαν μετά από 40 χρόνια στη Θεσσαλονίκη

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μετά από 40 χρόνια από την εγγραφή τους στο Τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ οι Γεωλόγοι που φοίτησαν την περίοδο 1979 -1983 ανταμώθηκαν σε μία επετειακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 27-29 Σεπτεμβρίου 2019, στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

 

Σε ένα κλίμα φορτισμένο συναισθηματικά από συγκίνηση και νοσταλγία οι απόφοιτοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν στιγμές από τη φοιτητική τους ζωή, να μοιραστούν τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες τους και φυσικά να μοιραστούν κομμάτια από την τωρινή τους ζωή.

Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν αρκετοί από τους καθηγητές του Τμήματος που την περίοδο εκείνη ήταν οι δάσκαλοί τους.

Παραβρέθηκαν οι κ.κ.: Δημοσθένης Μουντράκης, Γιώργος Δημόπουλος, Γιώργος Σούλιος, Ανανίας Τσιραμπίδης, Σπύρος Παυλίδης, Ανέστης Φιλιππίδης και ο νυν Πρόεδρος του Τμ. Γεωλογίας κ. Κώστας Παπαζάχος.

Η διαδικασία ανταμώματος δεν περιορίστηκε μόνο στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πανεπιστημίου, αλλά είχε τριήμερη διάρκεια κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν επιμορφωτικές και πολιτιστικές εξορμήσεις που περιελάμβαναν επίσκεψη στο Μουσείο του Τμήματος Γεωλογίας, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αλλά και στα φαγάδικα, τσιπουράδικα και καφέ της πόλης, ενώ από όλους εκφράστηκε η βαθιά επιθυμία η διαδικασία να επαναληφθεί στα επόμενα χρόνια.